Membru Premium robert11111 Reputație: 2680 Postat Octombrie 1 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 1 1 minute ago, Repty said: Bun asa. Azi sa vad ce chef mai am de bilete dupa ce vin de la munca. 😅 Incercam. Ms. Stiu cum e, mi s-a intamplat si mie de multe ori...de prea multe ori.😂 Incerc si eu unu azi aici! 😅 Per aspera ad astra
Repty Reputație: 1510 Postat Octombrie 1 Autor Postat Octombrie 1 890X-QOK75B Un bilet si pentru azi, tot la Superbet. 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2680 Postat Octombrie 1 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 1 890I-Y12GCS Poate reusim sa ducem mai departe inspiratia de aseara. Per aspera ad astra
Daniro1985 Reputație: 1816 Postat Octombrie 1 Postat Octombrie 1 @Repty și @robert11111 Nu știu cum sa caut biletele astea. Puteți sa puneți link la poza sau ceva de genul? Eu zic 3-1 pentru Barca 😁 1
Repty Reputație: 1510 Postat Octombrie 1 Autor Postat Octombrie 1 Acum 1 minut, robert11111 a spus: 890I-Y12GCS Poate reusim sa ducem mai departe inspiratia de aseara. Ms. L-am pus si eu cu 20 lei. 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2680 Postat Octombrie 1 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 1 4 minutes ago, Daniro1985 said: @Repty și @robert11111 Nu știu cum sa caut biletele astea. Puteți sa puneți link la poza sau ceva de genul? Eu zic 3-1 pentru Barca 😁 Bagi codul in superbet, nu cred ca iti trebuie cont neaparat ca sa le vezi. Nu stiu exact cine lipseste din primul 11 de la amandoua echipe...am tot citit pe diagonala ca sunt multi jucatori indisponibili. Si eu as zice ca tot Barca. 😄 1 Per aspera ad astra
Repty Reputație: 1510 Postat Octombrie 1 Autor Postat Octombrie 1 Acum 5 minute, Daniro1985 a spus: @Repty și @robert11111 Nu știu cum sa caut biletele astea. Puteți sa puneți link la poza sau ceva de genul? Eu zic 3-1 pentru Barca 😁 Te duci pe site-ul superbet si in dreapta sus pe site ai o rubrica "Gasiti biletul dupa cod". Acum 2 minute, robert11111 a spus: Bagi codul in superbet, nu cred ca iti trebuie cont neaparat ca sa le vezi. Asa e, poti verifica si fara sa ai cont. 1
al3x89 Reputație: 2157 Postat Octombrie 1 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 1 Barcelona - PSG la 22:00 Hai Barca! 😁 1
ice_t Reputație: -2 Postat Octombrie 1 Oras:unknow Oras:unknow Postat Octombrie 1 Visca Barca ! am apucat azi sa pun ceva..mai am un gol la arsenal si o pusc de o ciorba :))
ice_t Reputație: -2 Postat Octombrie 1 Oras:unknow Oras:unknow Postat Octombrie 1 hai ca sau fwutwt toate acum in min 89 .... de m-au linsat
Daniro1985 Reputație: 1816 Postat Octombrie 1 Postat Octombrie 1 Felicitări Psg.. Nucă tare. Au meritat victoria.. 1
Repty Reputație: 1510 Postat Octombrie 2 Autor Postat Octombrie 2 Inca un bilet, de data asta pe cornere. Din doua, o iesi unul... 😂 890B-Y17PC7 1
NeaguClaudiu Reputație: 141 Postat Octombrie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2 Las si eu un pronostic: 2 1 castiga si FCSB si Craiova
Daniro1985 Reputație: 1816 Postat Octombrie 2 Postat Octombrie 2 Am devenit mici la fotbal. Foarte mici.. Am mutat de la Craiova la Aston Villa. Sa clătesc ochii.. 1
eturit Reputație: 3617 Postat Octombrie 2 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 2 21 minutes ago, Daniro1985 said: Am devenit mici la fotbal. Foarte mici.. ...și o să devenim și mai mici, să nu vă aud că plângeți... Am tras de echipa '86 ca o gumă de mestecat; '90 și '94 au fost mișto (nașpa la 11 metri; puteam să fim în primele 4 din lume, am rămas 'doar' în top 8; de la Hristo Stoichkov citire: "Mămălighi, go home!", Bulgaria a jucat o semifinală). N-am făcut mai nimic să avem continuitate; cum să avem un nivel cât de cât constant sau să creștem? Și ca fapt divers, '90 a fost acum 35 de ani. Da' stai că... Știi ceva? Pot să văd Premier League la TV. De ce să mă uit la liga blat?
marlanel Reputație: 193 Postat Octombrie 3 Oras:Marte Oras:Marte Postat Octombrie 3 Acum 14 ore, Daniro1985 a spus: Am devenit mici la fotbal. Foarte mici.. Am mutat de la Craiova la Aston Villa. Sa clătesc ochii.. SUNTEM VARZA MURATA LA FOTBAL, DACA POLONEZII SI MACEDONIENI NE-AU BATUT? MAI VREM LA MONDIALE... Azerii sau cipriotii ne bat de ne suna apa in cap la orice ora. Qarabag ne da 3-4 de joaca cu noi, Pafos la fel. 1
marlanel Reputație: 193 Postat Octombrie 3 Oras:Marte Oras:Marte Postat Octombrie 3 Acum 14 ore, eturit a spus: ...și o să devenim și mai mici, să nu vă aud că plângeți... Am tras de echipa '86 ca o gumă de mestecat; '90 și '94 au fost mișto (nașpa la 11 metri; puteam să fim în primele 4 din lume, am rămas 'doar' în top 8; de la Hristo Stoichkov citire: "Mămălighi, go home!", Bulgaria a jucat o semifinală). N-am făcut mai nimic să avem continuitate; cum să avem un nivel cât de cât constant sau să creștem? Și ca fapt divers, '90 a fost acum 35 de ani. Da' stai că... Știi ceva? Pot să văd Premier League la TV. De ce să mă uit la liga blat? Generatia de aur nu a fost asa fenomenala cum se spune, eram copil cand ne-a batut Croatia lui Davor Suker, Suedia nu cred ca o fost o mare forta in 98 parca, am batut Italia si Argentina... poate eram cum a zis copilul lui Tudorel atacam cu 2-3 jucatori si cu restul ne aparam? Belodedici a demonstrat si la alta echipa, in rest cam slabut, nici atunci nu jucau la echipe mari romanii. De Slovenia sa nu treci ma in 2002 parca?
marlanel Reputație: 193 Postat Octombrie 3 Oras:Marte Oras:Marte Postat Octombrie 3 Acum 14 ore, eturit a spus: ...și o să devenim și mai mici, să nu vă aud că plângeți... Am tras de echipa '86 ca o gumă de mestecat; '90 și '94 au fost mișto (nașpa la 11 metri; puteam să fim în primele 4 din lume, am rămas 'doar' în top 8; de la Hristo Stoichkov citire: "Mămălighi, go home!", Bulgaria a jucat o semifinală). N-am făcut mai nimic să avem continuitate; cum să avem un nivel cât de cât constant sau să creștem? Și ca fapt divers, '90 a fost acum 35 de ani. Da' stai că... Știi ceva? Pot să văd Premier League la TV. De ce să mă uit la liga blat? Cat platesti abonamentul la VOYO?
Membru Premium robert11111 Reputație: 2680 Postat Octombrie 3 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 3 18 minutes ago, marlanel said: Generatia de aur nu a fost asa fenomenala cum se spune, eram copil cand ne-a batut Croatia lui Davor Suker, Suedia nu cred ca o fost o mare forta in 98 parca, am batut Italia si Argentina... poate eram cum a zis copilul lui Tudorel atacam cu 2-3 jucatori si cu restul ne aparam? Belodedici a demonstrat si la alta echipa, in rest cam slabut, nici atunci nu jucau la echipe mari romanii. De Slovenia sa nu treci ma in 2002 parca? Nu este vorba daca a fost neaparat fenomenala sau nu? Dar cu siguranta ne-a oferit multe meciuri memorabile si motive de mandrie imediat dupa 89'. Copil fiind, tin minte cum lumea frenetica a iesit pe strazi, nu la Universitate in mod special ci in fata blocurilor unde stateau, dupa victoriile de la campionatul mondial din 94'. Fenomenala era probabil daca ajungea intr-o finala, de acord cu tine. Dar cu siguranta generatia aia a aratat cel mai bun fotbal de pana acum si ne-a lasat tara cu o imagine buna, unde se joaca (juca poate) fotbal. 1 Per aspera ad astra
marlanel Reputație: 193 Postat Octombrie 3 Oras:Marte Oras:Marte Postat Octombrie 3 Acum 3 minute, robert11111 a spus: Nu este vorba daca a fost neaparat fenomenala sau nu? Dar cu siguranta ne-a oferit multe meciuri memorabile si motive de mandrie imediat dupa 89'. Copil fiind, tin minte cum lumea frenetica a iesit pe strazi, nu la Universitate in mod special ci in fata blocurilor unde stateau, dupa victoriile de la campionatul mondial din 94'. Fenomenala era probabil daca ajungea intr-o finala, de acord cu tine. Dar cu siguranta generatia aia a aratat cel mai bun fotbal de pana acum si ne-a lasat tara cu o imagine buna, unde se joaca (juca poate) fotbal. Cu prostovanu de Burleanu nici un mondial nu mai vedem cat traim. As vrea sa mai vina o generatie de aur din urma, dar nu prevad nicio sansa. Italienii si francezii de ce pot? Hai ca Franta naturalizeaza africani, dar italia asa mari jucatori are tot timpul? Si ungurii ce cote mari au... 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2680 Postat Octombrie 3 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 3 9 minutes ago, marlanel said: Cu prostovanu de Burleanu nici un mondial nu mai vedem cat traim. As vrea sa mai vina o generatie de aur din urma, dar nu prevad nicio sansa. Italienii si francezii de ce pot? Hai ca Franta naturalizeaza africani, dar italia asa mari jucatori are tot timpul? Si ungurii ce cote mari au... Da, cam ai dreptate, si eu sunt cam pesimist in privinta faptului ca o sa mai prindem vrun mondial, poate daca mai maresc numarul de echipe participante sa avem vreo sansa. Franta cred are cel mai mare numar de jucatori de fotbal profesionsti legitimati din Europa ( multi naturalizati cu siguranta), au o baza de selectie impresionanta. Poate daca se investeste masiv in centrele de copii si juniori sa ne revenim(clasicul cliseu). Am jucat fotbal de performanta cativa ani si iti zic sincer ca am vazut mult jucatori talentati dar cred ca nici unul nu a ajuns sa faca performanta la nivel de seniori. Potential exista dar "infrastrucutura" lipseste cu desavarsire. Per aspera ad astra
marlanel Reputație: 193 Postat Octombrie 3 Oras:Marte Oras:Marte Postat Octombrie 3 Acum 3 minute, robert11111 a spus: Da, cam ai dreptate, si eu sunt cam pesimist in privinta faptului ca o sa mai prindem vrun mondial, poate daca mai maresc numarul de echipe participante sa avem vreo sansa. Franta cred are cel mai mare numar de jucatori de fotbal profesionsti legitimati din Europa ( multi naturalizati cu siguranta), au o baza de selectie impresionanta. Poate daca se investeste masiv in centrele de copii si juniori sa ne revenim(clasicul cliseu). Am jucat fotbal de performanta cativa ani si iti zic sincer ca am vazut mult jucatori talentati dar cred ca nici unul nu a ajuns sa faca performanta la nivel de seniori. Potential exista dar "infrastrucutura" lipseste cu desavarsire. Bnaii le iau mintile, sa iei 100-200k anual minim,e o avere pentru multi. Apoi dau de parasute, si gata fotbalul. Tavi Popescu e mort, a incheiat-o cu fotbalul deja. 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2680 Postat Octombrie 3 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 3 2 minutes ago, marlanel said: Bnaii le iau mintile, sa iei 100-200k anual minim,e o avere pentru multi. Apoi dau de parasute, si gata fotbalul. Tavi Popescu e mort, a incheiat-o cu fotbalul deja. Da, Tavi Popescu chiar e e exemplul perfect pentru ce se intampla cu fotbalul romanesc la ora actuala. 1 Per aspera ad astra
marlanel Reputație: 193 Postat Octombrie 3 Oras:Marte Oras:Marte Postat Octombrie 3 Acum 1 minut, marlanel a spus: Bnaii le iau mintile, sa iei 100-200k anual minim,e o avere pentru multi. Apoi dau de parasute, si gata fotbalul. Tavi Popescu e mort, a incheiat-o cu fotbalul deja. De ce a regresat Tavi asa repede? Eu unul nu imi explic, poae e de vina gagicasa? cum spune Jijinel 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum