pistike86 Reputație: 65 Postat Septembrie 25 Postat Septembrie 25 Salutare. De mult nu am mai fost activ pe forum. Pe scurt caut 4 domni din zona Mureșului pentru organizarea unui gang bang cu un cuplu cuckold. Repet. Domni discreți, curati, nu cocalari nu bombardieri . Dacă dețineti locație aveți prioritate. Se va alege în funcție de reputație și comentarii. Detalii in privat. 1
Cores Reputație: 0 Postat Septembrie 25 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Postat Septembrie 25 Eu as vrea sa particip
liliacu1990 Reputație: 1 Postat Septembrie 25 Postat Septembrie 25 Pai o camera la o pensiune nu costa mult. Mă bag și eu. 1
Aladinos Reputație: 2 Postat Septembrie 25 Postat Septembrie 25 Salut, dacă e cu discreție sunt interesat. Mersi
Woolf35 Reputație: 4 Postat Septembrie 25 Oras:TÂRGU MUREȘ Oras:TÂRGU MUREȘ Postat Septembrie 25 Salutare ..! Interesat de aceasta oportunitate....si doresc sa particip...! Tip 35 de ani, curat educat... din Tg mures, persoana publica cat de cât deci ofer si astpet discretie ! Mulțumesc
pulolgros Reputație: 0 Postat Septembrie 26 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Septembrie 26 Salut...ma intereseaza si pe mine
gicu69 Reputație: 90 Postat Septembrie 26 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Septembrie 26 Salutare,sunt interesat si eu discretie absoluta!Tg-mures
johny23 Reputație: 0 Postat Septembrie 27 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Septembrie 27 Salutare! M-ar interesa si pe mine. Sunt tip de 28 de ani, cu experienta cu cupluri swing/cuckold in ultimii 2-3 ani. Nu am recenzii aici pentru ca abia acum am observat ca am cont din 2020 😅 Eu as fi interesat, locatia o putem rezolva linistit printr-un Airbnb sau Booking. Discretie absoluta.
gicu69 Reputație: 90 Postat Septembrie 28 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Septembrie 28 Eu as putea sa asigur un loc pentru actiune ,astept mesaj in privat 1
zoligabi69 Reputație: 501 Postat Septembrie 29 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Septembrie 29 Vă salut! Sunt și eu interesat, locație discrete sunt multe, la preturi acceptabile.
Ruchaczkuref Reputație: 88 Postat Septembrie 29 Oras:TRANSILVANIA Oras:TRANSILVANIA Postat Septembrie 29 Văd că sunt câteva persoane interesate de acest gang bang. V-ați gândit cum ar fi mergeți la locul faptei și să aveți o surpriză să cunoașteți pe cineva din grup? De exeplu un vecin, un coleg de serviciu, un cumnat, un frate s-au mai rău o soră Ciocane tari să aveți și fără surprize neplăcute!
blackheart21 Reputație: 28 Postat Septembrie 29 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Septembrie 29 😂😂😂😂😂 ar fi tare sa te intalnesti cu seful
Membru Premium unsuflet Reputație: 2929 Postat Septembrie 29 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Septembrie 29 La un moment dat, s-a dorit să organizăm ceva asemănător la Arad. Primul pas a fost că ne-am intâlnit noi, baieții, la un pahar in centru, să ne cunoaștem cât de cât.
palosulgros Reputație: 6147 Postat Septembrie 30 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Septembrie 30 Salut! E bună ideea și m-ar interesa și le mine. Dacă m-aș întâlni cu ceva prieten, nu m-ar deranja. Am și multă experiență în acest domeniu. Păcat că nu prea a fost gândită treaba, că nu se poate trimite mesaj privat la userul creator de topic. Scrie-mi un mail pe [email protected] dacă e actual evenimentul.
Ruchaczkuref Reputație: 88 Postat Septembrie 30 Oras:TRANSILVANIA Oras:TRANSILVANIA Postat Septembrie 30 12 hours ago, blackheart21 said: 😂😂😂😂😂 ar fi tare sa te intalnesti cu seful Asta ar însemna direct mărire de salariu 50%
Woolf35 Reputație: 4 Postat Octombrie 5 Oras:TÂRGU MUREȘ Oras:TÂRGU MUREȘ Postat Octombrie 5 Noutate referitor la anunț??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum