Sari la conținut

0759506477

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Salut @Laurian27, merci că ai postat aici numărul.

Versiunea scurta: D2D 10-15 secunde, am intrat, am interacționat, am zis că nu rămân și am ieșit. Nu știu dacă serviciile ei sunt bune sau nu. Tarif 150 lei/finalizare.

Acum sa dam un exemplu de Publi NU și Nimfomane DA!

Cu buget redus, caut pe publi24 un anunț care sa ma satisfacă. Dau peste un anunț diferit( nu îl găsesc sa il postez), dar cu același număr de telefon. In anunțul care l-am văzut eu fata era mai albă și arată mai bine, dar tot era vorba despre o matura la 40 de ani.

Caut numărul pe nimfomane, observ cum colegul a postat și n-am primit răspuns, și zic sa incerc.

Am mers cu așteptări:

-o doamna matura dar făină și stilata

-Sa am o mica discuție sau interacțiune inainte de act

-Sa mă reîmprospătez și să începem treaba.

Realitatea: doamna destul de ok la telefon, nu dădea semne sa fie pe fast-fuck. In gândul meu era că va fii o companie plăcută.

Sun, mă programez in 20 de minute, și merg.

Ajung la locație, și mă întâmpină dameza în sânii goi și în chiloți. Sânii mari, dar burta la același nivel cu sânii. In apartament întuneric și mișto, dar era o debandada de haine și o dezordine atât de mare in living-bucatarie, încât am dat din nas. Nu erau ambalaje sau mizerie la prima vedere, dar n-aveai loc sa te așezi pe canapea de haine.

Intru, și dameza mă invită în dormitor după 3 secunde. O întreb dacă n-ar fii necesar să intru la baie. Ea, doar mă invită din nou în dormitor. Eu in acel moment, zic că nu rămân și fac cale întoarsă.

E de evitat, nu e de evitat? Nu știu, dar cred că o voi aștepta pe una din fetele de pe forum sa revină în Timisoara.

Am remușcări de acum vreo 2 ani cu o doamna care arata la fel de similar la parter pe strada Lugojului. Bună și drăguță până îi dai banii, după ce eram in camera o zdreanță...

Postat

Doar că sa corectez. În anunțul care l-am văzut eu, părea aceeași persoană. Doar că era mai alba decât în postarea colegului de sus. Am zis că s-o fii bronzat și i-a trecut bronzul de vara de la începutul lui septembrie până acum. Nu, dameza e creolă.

Și încă o corectare. Burta era la un nivel mai mare decât sânii...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...