Sari la conținut

0750132506 Carmen

calin71

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Am fost săptămâna trecută la această domnișoară. Din păcate anunțul de pe Publi24 a dispărut cu totul și nu mai pot insera link-ul aici.

Carmen spunea că pleacă o perioadă din Craiova și se pare că a plecat și cu anunțul 😊.

Este o brunetă, păr lung, ochi căprui, cu o înălțime de cca.1,65 metri și un corp cam rău proporționat; sânii sunt mari dar cam lăsați, bazinul este îngust, are și o burtică evidentă 😕.

Are WhatsApp pe numărul din titlu și la foto de profil apare o brunetă cu ochii verzi, foarte frumoasă (care seamănă și cu reala Carmen), acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am zis să o vizitez. Cel de-al doilea motiv a fost legat de servicii; mi-a spus că oferă sărutări pe buze FK și oral neprotejat cu finalizare orală CIM cu un tarif de 200 lei pe finalizare.

Locația este în cartierul 1 Mai în blocurile de pe bulevard, vizavi de agenția BRD, este curat înăuntru, sunt 3 camere, la parter, baia cu de toate. Se pare că mai are o colegă, mi-a vorbit despre ea dar nu am văzut-o.

Revenind la acțiune, ne-am sărutat, i-am supt sânii, i-am gustat păsărica după care ea stând pe pat iar eu în picioare în fața ei am rugat-o să mă sugă.

A început să mă mângâie pe testicule, a lins și supt glandul încet și umed iar după câteva minute am atenționat-o că urmează ejacularea.

Și-a luat preventiv un șervețel și bine a făcut pentru că eu eram nefutut de ceva timp astfel încât i-am umplut gura cu spermă de a dat și pe lângă 🤦😂.

Per total îi ofer un 8 spre 9.

Deși nu are un corp de divă i-aș mai face o vizită pentru serviciile prestate.

Postat
Acum 9 minute, breoss a spus:

Din descrierea ta se aseamănă la corp cu Giulia

În nici un caz  !!

Carmen are sânii foarte mari și bazinul/șoldurile mai mici, mai estompate și este mai înăltuță; Giulia este proporționată uniform la corp și este minionă.

Deci Carmen este un "new entry" 😊.

• Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat
Acum 21 minute, breoss a spus:

A mai activat in alte orașe?

Verificai acum.Cu acest număr de telefon,nu apare că ar fi lucrat.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.