cleopatra01 Reputație: 6266 Postat Miercuri la 17:32 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Miercuri la 17:32 Reguli pentru nominalizare: - postati link-ul topicului pe care doriti sa-l nominalizati - topicul trebuie sa fie deschis Asteptam propunerile!!! 1
guest2023 Reputație: 1535 Postat Joi la 08:59 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Joi la 08:59 Pt buna dispozitie 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 416 Postat Joi la 10:56 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Joi la 10:56 Un topic cu bun gust, cu o descriere concretă, mai sunt și cei care nu vor manele, trap și tot ce suna comercial (titlul este foarte inspirat) @LUMIAR 👏🎩 1 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 416 Postat Joi la 11:00 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Joi la 11:00 Îl urmăresc cu drag, pot oferi și primi recomandări de seriale interesante + schimbat opinii in același timp. Unul dintre cele mai utile pe 2025. @Al3csandru 👏🎩 1 1
Membru Premium armando77 Reputație: 6388 Postat Joi la 14:04 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Joi la 14:04 Nominalizez și eu Topicul lui @Daniro1985 , un topic universal , cu de toate pentru toți, un fel de Turnul Babel sau ca o shaorma cu de toate( sau pizza picantă cum se observă 🤣😜👍) 2 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
Al3csandru Reputație: 879 Postat Joi la 15:43 Postat Joi la 15:43 Toată ziua/seara.... ne curg mucii🤣 pe topicul lui @Daniro1985 așa că merg pe mâna lui e aici😁 3
Membru Premium al3x89 Reputație: 613 Postat Joi la 17:40 Oras:B Oras:B Membru Premium Postat Joi la 17:40 Acum 1 oră, Al3csandru a spus: Toată ziua/seara.... ne curg mucii🤣 pe topicul lui @Daniro1985 așa că merg pe mâna lui e aici😁 Discuții despre orice 👍 Am pierdut mult timp acolo 😁 4
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 416 Postat Joi la 21:00 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Joi la 21:00 Evident, locul cu de toate, mai ales eternele conflicte, care par a fi fara remediu. Un fel de Piata Obor pe Nimfomane. 🤣 @Daniro1985 👏 pentru "Discutii despre orice" 1
Membru Premium bogcp303 Reputație: 1701 Postat Joi la 21:20 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Joi la 21:20 Desigur: Discuții despre orice, topicul deschis de @Daniro1985 Lider incontestabil la audiență ...😂😂... 1
Membru Premium Criticul Reputație: 7414 Postat Joi la 21:26 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Joi la 21:26 Regulamentul, ce e lectură obligatorie pentru toți utilizatorii forumului 6 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Proffmod Reputație: 223 Postat Joi la 21:40 Postat Joi la 21:40 Acum 12 minute, Criticul a spus: Regulamentul, ce e lectură obligatorie pentru toți utilizatorii forumului În cazul ăsta completez cu https://nimfomane.com/forum/terms/ care e practic constituția forumului sau biblia lui (pentru curvarii credincioși 😉) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum