Sari la conținut

Ilustre / "ilustre" caractere ale unor seri de "joi"...

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Oameni buni,in continuare va jigniti intre voi. Fiecare dintre cele doua persoane implicate considera ca detine dreptatea,iar intr-o mica-mare masura o detin. Fiecare vede problema respectiva din punctul ei/lui de vedere.

Consider ca ar trebui totusi incheiate discutiile pe acest topic,care pana la urma nu duce nicaieri. Sorina s-a retras din discutii,insa discutiile continua.

Este duminica de Florii. Sunt convinsa ca aveti cel putin o floare in familie/prieteni. Mergeti de luati o floare si daruiti-o celei care are astazi ziua de nume. Este o zi mult prea frumoasa pentru a exista certuri virtuale.

Pff..si stai sa vezi cand se intoarce ce-o sa fie!

• Oras:Bucuresti
Postat

post-115622-0-70031900-1397383450_thumb.jpg

Oameni buni,in continuare va jigniti intre voi. Fiecare dintre cele doua persoane implicate considera ca detine dreptatea,iar intr-o mica-mare masura o detin. Fiecare vede problema respectiva din punctul ei/lui de vedere.

Consider ca ar trebui totusi incheiate discutiile pe acest topic,care pana la urma nu duce nicaieri. Sorina s-a retras din discutii,insa discutiile continua.

Este duminica de Florii. Sunt convinsa ca aveti cel putin o floare in familie/prieteni. Mergeti de luati o floare si daruiti-o celei care are astazi ziua de nume. Este o zi mult prea frumoasa pentru a exista certuri virtuale.

Ai perfecta dreptate..sa schimbam subiectu; :laugh2 ....uitati-va mama mea  si cu mine :laugh2

• Like 1
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Marius...

O femeie aduce acasa un sarpe, il ingrijeste ca sa nu moara, si sarpele o tradeaza...

Care e asemanarea?? 

Pai din partea exteriorizata, ar fi ca au adus-o pe sorina (in sanul lor :laugh2), iar acuma da din casa. Iar pentru sorina, ca l-a invitat in casa (la sanul ei  :blushing2  :laugh2), si ca a tradat-o cu cei 50 de euro  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Emotionant!  :clapp  :clapp  :clapp  :clapp

Nu ti-ai luat "muie" de la nici una pana acum sa inteleg? 

P.S vezi vreo asemanare cu situatia de fata? 

mi-am furat-o si eu ca orice om. mi-au fost inselate aseteptarile si am inselat asteptari la randul meu. doar ca nu poti sa vina pe celalat pentru asteptarile tale. nu poti astepta de la un sarpe (o curva) sa nu fie sarpe (curva). iar daca astepti asta, iti asumi sa fii "muscat".

• Like 3
Postat

Si EA este nevasta mea....care o vrea o data? :laugh2 post-115622-0-63089200-1397383596_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Si din nou ai dreptate. Mi-am dat sign out! La multi ani fetelor cu nume de flori

Postat

Pai din partea exteriorizata, ar fi ca au adus-o pe sorina (in sanul lor :laugh2), iar acuma da din casa. Iar pentru sorina, ca l-a invitat in casa (la sanul ei  :blushing2  :laugh2), si ca a tradat-o cu cei 50 de euro  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu inteleg eu lumea asta prea bine. dar morala povestioarei era legata si de altruism...mai mult de altruism si tradare...

Nu vad prezente nici una din cele doua in situatia de fata! @_@

Postat

Si EA este nevasta mea....care o vrea o data? :laugh2 attachicon.gif1743738_840893802593789_1467077655_n.jpg

Este putin...co-nationala? Sau mi se pare mie? 

mi-am furat-o si eu ca orice om. mi-au fost inselate aseteptarile si am inselat asteptari la randul meu. doar ca nu poti sa vina pe celalat pentru asteptarile tale. nu poti astepta de la un sarpe (o curva) sa nu fie sarpe (curva). iar daca astepti asta, iti asumi sa fii "muscat".

Pff...nu de mila sau din altruism au primit-o ei pe Sorina la masa...sau w/e

Voiau si eu pitipoance la masa...la beuta..pam pam..fetite nebunii ..pam pam...decimantelegi? 

Sunt golani mari astia decimantelegi? 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

post-115622-0-22302400-1397383907_thumb.jpg

Este putin...co-nationala? Sau mi se pare mie? 

nu e din RIO.J-o vrei o data e gratis... :laugh2   :offtopic --Suge tare bine :laugh2

Postat

Merge careva cu rolele in parc?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ia-l pe Xoxo :) si lasa-l in mijlocul unui "grup" de gaste/gascani! :)

Postat

Ia-l pe Xoxo :) si lasa-l in mijlocul unui "grup" de gaste/gascani! :)

Mi-e frica...

Asta are teroristii dupa el tot timpul :D

Postat

Pai stai asa,tu nu ai Nitrous Oxide Systems :) la role?...in caz ca prostu' vine cu alti prosti 'atarnati',sa poti 'pleca' cat ai zice PESTE! :)

Postat

Tot aici sunteti? :slap2

Sunt Floriile ba in plm :2808.gif :beex2

Ce-s alea? :)

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

cine nu sare, cine nu sare, ori e gabor ori e prost de moare!!

• Like 1
  • Oras:in cer
  • Oras:in cer
Postat

cine nu sare, cine nu sare, ori e gabor ori e prost de moare!!

Tzup,tzup,tzup :laugh2

Postat

Tot aici sunteti? :slap2

Sunt Floriile ba in plm :2808.gif :beex2

Eu va urez DUMINICA placuta...astept o FLORICA sa o sarbatoresc :laugh2  :gifs_ojos

post-115622-0-48004600-1397385597_thumb.jpg

• Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Domnule Deep River nu ajuti cu nimic cu aceasta postare.Asa simti tu nevoia sa-i sari in aparare prietenei tale?Un indemn la calm era mai potrivit in acest context.Noi credem despre tine ca esti un tip inteligent si un gentelman.

Mr. doixdoi, Sorina NU este prietena mea. Eu nu am prieteni de pe acest forum, am doar câteva cunoştinţe, iar cu vreo 2-3 o relaţie de amiciţie. Asta ca să ştim cum stăm. Îţi mulţumesc pentru compliment!

Postarea lui skydiver este însă nepermisă. Am vizitat în urmă cu ceva vreme o fată, nu citisem nimic legat de tariful perceput. Am ajuns acolo, n-am făcut sex cu ea (pur şi simplu n-am putut la nivel mental să mă apropii de ea, deşi e o femeie frumoasă), iar la final am rugat-o să îmi spună cât îi datorez. Domnişoara mi-a transmis care este tariful orar şi câte ore am petrecut împreună, aşa că am făcut înmulţirea, am plătit şi am plecat. Ce aş fi făcut eu în locul dumneaei nu are nicio importanţă. Contează doar că mi s-a solicitat o sumă pe care am achitat-o fără comentarii.

Dacă ţi se spune să plăteşti cât vrei, insişti să îţi fie comunicată o sumă şi ţi se pare că eşti nedreptăţit când îţi este spusă, e normal să plăteşti cât ţi s-a zis, nu să faci "aroganţe".

Am retinut parerea ta si ti-o respect. Sper sa ma intelegi dc nu-ti raspund la jignire si ofensa pe o concluzie trasa pripit zic eu la niste afirmatii lansate de o doamna care chiar face venituri ilicite.

Citeşte încă o dată textul la care făceam referire. Nu arunc cuvinte la întâmplare. Ar trebui să îţi fie ruşine că ai scris aşa ceva.

• Like 2
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Sorina e o prietena si toti cei care au participat la intalniri ar trebui s-o apere nu sa se dea la o parte.

VAI DE VIATA TA ALA SAU AIA :)) ))))

iN ZI DE SARBATOARE, CAND TREBUIE SA FII CU FAMILIA, PRIETENII, TU CE FACI ?

iTI FACI CONT SI TE DAI DREPT ALTCINEVA.

VIATA DE CACAT CE AI TU !

PS- pacat si de cei cativa care au crezut ca sunt eu ( sau poate au stiut ca nu sunt si au comentat in cunostinta de cauza).

Va pup.

• Like 1
Postat

Sky diver continui sa minti. :( Te-am rugat sa ajungi mai devreme la mine, perfect adevarat (ti-am spus inca de sambata ca aveam programare la dentist, ai uitat?). Dar tu ai ajuns la mine in casa la ora 12:37!!!! Ai stat 5minute dupa cum chiar tu ai afirmat, ai plecat si mi-ai dat sms la ora 12:45, exact cand ai iesit din scara! "o primavara frumoasa"

Daca macar pentru o clipa ai regreta, daca macar pentru o clipa ti-ai da jos masca aia de om dur, cat de usor ar fi cu mine....habar nu ai tu  :no2

Admite ca ai vrut sa-ti bati joc de mine, admite ca ai vrut si vrei sa ma denigrezi, si eu ma inclin in fata ta! Te rooog sa faci asta si sa lasam lucrurile asa!

Personal mi se falfaie de ce va urma, tocmai mi-am instiintat parintii cu ce ma ocup. Iti multumesc ca m-ai determinat sa fac asta, poate eu am meritat-o, dar te rog sa te intrebi asta:

Parintii mei meritau?????????????????????? 

Oly, Picon, va rog sa stati de-o parte, va multumesc pentru sprijin!! Ca de altfel tuturor.  :bow  Va rog sa nu mai pomeniti de coltisorul fetelor. Ati uitat cat de repede se trimit print-screen-uri de acolo cu postarile noastre?!!

Eu sunt pregatita si sa ma inclin in fata ta si stau demna sa-mi iau flegmele ce vor urma, domnul(?) meu, mingea este in terenul tau!

• Like 1
Postat

Vreau sa anunt ca participarea mea la intalniri a luat sfarsit.

Va multumesc!

Ahahhaaaaa :)))   Frumos :))) 

Postat

Nea Oly, sa traiesti! Tu ai dreptate si eu sunt dispus sa imi cer scuze a nu stiu cata oara cam tot atat cat sunt dispus sa ingrop si securea razboiului. Cat despre a doua programare iar o dai aiurea. Ti-am zis ca vin la 12 si tu ai zis sa vin la 11:30. Am zis ca fac tot posibilul dar nu promit si am ajuns la 12:15 Din punctul meu de vedere am intarziat 15 minute, din al tau 45 de minute.

sorina draga! Nu incetezi sa ma uimesti cu prostia de care esti capabila si imi dau seama de asta din tupeul pe care-l afisezi in continuare. Fara sa-ti misc un fir de par iti jur ca daca imi pun mintea cu tine te fac de te lasi de meserie si de mine nu ai loc sa te ascunzi in orasul asta. Sper sa ai atata minte si luciditate incat sa nu ma determini sa fac asta. Convinge-ma ca esti o fata desteapta si nu m-am inselat cand mi-am facut impresia asta despre tine. Vreau sa cred ca inca mai faci diferenta intre vise induse, cadru virtual si realitate. Cred ca e momentul sa te ajute si prietenii, in caz ca ai. Nu am fost peste ci am fost rechin, pestii ii storceam de icre si ii futeam in cur. Pot sa o fac si acum dar nu am dc. E un segment care nu ma intereseaza. Si stii foarte bine ca nu vb aiurea si ca nu sunt un zmeu ascuns dupa o tastatura ci chiar ma tine indiferent de cine e vb. Nu te juca prea tare cu focul!!!  

Mie imi convine cumva ca esti guraliva pentru ca asa isi dau seama de tine si de caracterul tau infect, niste oameni care daca voiau sa te viziteze sunt ferm convins ca acum stau in cumpana in cazul in care nu s-au hotarat cumva sa te evite. Exact cum ti-a spus si Giorge, tu poti face un rau virtual si cam atat, dar daca 1 dintre noi isi pune mintea cu tine in viata ta reala tu chiar o sa ai de furca. Pana la urma e viata ta si faci cum vrei. Capul face, curul trage motiv pentru care iti urez LA MULTI ANUS ca sa ai piese de schimb;) 

Pai da chiar nu vedeti ca femeia asta e ca un muc d'ala lipit de deget de care nu mai reusesti sa scapi ?! Astept sugestii de la voi cei cerora nu NE place circul. Hai sa gasim o metoda si sa scapam de femeia asta care nu se mai opreste din mizerii aruncate in stanga si in dreapta. Ia sa vad cat de uniti sunteti si cat spirit de echipa aveti. Chiar toata lumea de pe aici e nebuna?! Daca ma puneti la zid si o sa spuneti ca eu sunt miezul rautatilor de aici va promit ca imi cer scuze si dispar. Hai sa vedem!

Sunt efectiv scarbit!! Nu imi vine sa cred ca sunt persoane pe forum care sustin un astfel de discurs, dupa ce proferezi amenintari mai si instigi si pe altii, ce ai vrea acum marite Skydiver, sa o luati pe Sorina la un gangbang pentru ca a avut tupeul sa se ia in gura cu tine?

Deep River are dreptate, ti-ai dat cu firma in cap.

Dupa aparerea mea Pisicutz ar trebui sa ia niste masuri in urma celor scrise mai sus. Daca ai de gand sa faci ceva si in real, de asta se va ocupa Politia.

Stima!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...