Sari la conținut

Fotbal 2025

Repty

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat
Acum 8 minute, TTStreetLife a spus:

Mainz (lanterna roșie) are 2-1 cu Bayern pe Allianz Arena. Surpriza etapei sau se enervează ăștia de la Bayern și le dau 3-4 boabe in ultimele 15 minute? 🤭

Bayern are avans 8 puncte față de locul 2. Ce zice miza 2 la pariuri înainte de meci? 

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 minute ago, al3x89 said:

Bayern are avans 8 puncte față de locul 2. Ce zice cota 2 la pariuri înainte de meci? 

Nu mai aveau bani să schimbe gazonul în pauza de iarnă și au pus-o de un blat cinstit? 🤣

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, TTStreetLife a spus:

Nu mai aveau bani să schimbe gazonul în pauza de iarnă și au pus-o de un blat cinstit? 🤣

Miza 2, am editat. De ce nu? Ai impresia că în vest sunt curați ca lacrima? 🤔

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Gura mtii Bayern, că își ia bătaie de la ultima clasată, s-a dus pe p..biletul...🤣:ph34r:

Postat
Acum 1 minut, WABAKiiJR a spus:

Gura mtii Bayern, că își ia bătaie de la ultima clasată, s-a dus pe p..biletul...🤣:ph34r:

RIP bilet... 

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
Just now, al3x89 said:

Miza 2, am editat. De ce nu? Ai impresia că în vest sunt curați ca lacrima? 🤔

Nu, nu... Pai au fost atâtea cazuri cu arbitri nemți corupți în ultimii 20 de ani. 🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Just now, al3x89 said:

RIP bilet... 

Gol Kane, 2-2, mai au 7-8 minute cu tot cu prelungiri.

@WABAKiiJR e momentul să îți faci rugăciunile. 🤣

Postat
Acum 1 minut, TTStreetLife a spus:

Nu, nu... Pai au fost atâtea cazuri cu arbitri nemți corupți în ultimii 20 de ani. 🤣

👍

PS: nu mai am reacții... 

• Like 1
Vizitator
Postat
2 minutes ago, al3x89 said:

RIP bilet... 

S-a dus, a egalat acum pe final da degeaba că trebuie să bată și să se mai dea și un corner. cazzo:ph34r:

Vizitator
Postat
2 minutes ago, TTStreetLife said:

Gol Kane, 2-2, mai au 7-8 minute cu tot cu prelungiri.

@WABAKiiJR e momentul să îți faci rugăciunile. 🤣

Si mettono il cazzo in bocca perche non riescono a battere l'ultimo classificato, kakumă în gwra lor.😂

• Membru Premium
Postat
8 minutes ago, WABAKiiJR said:

S-a dus, a egalat acum pe final da degeaba că trebuie să bată și să se mai dea și un corner. cazzo:ph34r:

Cornerul e rezolvat, mai e nevoie sa bată Bayern. 🤭🤭🤭

Edit: Aia a fost, 2-2... 😬

• Membru Premium
Postat
Acum 28 minute, TTStreetLife a spus:

Mainz (lanterna roșie) are 2-1 cu Bayern pe Allianz Arena. Surpriza etapei sau se enervează ăștia de la Bayern și le dau 3-4 boabe in ultimele 15 minute? 🤭

2-2 cu gol Kane în minutul 87 din penalty. Vincent Kompany e un antrenor slab. N-are experiență, nu știu cum se impune în față jucătorilor, iar în Liga I n-ar avea licență Pro. Poate scapă bavarezi de el după acest meci. 

• Like 1
Postat
Acum 29 minute, TTStreetLife a spus:

Am fost pe faza si am pus un bilet live in minutul 83, 1X la cota 1.85. N-am castigat prea mult, dar iau banii astia, nu ii dau.

La 4 minute dupa ce am pus biletul, a si egalat Kane din penalty.:)

https://ibb.co/MxHBgzJ8

• Like 2
Postat

A început meciul U la Sibiu. Cu o victorie a oltenilor, 4 echipe sunt despărțite de 2 pct... 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
1 minute ago, alexzal35 said:

2-2 cu gol Kane în minutul 87 din penalty. Vincent Kompany e un antrenor slab. N-are experiență, nu știu cum se impune în față jucătorilor, iar în Liga I n-ar avea licență Pro. Poate scapă bavarezi de el după acest meci. 

Are totuși o promovare cu Burnley in Premier League (sper sa nu mă înșel), anul trecut a luat titlul... Bine, e drept că e slab campionatul și nu prea au adversari pe măsură. Dacă rămâne, ia sigur campionatul și sezonul ăsta. În CL trebuie să demonstreze.😁

• Like 1
  • Oras:Booty Bay
Postat
1 minute ago, TTStreetLife said:

Are totuși o promovare cu Burnley in Premier League (sper sa nu mă înșel), anul trecut a luat titlul... Bine, e drept că e slab campionatul și nu prea au adversari pe măsură. Dacă rămâne, ia sigur campionatul și sezonul ăsta. În CL trebuie să demonstreze.😁

Nu te inseli cu promovarea. Acolo a demonstrat totusi ceva.

Dar am vazut un filmulet cu el la antrenamentele celor de Bayern cand tipa aiurea in tramvai la un jucator. Ma rog, poate era doar marketing! 😅

Dar nici eu nu il vad inca ca un antrenor foarte capabil. Poate o sa dovedeasca mai multe in viitor!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
6 minutes ago, Repty said:

Am fost pe faza si am pus un bilet live in minutul 83, 1X la cota 1.85. N-am castigat prea mult, dar iau banii astia, nu ii dau.

La 4 minute dupa ce am pus biletul, a si egalat Kane din penalty.:)

https://ibb.co/MxHBgzJ8

Puțin de aici, puțin de acolo, faci de minim o finalizare din 2 bilete. 😁👏

• Haha 1
Postat
Acum 8 minute, TTStreetLife a spus:

Eu sunt de parere ca un fost fundas nu va fi niciodata un antrenor bun. 

Acum 2 minute, TTStreetLife a spus:

Puțin de aici, puțin de acolo, faci de minim o finalizare din 2 bilete. 😁👏

Pai nu fac eu? 😂

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
11 minutes ago, robert11111 said:

Nu te inseli cu promovarea. Acolo a demonstrat totusi ceva.

👍👏

Dar am vazut un filmulet cu el la antrenamentele celor de Bayern cand tipa aiurea in tramvai la un jucator. Ma rog, poate era doar marketing! 😅

Asta am observat că o face pe oriunde antrenează (Belgia, Anglia, Germania). Posibil marketing, poate jucătorii nu îl iau în serios, cine știe...

Dar nici eu nu il vad inca ca un antrenor foarte capabil. Poate o sa dovedeasca mai multe in viitor!

Nu te contrazic. 👏

Îl văd totuși pe banca lui City în câțiva ani, după ce va renunța Pep, o șansă pe care e posibil să o primească pentru ce a însemnat ca jucător pentru ei. (Cum a fost și cu Lampard la Chelsea, deși nu a făcut prea multe, din păcate).

• Like 1
Vizitator
Postat
24 minutes ago, TTStreetLife said:

Cornerul e rezolvat, mai e nevoie sa bată Bayern. 🤭🤭🤭

Edit: Aia a fost, 2-2... 😬

Aia e, numai joc la pariuri că sunt trântite meciurile, se fac aranjamente peste tot.. să nu fii în stare să bați ultima echipă din clasament, e ireal.

19 minutes ago, alexzal35 said:

Nu e antrenor slab, că dacă l-ai pune la o echipă din Premier League s-ar descurca, e tânăr și poate căpăta experiență care pe viitor îi va prinde bine, dacă o să antreneze tot la echipe de top precum Bayern, City, PSG, ar câștiga multe trofee.

Postat

👍👏

Asta am observat că o face pe oriunde antrenează (Belgia, Anglia, Germania). Posibil marketing, poate jucătorii nu îl iau în serios, cine știe...

Nu te contrazic. 👏

Îl văd totuși pe banca lui City in câțiva ani, după ce va renunța Pep, o șansă pe care e posibil să o primească pentru ce a însemnat ca jucător pentru ei. (Cum a fost și cu Lampard la Chelsea, deși nu a făcut prea multe, din păcate).

Măi TT, văd că le ai cu fotbalul. Ești fanul cărei echipe? Din Ro/afară? 🤔😄

• Haha 2
Postat
2 minutes ago, TTStreetLife said:

👍👏

Asta am observat că o face pe oriunde antrenează (Belgia, Anglia, Germania). Posibil marketing, poate jucătorii nu îl iau în serios, vine știe. 

Nu te contrazic. 👏

Îl văd totuși pe banca lui City in câțiva ani, după ce va renunța Pep, o șansă pe care e posibil să o primească pentru ce a însemnat ca jucător pentru ei. (Cum a fost și cu Lampard la Chelsea, deși nu a făcut prea multe, din păcate).

Poate ajunge in finala de UCL anu asta si daca o si castiga, e clar ca are stofa sa intre in liga antrenorilor mai titrati. Cu echipa pe care o are acum la dispozitie, are toate sansele.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Just now, al3x89 said:

Măi TT, văd că le ai cu fotbalul. Ești fanul cărei echipe? Din Ro/afară? 🤔😄

M-am dezlănțuit. 🤭🤣 Mersi 💪🍻

Da, cu partea desculță din Manchester. 🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat

M-am dezlănțuit. 🤭🤣 Mersi 💪🍻

Da, cu partea desculță din Manchester. 🤣🤣🤣

Cu diavolii? Cam slăbani de mulți ani... 

• Like 1

Vizitator
Postat

Îi bag mâine pe FCSB 2 solent cu Slobozia, dacă și ăia ne bat, mă las de pariuri. :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.