Carolina34 Reputație: 321 Postat Septembrie 11 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Septembrie 11 Buna dimineata, ultima zi disponibila❗️ pupici !😘💞
Carolina34 Reputație: 321 Postat Septembrie 11 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Septembrie 11 INDISPONIBILA!
Ursulet1976 Reputație: 8 Postat Septembrie 11 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Septembrie 11 Îți mulțumesc încă odată pentru cele 30 min cu tine!!!!!!!O sa te vizitez deciteori vin la Bistrița!!!!Spor!!!!! 1
Carolina34 Reputație: 321 Postat Septembrie 11 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Septembrie 11 Acum 35 minute, Ursulet1976 a spus: Îți mulțumesc încă odată pentru cele 30 min cu tine!!!!!!!O sa te vizitez deciteori vin la Bistrița!!!!Spor!!!!! multumesc frumos, pupici si spor ! 💞
ioda69 Reputație: 912 Postat Noiembrie 24 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Noiembrie 24 @Carolina34 pe cand ne mai faci o vizita ? 1
Carolina34 Reputație: 321 Postat Noiembrie 24 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Noiembrie 24 Acum 21 minute, ioda69 a spus: @Carolina34 pe cand ne mai faci o vizita ? Nu stiu exact .. de azi într-o săptămână posibil .. vă țin la curent aici 😋 1
Ursulet1976 Reputație: 8 Postat Noiembrie 25 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Noiembrie 25 Te așteptăm Drăguța!!!!!!!!! 1
Carolina34 Reputație: 321 Postat Noiembrie 29 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Noiembrie 29 Vin cu vești noi, luni dimineața ajung la voi, pentru 3 zile 1
Carolina34 Reputație: 321 Postat Decembrie 1 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 1 Din păcate nu mai ajung azi la voi, o să scriu aici când revin !
ioda69 Reputație: 912 Postat Decembrie 3 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Decembrie 3 @Carolina34 nicio veste buna pentru noi ? 1
Carolina34 Reputație: 321 Postat Decembrie 3 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 3 1 oră în urmă, ioda69 a spus: @Carolina34 nicio veste buna pentru noi ? Ba da, mâine ajung la voi ! Am avut niște probleme personale. 🤗
ioda69 Reputație: 912 Postat Decembrie 3 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Decembrie 3 Ai in plan si cate zile o sa stai ?
Carolina34 Reputație: 321 Postat Decembrie 3 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 3 Acum 41 minute, ioda69 a spus: Ai in plan si cate zile o sa stai ? 3-4 zile
Carolina34 Reputație: 321 Postat Decembrie 4 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Decembrie 4 O fin: 200 O ora:350 Deplasare acasa sau hotel:550 Servicii: Normal doar protejat❗️ Diferite poziții Gfe Oral neprotejat +50 Oral protejat Fin orala +50 Uro activ/pasiv +50 Dominare soft Footfetish Accept si cupluri Hand job Cob Anilingus +50 doar daca esti foarte curat si epilat❗️ Cunilingus Fantezii finalizare faciala +50 🔞🔞🔞 DISPONIBILA! 1 1 1
ioda69 Reputație: 912 Postat Joi la 17:19 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Joi la 17:19 A disparut FK ? 🥺🥺
Carolina34 Reputație: 321 Postat Joi la 23:45 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Joi la 23:45 Acum 6 ore, ioda69 a spus: A disparut FK ? 🥺🥺 Nu. Încă există 🙃 1
Carolina34 Reputație: 321 Postat Vineri la 06:29 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Vineri la 06:29 Disponibilă !
CodruB Reputație: 38 Postat Vineri la 09:30 Postat Vineri la 09:30 Ziua buna! Ziua buna se cunoaste de dimineata 😁. Proaspat iesit de la Carolina si ma felicit ca am facut o alegere buna. Locatie: 10 ... discreta, cu tot ce e nevoie inauntru, finisaje moderne etc Aspect: 9.5 o fata tanara, draguta, sexy, nu prea inalta, naturala, piele fina si bronzata, cu forme ... nu e pentru amatorii de slim si skinny. E pentru noi ceilalti 😄. Atitudine: 10 ... prietenoasa, cooperanta, comunicare foarte usoara atat inainte de sesiune cat si dupa, fara fitze, nu te grabeste. Prestatie: 10 ... se misca bine, se implica, am incercat mai multe. E o bombonica de fata ce merita gustata cu tarife bune pe raportul de calitate/pret. Eu m-am intins pe mai mult de o ora (am achitat extra) ca sa ma pot bucura de experienta dar e accesibila pentru majoritatea bugetelor. Doar sa o tratati corect si cu respect. Multumesc Calorina. 1 1
Carolina34 Reputație: 321 Postat Vineri la 09:35 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Vineri la 09:35 Acum 4 minute, CodruB a spus: Ziua buna! Ziua buna se cunoaste de dimineata 😁. Proaspat iesit de la Carolina si ma felicit ca am facut o alegere buna. Locatie: 10 ... discreta, cu tot ce e nevoie inauntru, finisaje moderne etc Aspect: 9.5 o fata tanara, draguta, sexy, nu prea inalta, naturala, piele fina si bronzata, cu forme ... nu e pentru amatorii de slim si skinny. E pentru noi ceilalti 😄. Atitudine: 10 ... prietenoasa, cooperanta, comunicare foarte usoara atat inainte de sesiune cat si dupa, fara fitze, nu te grabeste. Prestatie: 10 ... se misca bine, se implica, am incercat mai multe. E o bombonica de fata ce merita gustata cu tarife bune pe raportul de calitate/pret. Eu m-am intins pe mai mult de o ora (am achitat extra) ca sa ma pot bucura de experienta dar e accesibila pentru majoritatea bugetelor. Doar sa o tratati corect si cu respect. Multumesc Calorina. Mulțumesc pentru recenzie, te mai aștept sa ne relaxăm împreună când dorești, până atunci, pupici dulci și spor în toate ! 🤗🤗🤗
Carolina34 Reputație: 321 Postat Sâmbătă la 06:39 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Sâmbătă la 06:39 Ultima zi disponibilă ! 🥰🔞✅
Carolina34 Reputație: 321 Postat Sâmbătă la 21:53 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Sâmbătă la 21:53 INDISPONIBILĂ! Ne vedem data viitoare, până atunci vă urez sărbători fericite ! 🥰🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum