WABAKiiJR Reputație: 737 Postat Noiembrie 12 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Noiembrie 12 Batem Bosnia⁉️ Ce ziceți..hmmm eu zic că batem 0-1 dar foarte greu greu de tot va fii meciul, și golul va fii marcat de Rațiu dintr-un șut formidabil, cam așa zic că se va termina. 2
marlanel Reputație: 192 Postat Noiembrie 12 Oras:Marte Oras:Marte Postat Noiembrie 12 Acum 2 ore, WABAKiiJR a spus: Batem Bosnia⁉️ Ce ziceți..hmmm eu zic că batem 0-1 dar foarte greu greu de tot va fii meciul, și golul va fii marcat de Rațiu dintr-un șut formidabil, cam așa zic că se va termina. Cel mult egal scoatem. Ne rupe Dzeko babalacul😀 1
Diez2026 Reputație: 34 Postat Noiembrie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 13 Daca nu joaca Tanase, Olaru, Nimiculescu si Tarnovanu, o luam rau de tot. 1
Membru Premium Radu_Raduu Reputație: 217 Postat Noiembrie 13 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 13 La 12.11.2025 la 14:59, WABAKiiJR a spus: Batem Bosnia⁉️ Ce ziceți..hmmm eu zic că batem 0-1 dar foarte greu greu de tot va fii meciul, și golul va fii marcat de Rațiu dintr-un șut formidabil, cam așa zic că se va termina. Ar fi formidabil să putem câștiga, dar este bun și un egal zic eu, important este să nu pierdem meciul, dar au totuși echipă bună, dacă reușim să câștigăm scorul va fi foarte strâns, nu văd un meci spectacol sincer să fiu, dar sperăm la victorie! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴
Membru Premium Radu_Raduu Reputație: 217 Postat Noiembrie 13 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 13 Acum 22 ore, marlanel a spus: Cel mult egal scoatem. Ne rupe Dzeko babalacul😀 Și eu am emoții la Dzeko, la vârsta lui este super în formă 🙈🙈🙈 1
Daniro1985 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 13 Postat Noiembrie 13 Pana joaca România hai sa ne bucuram de fotbalul din zilele astea.. Astăzi joaca Cristiano Ronaldo. O legenda vie și in activitate 😁 1
Daniro1985 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 13 Postat Noiembrie 13 E pe Prima Sport 3 meciul Irlanda vs Portugalia. Au afișat greșit ca era pe 2.. Pe cine interesează 1
Membru Premium Radu_Raduu Reputație: 217 Postat Noiembrie 14 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 14 Salut Colegi, haideți repede, ce facem cu Bosnia mâine, pronosticuri? 🙈🙈 Craiova câștigă campionatul?😇😇😇
Super Premium al3x89 Reputație: 2138 Postat Noiembrie 14 Oras:B Oras:B Super Premium Postat Noiembrie 14 Acum 3 ore, Radu_Raduu a spus: Salut Colegi, haideți repede, ce facem cu Bosnia mâine, pronosticuri? 🙈🙈 Craiova câștigă campionatul?😇😇😇 Cred în victoria noastră. Cu ambiție se poate, nu e peste noi Bosnia. Nu, titlul rămâne în B. La Rapid, Dinamo sau FCSB... 3
Repty Reputație: 1499 Postat Noiembrie 14 Autor Postat Noiembrie 14 Winnn.🟢 Initial voiam sa pun ca bate Portugalia, dar m-am razgandit in ultimul moment si am pus pe cornere. https://ibb.co/nMdzmpKR 4
WABAKiiJR Reputație: 737 Postat Noiembrie 14 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Noiembrie 14 On 11/12/2025 at 5:55 PM, marlanel said: Cel mult egal scoatem. Ne rupe Dzeko babalacul😀 Ori batem greu ori egal da, dar nu cred că ne pot bate ăștea, nu mi se par cine știe ce echipă, trebuie să fim puțini optimiști cu toate că mi cam rușine cu ce jucători avem dar ce să faci, cu ăia sunt cu ăia merg mai departe. 😂 1 1
WABAKiiJR Reputație: 737 Postat Noiembrie 14 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Noiembrie 14 On 11/13/2025 at 4:20 PM, Radu_Raduu said: Ar fi formidabil să putem câștiga, dar este bun și un egal zic eu, important este să nu pierdem meciul, dar au totuși echipă bună, dacă reușim să câștigăm scorul va fi foarte strâns, nu văd un meci spectacol sincer să fiu, dar sperăm la victorie! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Trebuie să bată bro, cu egal te ștergi la cwr cu el.😅 Doar victoria cu Bosnia putem să terminăm pe locul 2 în grupă, și calificarea la mondial va fii mai ușoară, dacă terminăm pe 3 e rău că tot mergem la baraj dar va fii foarte greu și vom juca 2 meciuri, deci e nasolikes. 2
Repty Reputație: 1499 Postat Noiembrie 14 Autor Postat Noiembrie 14 Pentru seara asta am ales sa mizez tot pe cornere, mai exact ca echipa Croatiei va avea cel putin 9 cornere in meciul cu Insulele Feroe. O cota de 2.40 numai buna pentru dublat suma pariata. Bafta celor care vor mai juca biletul. Sa nu ma injurati prea tare daca doamne fereste nu iese... 😂😂😂 https://ibb.co/WWP20nrv 1
Repty Reputație: 1499 Postat Noiembrie 14 Autor Postat Noiembrie 14 Acum 6 ore, Radu_Raduu a spus: Salut Colegi, haideți repede, ce facem cu Bosnia mâine, pronosticuri? 🙈🙈 Craiova câștigă campionatul?😇😇😇 Vad un mare egal cu Bosnia. Cat despre Craiova, nu o vad campioana, sincer. Nu au mentalitate de campioni jucatorii actuali. O sa dea cu bata-n balta mai devreme sau mai tarziu, mai ales acum ca nu il mai au antrenor pe Radoi. 4
NeaguClaudiu Reputație: 136 Postat Noiembrie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14 7 hours ago, Radu_Raduu said: Salut Colegi, haideți repede, ce facem cu Bosnia mâine, pronosticuri? 🙈🙈 Craiova câștigă campionatul?😇😇😇 Castigam 3-1 (Mann ,Hagi,Birligea) Craiova locul 3 maxim 🤣🤣🤣Cata vreme e Cartu pe acolo...nu rezista niciun antrenor.
Membru Premium Radu_Raduu Reputație: 217 Postat Noiembrie 14 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 14 Acum 26 minute, NeaguClaudiu a spus: Castigam 3-1 (Mann ,Hagi,Birligea) Craiova locul 3 maxim 🤣🤣🤣Cata vreme e Cartu pe acolo...nu rezista niciun antrenor. Din punctul meu de vedere, pe lângă Cirtu sunt alți nemernici care l-au săpat pe Rădoi (Bancu, Baiaram, Screciu, Mogoș). Sper să câștigăm, ar fi un scor fantastic! Dar este foarte greu meciul zic eu. Chiar locul 3 să fim, nu zici și tu un 2😔
Membru Premium Radu_Raduu Reputație: 217 Postat Noiembrie 14 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 14 Acum 33 minute, Repty a spus: Vad un mare egal cu Bosnia. Cat despre Craiova, nu o vad campioana, sincer. Nu au mentalitate de campioni jucatorii actuali. O sa dea cu bata-n balta mai devreme sau mai tarziu, mai ales acum ca nu il mai au antrenor pe Radoi. Faptul că a plecat Rădoi pentru noi este similar cu un mare dezastru, sper să mai facem ceva, dar va fi foarte greu, arătăm bine în sezonul regulat, în play-off începem să o comitem! 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
alexzal35 Reputație: 389 Postat Noiembrie 14 Postat Noiembrie 14 Un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe, miza fiind adversari mai facili la baraj, cel puțin în teorie. Se anunță un meci tensionat în care nu există o favorită certă. Cele două naționale nu au încheiat la egalitate meciurile directe. România s-a impus de patru ori, Bosnia a învins de trei ori. Cei din Bosnia au doua mari avantaje: terenul propriu - fanii lor fac o atmosferă de zile și victoriile în ultimele două meciuri cu România - s-au impus în tur și în Liga Națiunilor. Însă în ultimele două luni (septembrie și octombrie) au obținut rezultate slabe. Bosniecii au nevoie de un egal pentru a termina grupa pe locul al doilea. Națională României vine după o victorie de prestigiu cu Austria și are neapărată nevoie de cele trei puncte. Moralul bun al tricolorilor sper să încline balanță în favoarea echipei noastre. Hai România! Personal sper să prindă minute și Petrila, poate să și marcheze. 1
Daniro1985 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 14 Postat Noiembrie 14 Acum 2 ore, alexzal35 a spus: Națională României vine după o victorie de prestigiu cu Austria și are neapărată nevoie de cele trei puncte. Nu cred ca avem neapărat nevoie de victorie.. Suntem calificați la baraj matematic deci avem șansa noastră la mondiale, indiferent. Ar fi un miracol sa câștigăm grupa, adica ar fi bine să învingem Bosnia. Vin sărbătorile, miracole se pot întâmpla 😁 Eu cred ca o sa câștigăm cu 1-0 3
Repty Reputație: 1499 Postat Noiembrie 15 Autor Postat Noiembrie 15 Acum 13 ore, Repty a spus: Pentru seara asta am ales sa mizez tot pe cornere, mai exact ca echipa Croatiei va avea cel putin 9 cornere in meciul cu Insulele Feroe. O cota de 2.40 numai buna pentru dublat suma pariata. Bafta celor care vor mai juca biletul. Sa nu ma injurati prea tare daca doamne fereste nu iese... 😂😂😂 https://ibb.co/WWP20nrv Verde 🟢 si biletul asta. 👍 3
Diez2026 Reputație: 34 Postat Noiembrie 15 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 15 Urât ieri Finlanda - Malta. Mi-aș.pla in gâtu' lor. A fost cat p'aci sa iasa bombe in meciurile Croatia - Feroe si Gibraltar - Muntenegru. Etapa trecuta m-a bubuit Feroe - Muntenegru 4-0.
Super Premium al3x89 Reputație: 2138 Postat Noiembrie 15 Oras:B Oras:B Super Premium Postat Noiembrie 15 Hai România! Este o ocazie mare de a merge la mondial după aproape 30 de ani... Ambiție, disciplină, determinare. Totul depinde de noi 👍 2
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1461 Postat Noiembrie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 15 38 minutes ago, al3x89 said: Hai România! Este o ocazie mare de a merge la mondial după aproape 30 de ani... Ambiție, disciplină, determinare. Totul depinde de noi 👍 Presupunand ca batem Bosnia si Hertegovina, de pe primul loc e aproape imposibil sa ne calificam, mai ales ca ei vor avea meci direct cu Austria, nu? Iar la golaveraj nu stam bine deloc. Deci scenariul plauzibil (cu noroc): mergem la baraj, iar ultimele rezultate de la meciurile de baraj au fost praf (Slovenia in 2001 si Grecia in 2013)... Nu e imposibil, dar e foarte greu sa ne calificam. 🙄 5
Super Premium al3x89 Reputație: 2138 Postat Noiembrie 15 Oras:B Oras:B Super Premium Postat Noiembrie 15 Acum 4 minute, TTStreetLife a spus: Presupunand ca batem Bosnia si Hertegovina, de pe primul loc e aproape imposibil sa ne calificam, mai ales ca ei vor avea meci direct cu Austria, nu? Iar la golaveraj nu stam bine deloc. Deci scenariul plauzibil (cu noroc): mergem la baraj, iar ultimele rezultate de la meciurile de baraj au fost praf (Slovenia in 2001 si Grecia in 2013)... Nu e imposibil, dar e foarte greu sa ne calificam. 🙄 Nu pici cu sperietori la baraj dacă termini grupa pe 2. Probabil echipe mai slabe ca Bosnia. Dar mai întâi meciul de peste câteva ore... 1
Oldredhead Reputație: 348 Postat Noiembrie 15 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 15 As merge pe un 1 - 0 pentru noi, cu condiția sa jucam cu sufletul. Oricum, partida este grea, mai ales ca bosniacii au sânge în ei și au și avantajul terenului. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum