Sari la conținut

0750133414 ... La doar un click distanță

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Anunț pe olx: https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDjxOtk.html

Nu e nouă în branșă (fostă prestatoare la "ucenice", ea nefiind nici ucenică și nici "călugăriță" ... nume de scenă acolo C.) ... e revenită după o perioadă de pauză.

Tarife: 220 doar masaj (???), 300 masaj (doar!!!) cu finalizare manuală.

Locație amărâtă pe Băișoara, la blocurile de garsoniere. Vai și amar. Bănuiesc (99%) că acolo își duce traiul de zi cu zi.

Serviciile oferite sunt sub limita mediocrității. Ciudat, că ceea ce oferea la "ucenice"/"călugărițe" (și acolo, pe Cireșilor chiar oferea ok) nu oferă aici decât la "a doua strigare" ... ciudat. Oricum, e permisivă, chiar dacă în conversația avută inițial părea cam restrictivă, ok, dar cu mult sub ceea ce oferea pe Cireșilor. Ciudat.

• Like 1
Postat
2 hours ago, Mocureloaded said:

Nu e nouă în branșă (fostă prestatoare la "ucenice", ea nefiind nici ucenică și nici "călugăriță" ... nume de scenă acolo C.) ... e revenită după o perioadă de pauză.

Locație amărâtă pe Băișoara, la blocurile de garsoniere. Vai și amar. Bănuiesc (99%) că acolo își duce traiul de zi cu zi.

Serviciile oferite sunt sub limita mediocrității. Ciudat, că ceea ce oferea la "ucenice"/"călugărițe" (și acolo, pe Cireșilor chiar oferea ok) nu oferă aici decât la "a doua strigare" ... ciudat. Oricum, e permisivă, chiar dacă în conversația avută inițial părea cam restrictivă, ok, dar cu mult sub ceea ce oferea pe Cireșilor. Ciudat.

Maestre, la cine faci referire, de fapt? Că acel „C” poate însemna cel puțin trei ucenice. Una are cam 38-39 de ani, era mai năzdrăvană, nebunatică ca să zic așa, dar nu cred că la ea te gândești. Nici la celelalte două, ale căror nume tot cu „C” încep și care au activat si ele anul trecut, o vreme, și pe Moților. Nu mai maseaza nici una, de mult timp. Probabil nu vrei să dai nume, dar măcar fă o descriere: vârstă, aspect fizic, comportament. Oricum prețurile menționate sunt fff mari, chiar aberante, nerușinate dacă luăm în calcul locația. 

• Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat
9 hours ago, Mocureloaded said:

"Îs chestii care-s de domeniul trecutului ... acele "ucenice" care chiar nu erau "călugărițe", s-au retras de ceva vreme. Dacă reapar, dau semnal, claxonez ... dar nu în public ... 🤣🤣🤣"

Frumos mod de a claxona in privat!

Exact cum ai zis, vad ca tu te tii tot timpul de cuvant!

Si apoi te mai miri de ce reactioneaza lumea cum reactioneaza la postarile tale.

• Confuz 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, hugohuge1969 a spus:

"Îs chestii care-s de domeniul trecutului ... acele "ucenice" care chiar nu erau "călugărițe", s-au retras de ceva vreme. Dacă reapar, dau semnal, claxonez ... dar nu în public ... 🤣🤣🤣"

Frumos mod de a claxona in privat!

Exact cum ai zis, vad ca tu te tii tot timpul de cuvant!

Si apoi te mai miri de ce reactioneaza lumea cum reactioneaza la postarile tale.

Stimabile,

Tu chiar nu înțelegi nimic! ... nici dacă ti-aș desena n-ai pricepe!

FULL STOP!

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, berkeley a spus:

...

Una are cam 38-39 de ani, era mai năzdrăvană, nebunatică ca să zic așa

...

Da.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Vizitat și eu această domniță, undeva prin luna iunie a anului, locație și locuință, cred,aleea Băișoara,programare făcută pe whatts app, inițial mers, doar de curiozitate ,pentru masaj de relaxare, dar mi-am dat seama că poate fi mai mult de atât deoarece mă aștepta doar în chiloței și sutien pe ea!☺️Achitat 220 de lei pentru masaj de relaxare, un masaj făcut slab,banal ,cu unele pauze, timp în care mai butona telefonul ,dar la un moment dat își dă și sutienul jos,pe motiv că îi e cald (într-adevăr era caniculă 😄),îi propun să lăsăm masajul, și să facem altceva, convenit asupra prețului (achitat 100 în plus),am început să ne masturbăm reciproc ,oral a zis că nu face și mie nu mi-a făcut, până când ne-am excitat amândoi foarte tare🙃(precizez că am prins-o cu mare chef și poftă de sex😁),montat un prezervativ și penetrare în poziția doggy până când am finalizat!Ca descriere a ei,da,are între 35-40 de ani,înălțime între 1.70-1.75,zic eu,corp slim ,subțirică, sâni mici,dar funduleț foarte apetisant,iar pentru mine a fost o experiență destul de plăcută,chiar dacă nu a fost chiar completă!🙂Spor să aveți!

• Like 3
Postat

Ii prăjită la creier puțin,sau mi se pare?

Mă conversăm cu ea pe Whatsapp pt programare,sa vad când aș putea merge și mă ia cu vedetisme că de ce o deranjez azi dacă nu merg azi?🤣🤦

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, crustymcfuck a spus:

Ii prăjită la creier puțin,sau mi se pare?

Cam da ... posibil pe prafuri.

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 12.09.2025 la 15:17, Mocureloaded a spus:

Cam da ... posibil pe prafuri.

Hai că mă citez pe mine însumi ... 🤣🤣🤣

După tentative nereușite (două) la Cleo, plus cele trei P.F.A.-uri dragi mie, plus casnica (și ea dragă mie) ... am apelat la varianta de rezervă, la Camy ... uuups ... wrong choice. Din păcate chiar e dusă rău ... ce țigle lipsă? ... pare-se că tot acoperișul a fost luat de vânt ... nașpa!!!

P.S.: dacă sunteți amatori de ceea ce generic numim "umor negru" ... vă recomand a o contacta.

Dacă chiar vreți o programare la masaj cu finalizare, depinde de care doriți ... dar prețurile cresc aberant în funcție de abordarea bucală, pizdicească (uneori și curească ... dar doar uneori), vă doresc a o prinde în acele momente in care chiar poți conversa cu ea, nu să fii în postura de a te îngrețoșa cititindu-i bălăriile debitate.

Concluzie: pentru oamenii normali, e de evitat, ea fiind cert instabilă psihic ... ciudat că doar acuma am realizat 100%! ... 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...