gicu69 Reputație: 89 Postat Septembrie 11 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Septembrie 11 Salut,stiti ceva de acest anunt?Bună ziua! Sunt Liviana. Vă invit la ședințe de terapie holistică prin masaj de relaxare generală, menite să reducă stresul și să restabilească echilibrul interior. Salonul este situat în zona Dâmbu. Durata ședinței 45 min-1 oră 150 lei, Astept sa-mi raspunda pe what....sa vedem,dupa poza nu e salon .... 3
zoligabi69 Reputație: 495 Postat Septembrie 11 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Septembrie 11 Interesant! Să speram🫣 că va fii ceva de calitate 1
gicu69 Reputație: 89 Postat Septembrie 12 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Postat Septembrie 12 A mai incercat cineva?eu nu am primit raspuns...
alinmmmm Reputație: -2 Postat Septembrie 13 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Septembrie 13 La 12.09.2025 la 14:51, gicu69 a spus: A mai incercat cineva?eu nu am primit raspuns... Cred ca e aceasi doamna care trimitea prietenul sotul sau ce i o fi la plimbare in timpul vizitei.Doamna din Dambu a fost discutata aici dar nu mai gasesc .am facut programare dar la ora stabilita nu a mai rasapuns.
gicu69 Reputație: 89 Postat Septembrie 15 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Postat Septembrie 15 Nu e vorba de acea doamna,aceea e in tudor acum dar nu mai stiu nr ei,
Kosti Reputație: 342 Postat Septembrie 16 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Postat Septembrie 16 Salut, poti sa ne oferi un link ceva sa vedem despre ce discutam. Mersi
gicu69 Reputație: 89 Postat Septembrie 16 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Postat Septembrie 16 1 oră în urmă, Kosti a spus: Salut, poti sa ne oferi un link ceva sa vedem despre ce discutam. Mersi Salut,avea anunt pe Olx
Woolf35 Reputație: 3 Postat Miercuri la 09:17 Oras:TÂRGU MUREȘ Oras:TÂRGU MUREȘ Postat Miercuri la 09:17 Urmăresc.... interesat!!
OttoLee Reputație: 147 Postat Miercuri la 16:56 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Miercuri la 16:56 Dragi colegi, vin eu cu câteva informații prețioase și vă spun că am fost eu la Liviana și experiența a fost chiar peste așteptări. Undeva la 30 de ani, frumușică, cu privire pătrunzătoare, nu este genul skinny, are forme, însă carne tare pe ea și o pereche de sâni foarte faini, care se simte extraordinar atunci când îi plimbă peste corpul tău într-un mod senzual, holistic, cum vreți să-i spuneți, îți pune toate chakrele la locul lor, te detensioneaza total😜. Este o fată carismatică, vorbăreață și știe foarte bine ce face, se vede și mai ales se simte experienta reușind prin masajul ei să te ducă fără probleme până la marele O, nu ai cum sa pleci nefinalizat. Din discutiile purtate cu ea, face asta part-time, ceea ce îi permite să își selecteze clienții. Lucrează doar pe bază de programare, acceptă doar domni cu bun-simț și o igienă impecabilă, pentru a putea oferi un serviciu corect și de calitate. Este de preferat să o contactați pe WhatsApp, iar la fața locului, dacă există chimie, are și extra opțiuni în meniu și contracost evident dar merită!! Ține foarte mult la discreție, lucru de care ar trebui să țineți cont. Eu am fost deja de câteva ori la ea și cu siguranță voi reveni pentru serviciile de calitate pe care le oferă, mult peste saloanele de masaj "erotic" din oraș, e de neratat și o recomand fără ezitare! 4 1
Kosti Reputație: 342 Postat Joi la 03:37 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Postat Joi la 03:37 Mersi mult pentru informatii, un link cu anuntul, poze oare unde gasim?
pedroo Reputație: 1 Postat Sâmbătă la 12:07 Postat Sâmbătă la 12:07 On 9/18/2025 at 6:37 AM, Kosti said: Mersi mult pentru informatii, un link cu anuntul, poze oare unde gasim? interesat si eu
DragonulZ Reputație: 83 Postat Sâmbătă la 15:15 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Sâmbătă la 15:15 Are clientelă, nu duce lipsă, lăsați mesaj pe Whatsapp și vedeți cu proprii ochi, raport calitate preț foarte avantajos!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum