Sari la conținut

0753346286 Cireșica

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

"Buna

Un număr 250 ,oral normal sărutări 

Finalizare orală extra 50"

A fost cineva?

Postat

Am fost la ea de mai multe ori o cunosc din Oradea este drăguță mai milf 37 ani dar e foarte ok. Mergeți cu încredere. 

• Mersi 1
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
30 minutes ago, orka11 said:

Am fost la ea de mai multe ori o cunosc din Oradea este drăguță mai milf 37 ani dar e foarte ok. Mergeți cu încredere. 

Face on sau op? La corp/fata cum e, ca nu prea imi dau seama din poze?

Postat
Acum 4 ore, orka11 a spus:

Arată mai și bine ca aia de pe strada Ursului bloc 2?

Postat

Arata naspa rau , ma sunat cu videocall  e grasa rau , face neprotejat tot , bvo baieti ,,mergeti cu incredere

Postat
Acum 9 ore, lolamola a spus:

Arata naspa rau , ma sunat cu videocall  e grasa rau , face neprotejat tot , bvo baieti ,,mergeti cu incredere

De asta am întrebat, colegul orka o recomanda și pe cea de pe ursului care îi nașpa rau de tot 

Postat

Cred ca o recomanada, mi a spus pe wp ca face si fara prezervativ,,  oral? nuu  total fara,, am intrebat o nu ti e frica?  ea zice nuu  ca se spala cu irigator inautru,,,,,  

Postat
Acum 11 minute, lolamola a spus:

Cred ca o recomanada, mi a spus pe wp ca face si fara prezervativ,,  oral? nuu  total fara,, am intrebat o nu ti e frica?  ea zice nuu  ca se spala cu irigator inautru,,,,,  

Fain treabă 

Postat

La fel mi-a spus și mie , totul neprotejat cu finalizare orala sau vaginala. Și eu am întrebat de ce așa?!? Mi-a spus că majoritatea celor care sună așa cer, daca se poate fără prezervativ . Este destul de dolofană, m a sunat cu video, nu era urâtă , pusă pe glume, de undeva de la țară! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.