thejoker26 Reputație: 6 Postat Joi la 05:37 Oras:London Oras:London Postat Joi la 05:37 Salutare Nu am fost activ prin tara de foarte multa vreme ….ce mai stim de Alina “casatorita “ ?
bitterwood Reputație: 752 Postat Joi la 06:35 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Joi la 06:35 Acum 57 minute, thejoker26 a spus: Salutare Nu am fost activ prin tara de foarte multa vreme ….ce mai stim de Alina “casatorita “ ? S-a retras de 2 ani+ si plecat din oras. 1
urban07 Reputație: 535 Postat Joi la 06:36 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Joi la 06:36 Chiar acum, bitterwood a spus: S-a retras de 2 ani+ si plecat din oras. Din păcate !
Membru Premium nightstar Reputație: 5217 Postat Joi la 09:00 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Joi la 09:00 Acum 3 ore, thejoker26 a spus: Salutare Nu am fost activ prin tara de foarte multa vreme ….ce mai stim de Alina “casatorita “ ? Da sa retras de mult dar au rămas cele 2 ucenice moștenire...🙄
urban07 Reputație: 535 Postat Joi la 09:14 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Joi la 09:14 Acum 13 minute, nightstar a spus: Da sa retras de mult dar au rămas cele 2 ucenice moștenire...🙄 Nu a mai apărut alta că ea nici după atâția ani din păcate
Dan.xox Reputație: 82 Postat Joi la 10:42 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Joi la 10:42 Acum 1 oră, nightstar a spus: Da sa retras de mult dar au rămas cele 2 ucenice moștenire...🙄 Care sunt ucenicele?
bitterwood Reputație: 752 Postat 16 ore în urmă Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat 16 ore în urmă Acum 21 ore, Dan.xox a spus: Care sunt ucenicele? Ana_slim si Mar2234 . Dar cred ca colegul Nightstar era sarcastic, fiindca ambele sunt mult sub Alina Casatorita ca prestatie. 1
Dan.xox Reputație: 82 Postat 1 oră în urmă Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat 1 oră în urmă Ma gândesc. Dar eram doar curios :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum