sebi90m Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Oras:Salonta Oras:Salonta Postat Septembrie 30 Ceva femei pe salonta?
sebi90m Reputație: 0 Postat Septembrie 30 Oras:Salonta Oras:Salonta Autor Postat Septembrie 30 Acum 5 minute, sebi90m a spus: Ceva femei pe salonta? Un numar de telefon,poate oferi cineva
luzzu Reputație: 396 Postat Octombrie 1 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Octombrie 1 Cand ii pune si tu ceva pe masa, poate primesti. Pana atunci.. mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste. 1 1
dvision Reputație: 71 Postat Octombrie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 2 Salutare , era acum cativa ani o dameza faina care activa in Salonta , dar am inteles ca s-a lasat sau ca lucreaza cu clienti mai vechi doar , daca imi aduc bine aminte Alina o chema .
1andrei Reputație: 70 Postat Octombrie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 4 La 02.10.2025 la 14:53, dvision a spus: Salutare , era acum cativa ani o dameza faina care activa in Salonta , dar am inteles ca s-a lasat sau ca lucreaza cu clienti mai vechi doar , daca imi aduc bine aminte Alina o chema . Pana in urma cu 2 ani activa Alina dar sa retras. Alt exemplar momentam nu este .
luzzu Reputație: 396 Postat Octombrie 4 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Octombrie 4 On 10/2/2025 at 2:53 PM, dvision said: Salutare , era acum cativa ani o dameza faina care activa in Salonta , dar am inteles ca s-a lasat sau ca lucreaza cu clienti mai vechi doar , daca imi aduc bine aminte Alina o chema . Magda o chema/cheama.
1andrei Reputație: 70 Postat Octombrie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 5 Acum 19 ore, luzzu a spus: Magda o chema/cheama. La un moment dat " amanta perfectă" Intr-adevar nu era rea . Aveai unde merge la un preț decent
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum