Sari la conținut

Fotbal 2025

Repty

Postări Recomandate

Postat

Pentru ca s-a cerut, am deschis un topic dedicat fotbalului, un topic unde toti fanii sportului rege sa putem discuta in voie.

Asa ca...haideti sa dam drumul la discutii! 😀

• Like 3
  • Haha 1
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat

Iar nu bate FCSB, trebuie să înceapă să lege victorii la rând că e jale de nu, deja o văd campioană pe Craiova, au echipă bună, a știut ce să transfere Mirel Rădoi, bun antrenor doar că puțin cam nervos, trebuie să se mai tempereze în rest doar cuvinte bune la adresa lui.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Îmi este scârbă de ce sa.a întâmplat aseară la CFR cu FCSB. Asa hoți cu VAR  nu cred ca a mai existat in vre-un campionat din lumea asta.

Penibil. Eu țin cu Dinamo dar a fost prea pe fata si clara părtinire arbitrilor.

• Super Premium
  • Oras:B
Postat

Merge cineva vineri pe Național Arena la amicalul România - Canada? Sau e mai bine la TV? 🤔

Postat
Acum 8 minute, al3x89 a spus:

Merge cineva vineri pe Național Arena la amicalul România - Canada? Sau e mai bine la TV? 🤔

Cred ca o sa merg la cele oficiale. Acasă am un TV mare, boxe ca la cinema pentru amical 😁

• Like 1
  • Super Premium
Postat
Acum 16 minute, Daniro1985 a spus:

Cred ca o sa merg la cele oficiale. Acasă am un TV mare, boxe ca la cinema pentru amical 😁

Și eu tind să-l văd acasă. Mai ales că am chef de 2, 3 deplasări de vineri până duminică 😅 Dar merg după un concediu de 2 săptămâni 😌

• Haha 1
Postat
Acum 10 ore, al3x89 a spus:

Eu unul nu sunt fan amicale, nu voi merge la meci. 

• Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat

Salut. Am putea să dăm câteva pronosticuri pentru meciurile naționalelor să facem un bilet,poate iese ceva. Fiecare câte un meci cu o cotă în jur de 1.40-1.50. De exemplu Muntenegru-Cehia de vineri merg pe mâna Cehilor  ca o să câștige. O zi bună!!🙏💪👍

• Oras:Constanta
Postat

Am jucat un bilet cu 8 meciuri (etapa 8 din SuperLiga) cu pronosticuri simple. Le-am prins pe primele 7 si la Farul - Petrolul aveam X. Am dat Cash Out la pauza si bine am facut pt ca pierdeam. 

Cash Out = 1562 lei.

Biletul era cu cota totala 1671,  miza 3 lei, eventual castig total 5071 lei.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 19 ore, Cardosso a spus:

Îmi este scârbă de ce sa.a întâmplat aseară la CFR cu FCSB. Asa hoți cu VAR  nu cred ca a mai existat in vre-un campionat din lumea asta.

Penibil. Eu țin cu Dinamo dar a fost prea pe fata si clara părtinire arbitrilor.

Ceva similar s-a întâmplat și la Botoșani-Craiova, a fost mare mână și penalty neacordat Craiovei, VAR nici măcar nu a reacționat!

Fan Craiova! Toate cele bune băieți!

Postat
Acum 1 minut, Radu_Raduu a spus:

Ceva similar s-a întâmplat și la Botoșani-Craiova, a fost mare mână și penalty neacordat Craiovei, VAR nici măcar nu a reacționat!

Fan Craiova! Toate cele bune băieți!

Butoanele de la palat lucreaza si la meciurile contracandidatelor.

Postat

Eu zic că ia bătaie România de la Canada nu că nu țin cu țara mea sau ceva, dar se văd valorile între cele două echipe.

• România - are o valoare de piață de 94 milioane de euro, conform transfermarkt.
  • Canada - are o valoare de piață de 124 milioane de euro, conform transfermarkt.

Cel mai important jucător de la ei este atacantul Jonathan David, a fost transferat vara asta la Juventus liber de contract. Atenție ‼️ are în 5 sezoane la echipa franceză Lille, 178 de apariții și 87 de goluri, iar la echipa lui națională are 67 de apariții și 36 goluri, niște statistici foarte bune pentru un tânăr de doar 25 de ani, și valoarea lui de piață conform transfermarkt este de 45 milioane de euro. Avem noi vreun jucător valoros Nu, deci e cel mai periculos jucător de la ei, avem și noi un Drăgușin dar e accidentat un Dennis Man dar e în formă foarte slabă și un Andrei Rațiu are de departe e cel mai bun fundaș de la noi, deci concluzia este că o să piardă România, dar totuși e doar un amical, nu ar fii rău o înfrângere, dar părerea mea este că dacă nu suntem în stare să batem pe Cipru, mai bine stăm acas că nu avem ce să căutăm la mondial.

• Like 2
  • Oras:Marte
Postat
La 01.09.2025 la 19:58, WABAKiiJR a spus:

Iar nu bate FCSB, trebuie să înceapă să lege victorii la rând că e jale de nu, deja o văd campioană pe Craiova, au echipă bună, a știut ce să transfere Mirel Rădoi, bun antrenor doar că puțin cam nervos, trebuie să se mai tempereze în rest doar cuvinte bune la adresa lui.

Nimeni nu credea sa treaca de turci. Da daca nu se imput treburile o sa ia campionatul. Nu ma asteptam, credeam ca fara Mitrita sunt morti.

• Like 2
Postat
2 hours ago, marlanel said:

Nimeni nu credea sa treaca de turci. Da daca nu se imput treburile o sa ia campionatul. Nu ma asteptam, credeam ca fara Mitrita sunt morti.

La fel și eu credeam că fără el sunt morți da uite că nu e așa, asta înseamnă să ai un antrenor bun care cunoaște fotbalul și știe exact ce jucători să transfere, nu ca la FCSB, oierul o câștigat o grămadă de bani și tot nu bagă bani aduce numa moca și deanpulea jucători, în loc să bage bani calumea dacă tot vrea cempions lig, da unde nu-i cap nu-i nici creier. 🤣

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, WABAKiiJR a spus:

La fel și eu credeam că fără el sunt morți da uite că nu e așa, asta înseamnă să ai un antrenor bun care cunoaște fotbalul și știe exact ce jucători să transfere, nu ca la FCSB, oierul o câștigat o grămadă de bani și tot nu bagă bani aduce numa moca și deanpulea jucători, în loc să bage bani calumea dacă tot vrea cempions lig, da unde nu-i cap nu-i nici creier. 🤣

Lui  ii place sa faca numai profit, a si zis ca doar banii il intereseaza. El face schimbarile, Alibec e slab jucator. Nu vezi Varga Nelu a adus pe Zouma? Nu stiu sigur daca e adevarat, dar ala a jucat in premier league. Anul asta nu intra nici in playoff cred, Olaru si Cisotti nu mai sunt ce au fost. El aduce doar gloabe ce joaca in Romania, straini nu vrea, doar negrotei. 

• Like 1
Postat

Nu mai zic de sclavetele de Lacatus, a avut 3-0 cu Lyon de nu gresesc o incasat 5. Juca cu Dayro in banda stanga sau mijlocas ofensiv, el fiind atacant pur. Azi Dayro e cel mai bun marcator din Istoria campionatului columbian. Si cu Hagi ce a facut :)) Asta e bun la afaceri, Chiriches la englezi si Man la Parma. Pentru Romania erau buni, fotbalul european e in viteza de aia au clacat. Mai ales Chiriches. Man cred ca e cea mai mare teapa data de romani vreodata.

Postat
12 hours ago, marlanel said:

Lui  ii place sa faca numai profit, a si zis ca doar banii il intereseaza. El face schimbarile, Alibec e slab jucator. Nu vezi Varga Nelu a adus pe Zouma? Nu stiu sigur daca e adevarat, dar ala a jucat in premier league. Anul asta nu intra nici in playoff cred, Olaru si Cisotti nu mai sunt ce au fost. El aduce doar gloabe ce joaca in Romania, straini nu vrea, doar negrotei. 

Alibec e mort mai bine se lasă de fotbal, Olaru își revine încet cu încet, a fost accidentat o perioadă multă de timp, eu zic că în maxim 2-3 săptămâni o să fie la forma bună din sezonul trecut, Cisotti ar juca dar câteodată chiar nu are cu cine. Trebuie un fundaș central puternic acolo în apărare, bine că mai e puțin și își revine Dawa o să facă cuplu cu Ngezana, un fundaș dreapta că Crețu e mort cauză pierdută, și un atacant calumea și ne punem bate la titlu.

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, WABAKiiJR a spus:

Alibec e mort mai bine se lasă de fotbal, Olaru își revine încet cu încet, a fost accidentat o perioadă multă de timp, eu zic că în maxim 2-3 săptămâni o să fie la forma bună din sezonul trecut, Cisotti ar juca dar câteodată chiar nu are cu cine. Trebuie un fundaș central puternic acolo în apărare, bine că mai e puțin și își revine Dawa o să facă cuplu cu Ngezana, un fundaș dreapta că Crețu e mort cauză pierdută, și un atacant calumea și ne punem bate la titlu.

Thiam nu e bun? Avem Birligea. Alibesc si prima perioada la FCSB nu a facut mare branza. O alta tampenie a lui Gigi a fost ca nu l-a luat pe Wesley Lopez, el zicea ca il avea pe Balan si ca era mai bun :)) Sau Eric de Oliveira, Junior Moraes nu mai zic, ca cine era rupt, de aia nu l-a mai luat... e chitra de asta. Dovada Graovac, moca adus. 

• Like 1
Postat
6 hours ago, marlanel said:

Thiam nu e bun? Avem Birligea. Alibesc si prima perioada la FCSB nu a facut mare branza. O alta tampenie a lui Gigi a fost ca nu l-a luat pe Wesley Lopez, el zicea ca il avea pe Balan si ca era mai bun :)) Sau Eric de Oliveira, Junior Moraes nu mai zic, ca cine era rupt, de aia nu l-a mai luat... e chitra de asta. Dovada Graovac, moca adus. 

Thiam e bun că e mare și masiv dar nu cred că dă mai mult de 6-7 goluri, ajută doar puțin atacul, îți trebuie 2 atacanți prin rotație, unul rapid și tehnic altul înalt și bun la cap, și îi bagi în funcție de partidă, cu ce echipă joci contra cine, etc, dar cine să știe chestiile aștea, un oier cu milioane de euro în buzunar și nu-i în stare să bage banii mai adânc în echipă.

• Like 1
Postat

Eu unul recunosc ca Fcsb e continuatoarea Stelei dar sper din tot sufletul sa piardă și continuitatea la Frf și Uefa sa scăpăm de Becali, sa jucam în Ghencea, sa avem palmaresul, culorile și numele 

Imi e scârbă de Becali 

• Like 1
Postat
La 03.09.2025 la 17:03, marlanel a spus:

Asa am crezut si eu, ca fara Mitrita se va alege praful de Craiova, dar se pare ca nu e deloc asa, joaca chiar mai bine fara el.

• Like 2
Postat

I-a rupt Belgia pe Lichenștain, și la pauză a fost 0-1, a doua 0-5, m-am câcat puțin pe mine, i-am jucat la victorie și că dă peste 4.5 goluri. 🤣

Postat

The G.O.A.T

Ultimul meci oficial jucat în fata suporterilor. Doua goluri marcate 

Ma înclin in fata, probabil, cel mai bun jucător de fotbal din istoria fotbalului! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.