Sari la conținut

Fotbal 2025

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 minute, al3x89 a spus:

Gol fecesebel

Fc Oaia Fcsb.. 

Steaua cum era nu mai e. Una a fost desființată în 98' și joaca prin B..

Una e FC Oaia Fcsb care are continuitatea sportivă a Stelei. Alta denumire, fără stema, fără nume.

E dramatic 

Doar o împăcare mai poate face Steaua întreaga. Asta e realitatea. Eu la meciuri nu mai calc. Doar dacă se împacă cumva.. 

O sa mor stelist in suflet dar asta e realitatea.. 

• Like 2
Reputație: 2303
  • Oras:B
Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Fc Oaia Fcsb.. 

Steaua cum era nu mai e. Una a fost desființată în 98' și joaca prin B..

Una e FC Oaia Fcsb care are continuitatea sportivă a Stelei. Alta denumire, fără stema, fără nume.

E dramatic 

Doar o împăcare mai poate face Steaua întreaga. Asta e realitatea. Eu la meciuri nu mai calc. Doar dacă se împacă cumva.. 

O sa mor stelist in suflet dar asta e realitatea.. 

Eu țin cu Steaua și la bine și la greu 👍

Craiova nu ia campionatul nici anul acesta. Vine la B titlul, ori la Rapid, ori la Dinamo... 

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, al3x89 a spus:

Eu țin cu Steaua și la bine și la greu 👍

Craiova nu ia campionatul nici anul acesta. Vine la B titlul, ori la Rapid, ori la Dinamo... 

Pai eu zic ca nu prea mai e Steaua nici una dintre ele. Ce e aia Steaua în B și palmares pana în 98'. Steaua nu a retrogradat niciodată. Înseamnă că a fost desființată în 98' și ii lipsește continuitatea. 

Iar cealaltă e FC Fcsb cu continuitatea sportiva a Stelei.

O sa simpatizez cu amândouă la TV. 

Eu personal nu o sa mai merg la meciuri pana nu se împacă. Pana nu o sa fie Steaua reintregita.. 

Nu are lot Dinamo sa ia campionatul. Rapid poate, da. Asa cred eu 

• Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
Postat

Ar fi chiar interesant sa il ia Argesul, o nou promovata. Slabe sanse dar "le-ar da peste bot" un pic marilor echipe din superliga.

Per aspera ad astra

Postat
Acum 8 minute, Daniro1985 a spus:

Pai eu zic ca nu prea mai e Steaua nici una dintre ele. Ce e aia Steaua în B și palmares pana în 98'. Steaua nu a retrogradat niciodată. Înseamnă că a fost desființată în 98' și ii lipsește continuitatea. 

Iar cealaltă e FC Fcsb cu continuitatea sportiva a Stelei.

O sa simpatizez cu amândouă la TV. 

Eu personal nu o sa mai merg la meciuri pana nu se împacă. Pana nu o sa fie Steaua reintregita.. 

Nu are lot Dinamo sa ia campionatul. Rapid poate, da. Asa cred eu

Nu a retrogradat niciodată. Doar și-a suspendat activitatea între 1998 și 2017. Pt noi cei 2000 care vin pe stadion este Steaua și probabil și pt alții din întreaga țară. Poate nici măcar 5% din fanii Stelei înainte de conflict. 

Nu sunt de acord cu tine. Eu cred că Dinamo are mai multe șanse decât Rapid (care mereu se încurcă pe final)... Nu au mai luat titlul din 2007, poate e rândul lor acum... 

Acum 3 minute, robert11111 a spus:

Ar fi chiar interesant sa il ia Argesul, o nou promovata. Slabe sanse dar "le-ar da peste bot" un pic marilor echipe din superliga.

E o idee, dar au șanse mici. Au pierdut etapa asta acasă cu Petrolul, care e la fundul clasamentului... 

• Like 1
  • Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat
Acum 9 ore, WABAKiiJR a spus:

Iar am pierdut 4 meciuri din 17 la 91 de milioane, bă frate sunt trântite rău meciurile aștea‼️:husband-and-wife

Eu am pierdut 3 sau 4 din 5 sau 6 :) nici nu am mai jucat de atunci de rusine... 

• Like 1
Postat
Acum 8 minute, al3x89 a spus:

Nu sunt de acord cu tine. Eu cred că Dinamo are mai multe șanse decât Rapid (care mereu se încurcă pe final)... Nu au mai luat titlul din 2007, poate e rândul lor acum... 

Dau pariu pe doua like-uri ca Dinamo nu iese în fata lui Rapid 😁

• Like 1
Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Dau pariu pe doua like-uri ca Dinamo nu iese în fata lui Rapid 😁

Haha 👍 Ok 🤣

• Like 2
Postat

Craiova în 10 oameni 😢!!

O reacție pe cine a m-ai încurcat Barcelona și Lyon😢😆

• Trist 1
Postat
Acum 1 oră, Daniro1985 a spus:

O sa ne clatim ochii la Juventus vs Milan 😁

0 0 (penalty ratat Milan) 

• Like 1
  • Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat
15 hours ago, marlanel said:

Eu am pierdut 3 sau 4 din 5 sau 6 :) nici nu am mai jucat de atunci de rusine... 

Sunt aranjate fratele meu, să nu îți iasă nimic, se fac șmecherii la casele de pariuri, dă-i în sl0wb0z‼️🤣

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
20 hours ago, al3x89 said:

S-a supărat Mimișor că nu vin suporterii pe stadion 🤣🤣🤣

Mai râdeți mă de Steaua și ai ei 2000 de fani în Liga 2 😂😁

Practit ,daca esti nascut in 89 ,tu ai devenit stelist datorita FCSB ului...Tu ai sarbatorit golurile lui Dica la Kiev si al lui Banel cu Galata pe Ghencea. Si acum esti innebunit dupa Chipirliu si Pacionel...😂😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 11 minute, NeaguClaudiu a spus:

Practit ,daca esti nascut in 89 ,tu ai devenit stelist datorita FCSB ului...Tu ai sarbatorit golurile lui Dica la Kiev si al lui Banel cu Galata pe Ghencea. Si acum esti innebunit dupa Chipirliu si Pacionel...😂😂😂😂

Nu. Sunt stelist din anii '90. Țin minte titlurile din 96, 97, 98. Pe celelalte, tot din anii '90 (93, 94, 95) nu. Dacă nu scrie Steaua pe tricouri, nu joacă pe stadionul Steaua, nu au palmaresul, stema și culorile, nu e Steaua. Nu am o problemă cu FCSB. Doar că pt mine nu mai e Steaua. Le țin pumnii în Europa, valabil și pt U. În rest, nu mă interesează. 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
25 minutes ago, al3x89 said:

Nu. Sunt stelist din anii '90. Țin minte titlurile din 96, 97, 98. Pe celelalte, tot din anii '90 (93, 94, 95) nu. Dacă nu scrie Steaua pe tricouri, nu joacă pe stadionul Steaua, nu au palmaresul, stema și culorile, nu e Steaua. Nu am o problemă cu FCSB. Doar că pt mine nu mai e Steaua. Le țin pumnii în Europa, valabil și pt U. În rest, nu mă interesează. 

Așa de devreme ? Eu abia de la Euro 2000 am inceput sa fiu pasionat oarecum, de la WC 2002 cu acte în regula. 😁

Bine, îți place să mai intepi FCSB ul 😂😂😂

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, TTStreetLife a spus:

Așa de devreme ? Eu abia de la Euro 2000 am inceput sa fiu pasionat oarecum, de la WC 2002 cu acte în regula. 😁

Da, de atunci. Cel mai bine țin minte Steaua Dinamo din 98 (5 0) 😁

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, TTStreetLife a spus:

Chiar acum, al3x89 a spus:

Eu țin minte perefect campionatul mondial din 94'. Ce meciuri.. Ce am mai plâns copil fiind cu Suedia.. 

• Like 4
  • Membru Premium
Postat
Just now, al3x89 said:

Bine .. așa îmi aduc și eu aminte de pe la WC 98, dar nu eram pasionat să văd un meci intreg. 😁 

La Euro 2000 am văzut primul meci integral România - Italia 😂 cu eliminare Hagi, semifinalele și finala Italia - Franța, 4 meciuri în total.

Ceva CL (2001-2002) prin fazele eliminatorii și de la CM 2002 a fost deja microb. 😂

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Ce jucator, all time, este favoritul vostru?

Eu pendulez intre Zizou si Ronaldinho. Magicieni amandoi! 💫

• Like 2

Per aspera ad astra

Postat
Chiar acum, robert11111 a spus:

Ronaldinho. Cel mai spectaculos 👍

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
6 minutes ago, Daniro1985 said:

Eu țin minte perefect campionatul mondial din 94'. Ce meciuri.. Ce am mai plâns copil fiind cu Suedia..

Legenda spune că și Prunea a plâns, dar de frica. 😂😂😂

Acum vorbind serios .. prea multa muie și-a luat în atâția zeci de ani, eu zic că și fundașii au dormit pe ei la faza aia, iar la penaltiuri am fost praf și pulbere. 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 2 minute, TTStreetLife a spus:

Bine .. așa îmi aduc și eu aminte de pe la WC 98, dar nu eram pasionat să văd un meci intreg. 😁 

La Euro 2000 am văzut primul meci integral România - Italia 😂 cu eliminare Hagi, semifinalele și finala Italia - Franța, 4 meciuri în total.

Ceva CL (2001-2002) prin fazele eliminatorii și de la CM 2002 a fost deja microb. 😂

Și meciurile României la CM98 👍

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
3 minutes ago, robert11111 said:

Între Rooney (sentimental) și Ronaldo Nazario (cel mai bun atacant din istorie pentru mine).

• Like 2

• Membru Premium
Postat
2 minutes ago, al3x89 said:

Și meciurile României la CM98 👍

Mi-a placut ce am trait vara trecuta la CE cu Romania, nu chiar acelasi entuziasm de cand eram copil dar cu siguranta da o alta dimensiune sezonului estival cand ai o participare la un campionat final. 

• Like 2

Per aspera ad astra

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...