Sari la conținut

Cuplu stapani?

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Salutare tuturor, am zis sa mai incerc odata cu toate ca prea am sperante, chiar nu extista un cuplu de stapani in zona Bacau, Neamt, Iasi?

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare! 
E greu sa gasesti… 

Eu caut in Bucuresti de ceva timp si nu gasesc pe cineva seriosi. 
poate ne ajuta vreun “coleg”. 
:)

Postat
Acum 18 ore, ionutandrei8 a spus:

Salutare tuturor, am zis sa mai incerc odata cu toate ca prea am sperante, chiar nu extista un cuplu de stapani in zona Bacau, Neamt, Iasi?

Salutare și eu sunt în căutare de asa ceva de o bună perioada de timp, din păcate e foarte greu sa găsim în zona noastră :(

• Oras:București
Postat
Acum 6 ore, gerogianavld a spus:

Salutare! 
E greu sa gasesti… 

Eu caut in Bucuresti de ceva timp si nu gasesc pe cineva seriosi. 
poate ne ajuta vreun “coleg”. 
:)

În București este un cuplu, dar de etnie super buni amândoi tineri 20-21...eu am fost.....nu știu sa atașez o poză cu ei,fiindcă nu au anunț stau mai mult pe videochat!

Postat
Acum 2 ore, parpalete a spus:

În București este un cuplu, dar de etnie super buni amândoi tineri 20-21...eu am fost.....nu știu sa atașez o poză cu ei,fiindcă nu au anunț stau mai mult pe videochat!

Lasa-ne macar un contact ceva pt ei

Postat
Acum 3 ore, parpalete a spus:

Poți detalia sesiunea avuta cu ei? 

Ce nivel de experienta au? 

Ce fantezii fetisuri practică? 

Ce tarif au cât te a costat interacțiunea cu ei? 

Postat
4 hours ago, parpalete said:

Din pacate sunt destul de departe... cu toate ca as face o vizita dar imi doresc ceva mai aproape sa pastrez legatura cu ei!

Postat
Acum 4 ore, Ionutsnow a spus:

Poți detalia sesiunea avuta cu ei? 

Ce nivel de experienta au? 

Ce fantezii fetisuri practică? 

Ce tarif au cât te a costat interacțiunea cu ei? 

Trampling-jumping, footfetish, licking, sniffing, cuckold, uro cu amândoi  scissoring și scato doar cu ea....400€ toată noaptea...gen un 22-04 dimineața!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Există un cuplu pe site-ul bdsmside.com,din Iasi...DomCouple, așa îi găsești.Nu știu nimic de ei,personal nu sunt pasionat de cupluri,doar am zis că poate te ajută.

Dacă reușești ceva, lasă și o recenzie.

Baftă!

Postat
Acum 17 ore, parpalete a spus:

Trampling-jumping, footfetish, licking, sniffing, cuckold, uro cu amândoi  scissoring și scato doar cu ea....400€ toată noaptea...gen un 22-04 dimineața!

Frumos eu sunt pe partea de soft mai mult facesiting ass worship cuckold cleaner cum eater foot fetish spit control orgasm umilire verbala 

Postat
Acum 4 minute, Ionutsnow a spus:

Frumos eu sunt pe partea de soft mai mult facesiting ass worship cuckold cleaner cum eater foot fetish spit control orgasm umilire verbala 

Dar 400 de euro mi se pare exagerat  sincer

Postat
Acum 6 ore, Ionutsnow a spus:

Dar 400 de euro mi se pare exagerat  sincer

Pentru 6 ore la cuplu?? Nu e mult, gândește-te ca o stapana are 100€ tribut/ora....

Postat
Acum 6 ore, Ionutsnow a spus:

La "cum eater" o sa ai de lucru....tipul finalizează inimaginabil de mult!!!

Postat
Acum 8 ore, parpalete a spus:

La "cum eater" o sa ai de lucru....tipul finalizează inimaginabil de mult!!!

Tu și înghițit e buna sperma lui? 

Postat
Acum 7 ore, Ionutsnow a spus:

Tu și înghițit e buna sperma lui? 

Cel mai bine le scrieți pe wap...0744511039 și vorbiți și întrebați tot ce vreți sa știți!

Postat
Acum 1 minut, parpalete a spus:

Cel mai bine le scrieți pe wap...0744511039 și vorbiți și întrebați tot ce vreți sa știți!

Mulțumesc colegule🤝

• Oras:mizil
Postat
La 23.09.2025 la 23:36, parpalete a spus:

Super! Mulțumim pentru informații.

Și eu sunt fan trampling/footfetish...cum este experiența cu un cuplu? Nu am avut ocazia încă, dar este una dintre fanteziile de dorit...

Postat
On 9/25/2025 at 4:09 PM, parpalete said:

Nu prea par sa răspundă :)

Postat
47 minutes ago, hornyguiy said:

Nu prea par sa răspundă :)

Nu va mai luati dupa parpalete asta, ca e dus cu pluta, vorbeste doar rahaturi! Ar trebui banat

Postat
Acum 2 ore, Mikmic a spus:

Nu va mai luati dupa parpalete asta, ca e dus cu pluta, vorbeste doar rahaturi! Ar trebui banat

Ai dreptate!🫡

Postat

Revin...mie mi-a răspuns fata. Mi-a detaliat pe larg serviciile oferite, comunicarea a fost foarte ok.

Însă nu știu dacă voi merge, deoarece oferă fanteziile dorite de mine la un nivel destul de hard, iar eu nu știu dacă sunt încă suficient de pregătit. 

Postat

Ai sunat sau a răspuns pe whatsapp? 

3 hours ago, rbogdan said:

Revin...mie mi-a răspuns fata. Mi-a detaliat pe larg serviciile oferite, comunicarea a fost foarte ok.

Însă nu știu dacă voi merge, deoarece oferă fanteziile dorite de mine la un nivel destul de hard, iar eu nu știu dacă sunt încă suficient de pregătit. 

Postat
9 hours ago, rbogdan said:

Si mai soft nu poate? E setata doar pe hard?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...