Sari la conținut

❤️Alice ❤️☎️ 0769803274📱

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
Postat

Bună, dragilor! 🩵

Numele meu este Alice, am 23 de ani și sunt la început pe acest forum. Sper să fiu primită cu căldură de voi. 🙂🫠

Mă descriu ca o persoană sociabilă și deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze și cu un simț al umorului care face ca fiecare întâlnire să fie relaxantă și plăcută. Promit că te vei simți mereu în largul tău alături de mine, pentru că aduc energie pozitivă și sunt aici să te răsfăț așa cum meriți.

Îmi place să creez o atmosferă intimă, plăcută și senzuală, iar fiecare moment petrecut împreună va fi o experiență memorabilă. Fie că îți dorești relaxare și atenție, fie că vrei clipe mai incitante și provocatoare, sunt aici pentru a-ți împlini dorințele.

Abia aștept să ne cunoaștem mai bine și să petrecem împreună momente de neuitat! 🍀

Serviciile mele:

❤️ Sex oral protejat

❤️ Sex oral neprotejat (în funcție de igienă) 

❤️ Sex normal (doar protejat, indiferent de situație sau suma oferită)

❤️ GFE (Girlfriend Experience)

❤️ FK (French Kiss – în funcție de igiena orală) – 50 lei extra

❤️ 69

❤️ Hand job

❤️ Foot fetish – 50 lei extra

❤️ Masaj de relaxare

❤️ Facesitting

❤️ Finalizare corporală (sâni / fund) – 50 lei extra

❤️ Cunnilingus

❤️ Anilingus pasiv

‼️ Nu accept sub nicio formă persoane înstare de ebrietate, cu bile sau alte accesorii! ‼️

💸 Prețuri servicii:

⏱ 30 de minute (1 finalizare) – 250 lei

⏱ 60 de minute (2 finalizări) – 400 lei

Postat

Voi fi disponibilă de mâine 🤗 

📍Zona Liviu Rebreanu 

Programări pe whatsapp 📲0769803274

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Bună @Alice111, bine ai venit! Ce înălțime ai? Ești nouă și în domeniu sau ești nouă doar pe forum și ai ceva experiență? Țâțele sunt mici/mari, naturale/upgradate? Accepți confirmare video pe Whatsapp? Că dincolo la Oradea observ multe discuții și puține recenzii.

Și cât stai la noi?

Postat
Acum 13 ore, dennis28 a spus:

Bună @Alice111, bine ai venit! Ce înălțime ai? Ești nouă și în domeniu sau ești nouă doar pe forum și ai ceva experiență? Țâțele sunt mici/mari, naturale/upgradate? Accepți confirmare video pe Whatsapp? Că dincolo la Oradea observ multe discuții și puține recenzii.

Și cât stai la noi?

Bună, Dennis! Sunt nouă pe forum și  nu am prea multă experiență în domeniu. Am 173 cm, sânii sunt naturali și sper din suflet să fiu primită cu căldură în comunitatea voastră. Nu știu exact cât timp voi rămâne aici, dar las totul la voia voastră. Vă îmbrățișez cu drag și abia aștept să ne cunoaștem mai bine.❤️

• Like 1
Postat

Hello dragilor ❤️

Disponibilă până la ora 22.00☑️

☎️Programări pe whatssap 0769803274 

📍Zona Liviu Rebreanu 

• Oras:Timisoara
Postat
2 hours ago, Alice111 said:

Bună, Dennis! Sunt nouă pe forum și  nu am prea multă experiență în domeniu. Am 173 cm, sânii sunt naturali și sper din suflet să fiu primită cu căldură în comunitatea voastră. Nu știu exact cât timp voi rămâne aici, dar las totul la voia voastră. Vă îmbrățișez cu drag și abia aștept să ne cunoaștem mai bine.❤️

Din ce se vede în poze, ai toate calitățile și prezinți bine, inclusiv prin felul în care te exprimi aici. Că ești la început nu e neapărat o problemă, important e ce oferi în dormitor și cum se simte calitatea. Prețurile tale (ex. 300 RON pentru 1h cu FK) nu sunt la nivel de începătoare, mai ales că unele dintre cele deja consacrate chiar și din Top practică mult sub asta(200). Dar, până la urmă, prețul nu se discută – fiecare își știe prețul ei. Baftă, eu unul m-aș fi dus

• Inimioara 1
Postat

Las si eu o recenzie pentru Alis pentru că am fost astăzi la ea pentru o ora cu extra si mi a lăsat pentru prima data fiind împreună cu ea o impresie perfectă,  este după cum se vede in poze o domnișoară pe atât de frumoasă cât si de sexy , ne am simțit perfect împreună si nu a fost nici un moment o persoana aroganta in pat ,ba chiar se implică și asta te face sa iti placa genul acesta de fete, a fost superb chiar recomand celor care vor sa o viziteze ca merită 100% , eu o sa mai revin la ea 100%, grija de tine si mergeți sa o vizitați daca vreți ceva cu adevărat!

• Inimioara 1
Postat
Acum 9 ore, georgez8 a spus:

Din ce se vede în poze, ai toate calitățile și prezinți bine, inclusiv prin felul în care te exprimi aici. Că ești la început nu e neapărat o problemă, important e ce oferi în dormitor și cum se simte calitatea. Prețurile tale (ex. 300 RON pentru 1h cu FK) nu sunt la nivel de începătoare

Nu ai citit bine colegu!!!300 ptr jumate de ora!!!!

Postat
2 hours ago, marcos012 said:

Nu ai citit bine colegu!!!300 ptr jumate de ora!!!!

Așa am vrut să scriu, dar în loc de „1 fin” am scris „1 h” și după postare nu mai pot edita.

Postat
Acum 14 ore, flavy a spus:

Las si eu o recenzie pentru Alis pentru că am fost astăzi la ea pentru o ora cu extra si mi a lăsat pentru prima data fiind împreună cu ea o impresie perfectă,  este după cum se vede in poze o domnișoară pe atât de frumoasă cât si de sexy , ne am simțit perfect împreună si nu a fost nici un moment o persoana aroganta in pat ,ba chiar se implică și asta te face sa iti placa genul acesta de fete, a fost superb chiar recomand celor care vor sa o viziteze ca merită 100% , eu o sa mai revin la ea 100%, grija de tine si mergeți sa o vizitați daca vreți ceva cu adevărat!

Îți mulțumesc pentru recenzie și pentru recomandare! 🤍
Mă bucur tare mult că te-ai simțit bine în compania mea 🙈
Te aștept oricând cu mare drag! ❤️

Postat

Sincer dacă nu vedeam pozele tale cat esti de sexy nu as fi venit ,dar sa meritat 200% și recomand la toată lumea care te vede sa vină la tine ca esti superbă ❤️❤️❤️

• Inimioara 1
Postat

Hello dragilor ❤️

Disponibilă până la ora 22.00☑️

☎️Programări pe whatssap 0769803274 

📍Zona Liviu Rebreanu 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Disponibilă până la ora 22.00🎬

☎️0769803274 📲WhatsApp 

Vă îmbrățișez cu drag 🤗

• Inimioara 3
Postat

Cea mai dulce si sexy ești ❤️❤️❤️

• Inimioara 1
Postat

Bună dragilor 🤗

📲Programari pe WhatsApp 0769803274☎️

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

📍Ultimile 2 zile dragilor 🤍

☎️Programări pe WhatsApp 0769803274📱

🏁Zona Liviu Rebreanu 

• Like 1
Postat

Bună dragilor ❤️

Ultima zi in frumosul vostru oras 🤗

☎️0769803274📱

• Inimioara 1

Postat

Nu se recomanda, servicii slabe : oral protejat mai mult cu mana, la normal dupa 5 min nu mai poate , un prosop lesinat la baie si la plecare am vazut si cum sa reimprospatat pentru urmatorul , a dat cu putina apa de la chiuveta la putza si aia a fost

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...