Sari la conținut

Fotbal 2025

Repty

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
24 minutes ago, al3x89 said:

Nu pici cu sperietori la baraj dacă termini grupa pe 2. Probabil echipe mai slabe ca Bosnia. Dar mai întâi meciul de peste câteva ore... 

In teorie ai dreptate. Dar vezi ca nici Slovenia, nici Grecia nu erau sperietori atunci. Sa nu mai zic ca aveam echipele nationale mult mai valoroase fata de ce avem in momentul de fata. Dar sa speram ca nu o sa fim iar pe principiul "am jucat ca niciodata, am pierdut ca intotdeauna".  👍😁

• Like 2
  • Oras:Marte
Postat
La 14.11.2025 la 10:35, Radu_Raduu a spus:

Salut Colegi, haideți repede, ce facem cu Bosnia mâine, pronosticuri? 🙈🙈

Craiova câștigă campionatul?😇😇😇

Nu xred ca are sanse la titlu Craiova. Bosnia? Sper sa piarda cu 1-0 sau 2-1

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
  • Oras:Booty Bay
Postat

Bârligea, Mihăilă și Man în atac! 

Focu' la ei! (Halagian)

😄

Per aspera ad astra

Postat

Pentru cine vrea sa incerce, am aruncat 100 lei pe un bilet cota 2.32, Elvetia-Suedia peste 10.5 cornere. Sa vedem... 

• Oras:București
Postat

Un meci în care am dat bine în ea în prima repriza și mai apoi am clacat în mod oribil.... 

Postat

Batranul asta si Dan Petrescu mereu cauta scuze cand pierde echipa. Sa-si asume in plm si sa lase locul altcuiva mai capabil, asa ar fi normal.

• Like 2
  • Haha 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Jucatorii bosniaci si spectatorii s-au comportat ca in Liga a 5-a de la noi. Arbitrul era de pe alta planeta, iar jucatorii romani sunt limitati din punct de vedere tehnic. Atat s-a putut.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, macarons a spus:

Jucatorii bosniaci si spectatorii s-au comportat ca in Liga a 5-a de la noi. Arbitrul era de pe alta planeta, iar jucatorii romani sunt limitati din punct de vedere tehnic. Atat s-a putut.

Niște nesimțiți, ar trebui pedepsiți, dar din păcate a doua repriză, a fost mult sub ceea ce ar fi trebuit să arătăm, mare păcat!

Mi s-a părut că după ce am marcat am jucat la 0-1.

• Like 2
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat

Numai zic nimic da, mi rușine că sunt român.. mai bine eram italian🤣

Nu avem.. nu avem nici-o treabă cu fotbalu, nici cea mai mică treabă nu avem, suntem dușmanii fotbalului, nu suntem în stare să legăm o fază calumea de gol, să pasăm ca echipele mari tiki-taka, păi cum joacă Kosovo acum, ne băteau și ăia la cur, să bați echipe precum Suedia, Slovenia nu e ușor, noi nu suntem în stare să batem o echipă ca Bosnia, mai bine stăm acas și urmărim mondialul de la televizor decăt să mergem acolo și să ne facem de câcat.

• Like 3
Postat
Acum 5 ore, WABAKiiJR a spus:

Numai zic nimic da, mi rușine că sunt român.. mai bine eram italian🤣

Nu avem.. nu avem nici-o treabă cu fotbalu, nici cea mai mică treabă nu avem, suntem dușmanii fotbalului, nu suntem în stare să legăm o fază calumea de gol, să pasăm ca echipele mari tiki-taka, păi cum joacă Kosovo acum, ne băteau și ăia la cur, să bați echipe precum Suedia, Slovenia nu e ușor, noi nu suntem în stare să batem o echipă ca Bosnia, mai bine stăm acas și urmărim mondialul de la televizor decăt să mergem acolo și să ne facem de câcat.

Am zis ca ne frige Dzeko 😀 De jucam cu Suedezii ne rupe Gyokeres. Din ce se vorbea aseara dupa meci meci ar urma sa jucam cu Italia sau Turcia. O sa murim si nu o sa mai prindem un mondial, apoi o semifinala de euro sau cupa mondiala? In veci nu mai pupam! Poate cu Hagi antrenor ar fii altceva? Dar isi promoveaza copilul, aseara unde o fost? O facut la bani din fotbal si fotbal ca, slab... sa nu zic ca nu a facut nimic. 1 milion de euro salariu? Eu as rupe gazonul si pentru mai putin sa fiu fotbalist 🤣🤣 Nu se mai satura de cascaval machidonul! De erai italian erai binecuvantat :) Cu Grecia nu am putut cu babacii in teren, nu mai zic cu Islandezii... am fost tantari si ei melci. Asa ca o comparatie, nu am vazut o echipa asa de neputincioasa. Cireasa de pe tort cand ne-a caftit Albania la euro cu tata Puiu 😉 Nu avem cum sa ne facem de cacat ca nu avem sanse sa prindem mondialul. Eu cred ca nu il respecta si nu asculta de Lucescu, ca e prea batran. Cu Edi altfel era treaba.

• Like 3
Postat
Acum 3 minute, Daniro1985 a spus:

Frumos. Bagi ceva diseară? 

Pringles si Cola. 😂😂😂

• Haha 2
Postat
Acum 14 minute, Daniro1985 a spus:

Eu zic ca se dau multe goluri la Italia vs Norvegia 

Asa cred si eu. Ar merge un GG. Am pus un live peste 9.5 cornere, cota 2.02. Sa vedem daca iese si asta.

• Like 2
Postat
Acum 1 oră, Repty a spus:

Asa cred si eu. Ar merge un GG. Am pus un live peste 9.5 cornere, cota 2.02. Sa vedem daca iese si asta.

Așa a fost. Multe goluri! 

Italienii fără chiloți pe ei au fost violați de Norvegieni 😁

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 16 ore, Repty a spus:

Pringles si Cola. 😂😂😂

Nu sunt bune, dăunează sănătății! 🙈

Postat

Pont. Lewa marcheaza oricand in meci si se va marca cel putin un gol in fiecare repriza. Cota 2.22.

• Like 2

Postat
On 11/16/2025 at 3:53 PM, marlanel said:

Am zis ca ne frige Dzeko 😀 De jucam cu Suedezii ne rupe Gyokeres. Din ce se vorbea aseara dupa meci meci ar urma sa jucam cu Italia sau Turcia. O sa murim si nu o sa mai prindem un mondial, apoi o semifinala de euro sau cupa mondiala? In veci nu mai pupam! Poate cu Hagi antrenor ar fii altceva? Dar isi promoveaza copilul, aseara unde o fost? O facut la bani din fotbal si fotbal ca, slab... sa nu zic ca nu a facut nimic. 1 milion de euro salariu? Eu as rupe gazonul si pentru mai putin sa fiu fotbalist 🤣🤣 Nu se mai satura de cascaval machidonul! De erai italian erai binecuvantat :) Cu Grecia nu am putut cu babacii in teren, nu mai zic cu Islandezii... am fost tantari si ei melci. Asa ca o comparatie, nu am vazut o echipa asa de neputincioasa. Cireasa de pe tort cand ne-a caftit Albania la euro cu tata Puiu 😉 Nu avem cum sa ne facem de cacat ca nu avem sanse sa prindem mondialul. Eu cred ca nu il respecta si nu asculta de Lucescu, ca e prea batran. Cu Edi altfel era treaba.

iL Muce e senil, e învechit, demodat, nu mai are nici-o treabă cu fotbalu, el uită că fotbalul s-a schimbat, e mai tacticizat, modern, deja nu mai are el nici-o treabă cu fotbalu și trebuie să se pensioneze să lase pe altu mai tânăr, eu zic după mine că singurul antrenor român care mai poate să salveze ceva din echipa națională este Cristi Chivu, în rest nu văd pe nimeni capabil să ne mai ducă la vreun mondial/campionat european, dar el acum e la Inter și face o treabă foarte bună, eu zic că antrenează lejer încă vreo 2-3 ani la Inter și după ar fii bine să vină la națională să ne mai scoată din rahat, nu avem jucători, ce drc să faci cu Hagi labă junior🤣că e cizmă la fotbal, trebuia băgat titular Răzvan Marin în locul lui dar na numa iL Muce știe ce calcule a avut el în cap, oricum nu mai e el așa de concentrat în fotbal, s-au dus demult vremurile lui, acum trebuie să mai lase și pe alții să facă vremuri😂 știi când o să avem o echipă bună să ne calificăm mereu fără nici-o emoție când o să avem jucători la echipe de top poate doar atunci și să avem valoare, fără valoare nu ai nici-o șansă să treci de un grand în fotbal.:doggystyle

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.