ionutandrei8 Reputație: 0 Postat Septembrie 22 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 22 Salutare tuturor, am zis sa mai incerc odata cu toate ca prea am sperante, chiar nu extista un cuplu de stapani in zona Bacau, Neamt, Iasi?
gerogianavld Reputație: 6 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23 Salutare! E greu sa gasesti… Eu caut in Bucuresti de ceva timp si nu gasesc pe cineva seriosi. poate ne ajuta vreun “coleg”. :)
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 23 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 23 Acum 18 ore, ionutandrei8 a spus: Salutare tuturor, am zis sa mai incerc odata cu toate ca prea am sperante, chiar nu extista un cuplu de stapani in zona Bacau, Neamt, Iasi? Salutare și eu sunt în căutare de asa ceva de o bună perioada de timp, din păcate e foarte greu sa găsim în zona noastră :(
parpalete Reputație: 81 Postat Septembrie 23 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 23 Acum 6 ore, gerogianavld a spus: Salutare! E greu sa gasesti… Eu caut in Bucuresti de ceva timp si nu gasesc pe cineva seriosi. poate ne ajuta vreun “coleg”. În București este un cuplu, dar de etnie super buni amândoi tineri 20-21...eu am fost.....nu știu sa atașez o poză cu ei,fiindcă nu au anunț stau mai mult pe videochat!
theono Reputație: 657 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23 Acum 2 ore, parpalete a spus: În București este un cuplu, dar de etnie super buni amândoi tineri 20-21...eu am fost.....nu știu sa atașez o poză cu ei,fiindcă nu au anunț stau mai mult pe videochat! Lasa-ne macar un contact ceva pt ei
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 23 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 23 Acum 3 ore, parpalete a spus: În București este un cuplu, dar de etnie super buni amândoi tineri 20-21...eu am fost.....nu știu sa atașez o poză cu ei,fiindcă nu au anunț stau mai mult pe videochat! Poți detalia sesiunea avuta cu ei? Ce nivel de experienta au? Ce fantezii fetisuri practică? Ce tarif au cât te a costat interacțiunea cu ei?
ionutandrei8 Reputație: 0 Postat Septembrie 23 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 23 4 hours ago, parpalete said: În București este un cuplu, dar de etnie super buni amândoi tineri 20-21...eu am fost.....nu știu sa atașez o poză cu ei,fiindcă nu au anunț stau mai mult pe videochat! Din pacate sunt destul de departe... cu toate ca as face o vizita dar imi doresc ceva mai aproape sa pastrez legatura cu ei!
parpalete Reputație: 81 Postat Septembrie 23 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 23 Acum 4 ore, Ionutsnow a spus: Poți detalia sesiunea avuta cu ei? Ce nivel de experienta au? Ce fantezii fetisuri practică? Ce tarif au cât te a costat interacțiunea cu ei? Trampling-jumping, footfetish, licking, sniffing, cuckold, uro cu amândoi scissoring și scato doar cu ea....400€ toată noaptea...gen un 22-04 dimineața!
stefu77 Reputație: 21 Postat Septembrie 24 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24 Există un cuplu pe site-ul bdsmside.com,din Iasi...DomCouple, așa îi găsești.Nu știu nimic de ei,personal nu sunt pasionat de cupluri,doar am zis că poate te ajută. Dacă reușești ceva, lasă și o recenzie. Baftă!
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 24 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 24 Acum 17 ore, parpalete a spus: Trampling-jumping, footfetish, licking, sniffing, cuckold, uro cu amândoi scissoring și scato doar cu ea....400€ toată noaptea...gen un 22-04 dimineața! Frumos eu sunt pe partea de soft mai mult facesiting ass worship cuckold cleaner cum eater foot fetish spit control orgasm umilire verbala
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 24 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 24 Acum 4 minute, Ionutsnow a spus: Frumos eu sunt pe partea de soft mai mult facesiting ass worship cuckold cleaner cum eater foot fetish spit control orgasm umilire verbala Dar 400 de euro mi se pare exagerat sincer
parpalete Reputație: 81 Postat Septembrie 24 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 24 Acum 6 ore, Ionutsnow a spus: Dar 400 de euro mi se pare exagerat sincer Pentru 6 ore la cuplu?? Nu e mult, gândește-te ca o stapana are 100€ tribut/ora....
parpalete Reputație: 81 Postat Septembrie 24 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 24 Acum 6 ore, Ionutsnow a spus: Frumos eu sunt pe partea de soft mai mult facesiting ass worship cuckold cleaner cum eater foot fetish spit control orgasm umilire verbala La "cum eater" o sa ai de lucru....tipul finalizează inimaginabil de mult!!!
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 25 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 25 Acum 8 ore, parpalete a spus: La "cum eater" o sa ai de lucru....tipul finalizează inimaginabil de mult!!! Tu și înghițit e buna sperma lui?
parpalete Reputație: 81 Postat Septembrie 25 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25 Acum 7 ore, Ionutsnow a spus: Tu și înghițit e buna sperma lui? Cel mai bine le scrieți pe wap...0744511039 și vorbiți și întrebați tot ce vreți sa știți!
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 25 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 25 Acum 1 minut, parpalete a spus: Cel mai bine le scrieți pe wap...0744511039 și vorbiți și întrebați tot ce vreți sa știți! Mulțumesc colegule🤝
rbogdan Reputație: 18 Postat Septembrie 26 Oras:mizil Oras:mizil Postat Septembrie 26 La 23.09.2025 la 23:36, parpalete a spus: Trampling-jumping, footfetish, licking, sniffing, cuckold, uro cu amândoi scissoring și scato doar cu ea....400€ toată noaptea...gen un 22-04 dimineața! Super! Mulțumim pentru informații. Și eu sunt fan trampling/footfetish...cum este experiența cu un cuplu? Nu am avut ocazia încă, dar este una dintre fanteziile de dorit...
hornyguiy Reputație: 3 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 On 9/25/2025 at 4:09 PM, parpalete said: Cel mai bine le scrieți pe wap...0744511039 și vorbiți și întrebați tot ce vreți sa știți! Nu prea par sa răspundă
Mikmic Reputație: 1 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 47 minutes ago, hornyguiy said: Nu prea par sa răspundă Nu va mai luati dupa parpalete asta, ca e dus cu pluta, vorbeste doar rahaturi! Ar trebui banat
parpalete Reputație: 81 Postat Septembrie 27 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 27 Acum 2 ore, Mikmic a spus: Nu va mai luati dupa parpalete asta, ca e dus cu pluta, vorbeste doar rahaturi! Ar trebui banat Ai dreptate!🫡
rbogdan Reputație: 18 Postat Septembrie 27 Oras:mizil Oras:mizil Postat Septembrie 27 Revin...mie mi-a răspuns fata. Mi-a detaliat pe larg serviciile oferite, comunicarea a fost foarte ok. Însă nu știu dacă voi merge, deoarece oferă fanteziile dorite de mine la un nivel destul de hard, iar eu nu știu dacă sunt încă suficient de pregătit.
hornyguiy Reputație: 3 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 Ai sunat sau a răspuns pe whatsapp? 3 hours ago, rbogdan said: Revin...mie mi-a răspuns fata. Mi-a detaliat pe larg serviciile oferite, comunicarea a fost foarte ok. Însă nu știu dacă voi merge, deoarece oferă fanteziile dorite de mine la un nivel destul de hard, iar eu nu știu dacă sunt încă suficient de pregătit.
Mikmic Reputație: 1 Postat Septembrie 27 Postat Septembrie 27 9 hours ago, rbogdan said: Revin...mie mi-a răspuns fata. Mi-a detaliat pe larg serviciile oferite, comunicarea a fost foarte ok. Însă nu știu dacă voi merge, deoarece oferă fanteziile dorite de mine la un nivel destul de hard, iar eu nu știu dacă sunt încă suficient de pregătit. Si mai soft nu poate? E setata doar pe hard?
rbogdan Reputație: 18 Postat Septembrie 28 Oras:mizil Oras:mizil Postat Septembrie 28 Da, așa a zis...doar nivel hard.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum