EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 6 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Octombrie 6 Bună băieți 🤗 doresc să vă fac o vizită dacă mă primiți la voi în oraș 😘❗️ 🥰Bruneta în mare parte (extensi blonde când fac schimbări pentru voi) simpatica și cu bun simț calmă mereu cu zâmbetul pe buze dornică de a-ți oferi clipe fierbinți și de neuitat! 🥰 😁😘Sunt pregatită să te ghidez într-un labirint al plăcerii pe care nu l-ai mai explorat până acum. Dacă vrei să cunoști o prezență feminină care își folosește trupul și mintea pentru a te aduce pe culmile satisfacției totale atunci eu sunt compania potrivită pentru tine.🥳 🧐 Dacă ți-am stârnit curiozitatea și te-am făcut curios de mine putem face programări începând cu data de 9 octombrie …vă rog frumos nu faceți programare dacă credeți ca nu puteți să onorați . Mulțumesc 😘❤️🔥 🕰️13:00/🕰️00:00 ❤️🔥❤️🔥❤️🔥😘😘😘 ✅1 fin - 200 lei (30 min) ✅ 1 oră - 400 lei (60 min / 2 finalizări)❗️ 🎀 Servicii incluse:🎀 Oral protejat ❗Normal doar protejat,Poziții diverse, 69, Masaj relaxare (accept și eu masaj / la ora), Mângâieri, Sărutări /atingeri corporale, Facesitting, Jocuri cu degetele igiena maximă a mâinilor și unghiilor(exterior) /interior NU), Cunilingus limbute la păsărică (igienă orală bună), Handjob. ❤️🔥⭕ EXTRA⭕️❤️🔥 +50 lei Oral neprotejat(igiena maximă și fără sebum)rămâne la decizia mea❗️ +50lei finalizare(fund, abdomen, sâni) +150 masaj prostatic(mănușă chirurgicală de la tine) +50lei masturbare + vibrator +50lei URO (FAC PANA TE SATURI) +50lei dans in poala (la finalizare)la ora inclus … ❗️mai exact sex ❗️ +50lei Dus Asistat ❎ NU ACCEPT: ❌Anal,sărutări pe gură,gât sau fata.. ❌Atingeri cu mâna pe față sau trasă de păr ❌Persoane în stare de ebrietate ❌❌NU ACCEPT PERSOANE SUB NICI O FORMA CU ACCESORII (bile,canamicina,pircinguri sau silicon și alte nebunii) ❌Persoanelor fără bun simț BLOK ❌NU ACCEPT MINORI… ❌ 🚿Dus inclus înainte și după fără probleme timpul permite asta 🚿 Frumusețea atrage priviri, dar atitudinea cucerește respect.👑 Pupici cu sclipici 😘😘😘 Locație :📍CENTRU📍 ❗️ Dacă nu răspund la mesaj imediat vă rog să-mi specificați când pot să revin cu răspuns !❗️ Specificați vă rog din ce oraș îmi scrieți pentru programare ❤️🔥 mulțumesc 😇❗️ 2 2
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 8 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 8 Bună băieți 😘🤗 Azi din păcate putem face programări începând cu ora 🕰️20:00 … Aștept programările voastre ❤️🔥🥳 pupici cu sclipici 😘😘😘
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 10 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 10 Bună băieți! 🥳 Disponibila 🕰️16:00 / 00:00 va aștept cu programări … ❤️🔥 Pupici cu sclipici 😘😘😘
Venon Reputație: 7 Postat Octombrie 10 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Octombrie 10 Am vizitato azi pe superba Ella, luat legatura telefonic, am fot ghidat pana la usa cu pricina, locatia curata in centru, dupa usa ma asteptat cu un zambet dragut frumoasa Ella, am fost primit cu un dus cald, prosop curat, servit cu ceai cald, o poveste si trecut la actiune, un corp superb, sani superbi, fundulet apetisant, piele fina, un corp de papusica, am fost vrajit de frumusetea ei si atitudinea ptietenoasa, oral, 69, diferite pozitii, foarte cooperativa si orientata la nevoile clientului ..... Recomand 100% sigur voi reveni la dansa, la mine am bifato pe favorite 😅 Sper sa revi pe la noi cat mai des.
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 11 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 11 Acum 11 ore, Venon a spus: Am vizitato azi pe superba Ella, luat legatura telefonic, am fot ghidat pana la usa cu pricina, locatia curata in centru, dupa usa ma asteptat cu un zambet dragut frumoasa Ella, am fost primit cu un dus cald, prosop curat, servit cu ceai cald, o poveste si trecut la actiune, un corp superb, sani superbi, fundulet apetisant, piele fina, un corp de papusica, am fost vrajit de frumusetea ei si atitudinea ptietenoasa, oral, 69, diferite pozitii, foarte cooperativa si orientata la nevoile clientului ..... Recomand 100% sigur voi reveni la dansa, la mine am bifato pe favorite 😅 Sper sa revi pe la noi cat mai des. Hei! Multumesc pentru recenzie ! Pupici 🥳😘
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 11 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 11 Neața băieți! Azi disponibilă : 🕰️13:00 🕰️23:30
Ghu99 Reputație: 0 Postat Octombrie 11 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Octombrie 11 La 06.10.2025 la 11:19, EllaXXX a spus: Bună băieți 🤗 doresc să vă fac o vizită dacă mă primiți la voi în oraș 😘❗️ 🥰Bruneta în mare parte (extensi blonde când fac schimbări pentru voi) simpatica și cu bun simț calmă mereu cu zâmbetul pe buze dornică de a-ți oferi clipe fierbinți și de neuitat! 🥰 😁😘Sunt pregatită să te ghidez într-un labirint al plăcerii pe care nu l-ai mai explorat până acum. Dacă vrei să cunoști o prezență feminină care își folosește trupul și mintea pentru a te aduce pe culmile satisfacției totale atunci eu sunt compania potrivită pentru tine.🥳 🧐 Dacă ți-am stârnit curiozitatea și te-am făcut curios de mine putem face programări începând cu data de 9 octombrie …vă rog frumos nu faceți programare dacă credeți ca nu puteți să onorați . Mulțumesc 😘❤️🔥 🕰️13:00/🕰️00:00 ❤️🔥❤️🔥❤️🔥😘😘😘 ✅1 fin - 200 lei (30 min) ✅ 1 oră - 400 lei (60 min / 2 finalizări)❗️ 🎀 Servicii incluse:🎀 Oral protejat ❗Normal doar protejat,Poziții diverse, 69, Masaj relaxare (accept și eu masaj / la ora), Mângâieri, Sărutări /atingeri corporale, Facesitting, Jocuri cu degetele igiena maximă a mâinilor și unghiilor(exterior) /interior NU), Cunilingus limbute la păsărică (igienă orală bună), Handjob. ❤️🔥⭕ EXTRA⭕️❤️🔥 +50 lei Oral neprotejat(igiena maximă și fără sebum)rămâne la decizia mea❗️ +50lei finalizare(fund, abdomen, sâni) +150 masaj prostatic(mănușă chirurgicală de la tine) +50lei masturbare + vibrator +50lei URO (FAC PANA TE SATURI) +50lei dans in poala (la finalizare)la ora inclus … ❗️mai exact sex ❗️ +50lei Dus Asistat ❎ NU ACCEPT: ❌Anal,sărutări pe gură,gât sau fata.. ❌Atingeri cu mâna pe față sau trasă de păr ❌Persoane în stare de ebrietate ❌❌NU ACCEPT PERSOANE SUB NICI O FORMA CU ACCESORII (bile,canamicina,pircinguri sau silicon și alte nebunii) ❌Persoanelor fără bun simț BLOK ❌NU ACCEPT **spam editat**… ❌ 🚿Dus inclus înainte și după fără probleme timpul permite asta 🚿 Frumusețea atrage priviri, dar atitudinea cucerește respect.👑 Pupici cu sclipici 😘😘😘 Locație :📍CENTRU📍 ❗️ Dacă nu răspund la mesaj imediat vă rog să-mi specificați când pot să revin cu răspuns !❗️ Specificați vă rog din ce oraș îmi scrieți pentru programare ❤️🔥 mulțumesc 😇❗️ Bună . La Baia Mare când vi ? Multumesc 2
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 12 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 12 Acum 16 ore, Ghu99 a spus: Bună . La Baia Mare când vi ? Multumesc Bună ! Încă nu am în program … dar o să anunț când am să revin 😘😘. Pupici 😘😘
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 12 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 12 Bună băieți🤗 Azi disponibilă 🕰️13:00 🕰️00:00 Pupici cu sclipici 😘😘😘😘
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 13 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 13 Neata ❤️🔥 Disponibila pentru programări băieți 🥰 🕰️13:00/🕰️23:00 pupici 😘😘
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 14 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 14 Bună băieți! Azi e ultima zi … 🕰️15:00/🕰️20:00 pupuci😘
xxxshark Reputație: 2033 Postat Octombrie 15 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Octombrie 15 La 14.10.2025 la 14:20, EllaXXX a spus: Bună băieți! Azi e ultima zi … 🕰️15:00/🕰️20:00 pupuci😘 Am reușit sa ajung la ea ieri ,păcat ca nu are pe lista și Baia-Mare. Nu vreau să mă lungesc cu recenzia așa ca încep cu notele: locație curată in centru 10 Aspect 9 Atitudine 10 ON 8 NP 9 Cadou 250 Ron pentru o finalizare . De recomandat cu siguranță 1
EllaXXX Reputație: 340 Postat Octombrie 15 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Octombrie 15 Acum 4 minute, xxxshark a spus: Am reușit sa ajung la ea ieri ,păcat ca nu are pe lista și Baia-Mare. Nu vreau să mă lungesc cu recenzia așa ca încep cu notele: locație curată in centru 10 Aspect 9 Atitudine 10 ON 8 NP 9 Cadou 250 Ron pentru o finalizare . De recomandat cu siguranță Buna … îți mulțumesc pentru recenzie… te pupic 😘😘😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum