Sari la conținut

Cartelul ~NIMFOMANE~!!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Intrebare,din nou?!

Userii John,John Holmes(te-am pus primu',drogatu' de mine! :) ),picon si Xoxo :),de ce nu s-au retras de bunavoie sau de ce nu au fost ejectati pe Calea Lactee? :)

Folosesc(ei folosesc :) ) "mereu"(sau atunci cand nu e replica in teasta! :) ) cuvinte jignitoare,au bucurii la morti,dau "sfaturi" de cacat fara sa fie intrebati,au recenzii spulberator de scarboase sau de false sau de cacat! :),au pretentii de bossi intergalactici,sunt niste mincinosi(doar din ce am vazut pe forum,este posibil ca in viata reala sa fie mai urat :) ),au pula incotolocita de gat(pe post de medalion),beau alcool si le pute gura,au bucurii la iubita mea.si nu in ultimul rand,mi-au vorbit atat de urat cum nu mi-a mai vorbit cineva,vreodata(acum ma victimizez :) )!

etc,etc,etc

Nu toti au facut acelasi lucru,poate sa isi aleaga fiecare ce considera el ca I se potriveste cel mai bine...sa se regaseasca in cuvintele alea! :)

regulament...uneori nu cred ca se respecta asa cum trebuie...din cauza testiculelor inexistente!

Hai sa-ti spun eu ceva, simplu: tu trebuie sa fii bannat conform regulamentului, pentru:

1. Recenzie falsa la Yka - cu nick-ul "Fantasma"  (ai recunoscut singur ca nu ai calcat vreodata pe-acolo).

2. Initierea a doua topice cu si despre droguri in care povesteai intr-o veselie prosteasca ce si cum combini tu alea de le tragi pe nasuc...

Daca cineva are ochi sa "auda"...

Q.E.D.

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Ca tot se poarta "  manelele" :)))  Am gasit o melodie "cantata" de al nostru PicPicPoc 

Daca aveti rabdare sa ascultati versurile,va veti da seama de ce face asa :

http://www.youtube.com/watch?v=d8VQrEk3I8A

1 De ce sunt pervers pentru ca am dat totul pe fata.......

2  Sunt singur  ,mai bine spus SINGURUL care am avut tupeul sa VORBESC

Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

Pai asta e problema ca doar ai vorbit,fără sa dovedești ceva.

Uite,ei zic de tine ca le ai propus sa te futa in cur.O fi adevărat, n- o fi adevărat?Mai rau este ca sunt câțiva " botanisti" care pun botul la orice vorba spusa de cineva (mai ales de un anonim...a, daca spuneai ce ai spus cu userul ala Cu GREUTATE. si cu care zici ca ai participat la întâlniri ,atunci da), atunci mai ii credeam de ce pun botul .Asa ca ,sfatul meu : luminează ți fatza !

PS-îmi poti spune mie prin mijloacele pe care le ai la îndemâna .

• Like 2
Link spre comentariu

Pai asta e problema ca doar ai vorbit,fără sa dovedești ceva.

Uite,ei zic de tine ca le ai propus sa te futa in cur.O fi adevărat, n- o fi adevărat?Mai rau este ca sunt câțiva " botanisti" care pun botul la orice vorba spusa de cineva (mai ales de un anonim...a, daca spuneai ce ai spus cu userul ala Cu GREUTATE. si cu care zici ca ai participat la întâlniri ,atunci da), atunci mai ii credeam de ce pun botul .Asa ca ,sfatul meu : luminează ți fatza !

PS-îmi poti spune mie prin mijloacele pe care le ai la îndemâna .

Ori iesti prost, ori iesti prost.............. care varianta ti se potriveste

Dupa mintea ta aia creatza ar trebui sa-i adun pe toti   ..... si  sa-i intreb”

Este ADEVARAT ca ai paricipat  la   intrunirile de joi?????

Sau ai fost promovata la TOP in anumite  cazurii...??????

Sau ti-a tras oli limbi in goaza......DAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esti   prost   rau      Oli-tza  :wallbash

• Like 1
Link spre comentariu

Picpocule, hai ca deja ai devenit plictisitor pentru toata lumea.

I-ai dezamagit probabil chiar si pe cei care si-ar fi dorit sa fie adevarat ceea ce afirmai.

N-ai informatii, n-ai dovezi, n-ai logica, n-ai nimic. Nici macar haz nu ai, ca sa nu mai zic de caracter (daca aveai putina barbatie nu te ascundeai precum un sobolan fricos).

Esti atat de insipid, incat nu meriti nici macar sa ma deranjez sa cer sa fii banat.

La cat esti de insignifiant, oricum si cu tine si fara tine e cam totuna. 

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Picpocule, hai ca deja ai devenit plictisitor pentru toata lumea.

I-ai dezamagit probabil chiar si pe cei care si-ar fi dorit sa fie adevarat ceea ce afirmai.

N-ai informatii, n-ai dovezi, n-ai logica, n-ai nimic. Nici macar haz nu ai, ca sa nu mai zic de caracter (daca aveai putina barbatie nu te ascundeai precum un sobolan fricos).

Esti atat de insipid, incat nu meriti nici macar sa ma deranjez sa cer sa fii banat.

La cat esti de insignifiant, oricum si cu tine si fara tine e cam totuna. 

Martalogule te bagi ca PROSTUL in seama

Pentru mine iesti = cu ZERO

Ti-a intrat morcovul in gaoaza  ,de cand te-am dat pe teava

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

@picpoc, hai gata cavaleru', sa-i punem punct! 

Nu ti se justifica agresivitatea. Nu ma deranjeaza o astfel de atitudine dar, in cazul tau, este una "gratuita".

Poate ai si alte lucruri de spus, pe un ton mai bland, intr-o alta sectiune a acestui forum.

• Like 2
Link spre comentariu

1. Recenzie falsa la Yka - cu nick-ul "Fantasma"  (ai recunoscut singur ca nu ai calcat vreodata pe-acolo).puteam sa tac dar nu am facut-o(daca nu iti spuneam,ce scriai acum?)

2. Initierea a doua topice cu si despre droguri in care povesteai intr-o veselie prosteasca ce si cum combini tu alea de le tragi pe nasuc...nu stiu pe ce forum ai intrat tu dar vad ca ma influentezi negativ,sa trag pe nas,Nu am vb niciodata despre droguri,am vorbit doar despre `droguri`(iarba...documenteaza-te in pula mea,e loc destul!)

Daca cineva are ochi sa "auda"...   se pare ca doar tu ai ochi speciali care sa auda...bagati-ai pula-n ei :)...scuze de injuratura,mi s-a parut funny si cred ca imi permit sa iti vorbesc cum vreau eu...exactt cum mi-ai vorbit tu pana acum...

Q.E.D. suna a drog,nu?

Nu te-ai vazut scris si ai simtit ca nu esti bagat in seama?...tu oricum esti o persoana `banata`,esti prea slow,jignesti dar nici macar nu stii de ce o faci...oare fiindca ai ochii frumosi,ti s-a spus asta si vrei sa impresionezi? :) ...orice este posibil...

M-ai jignit inca de cand am scris niste pareri proprii si personale despre ce am vrut eu sa scriu...ai simtit mai mereu nevoia sa intervii...sa spui,once again,nimic!

Plimba-te linistit in masinuta ta dar incearca sa nu ma mai claxonezi...am urechi sensibile!

Pa!

• Like 1
Link spre comentariu

".bagati-ai pula-n ei "

Se scrie "baga-ti-ai", papagalule "educat" analfabet...

Iar pula, drogatule, mi-o bag in alte locuri, si aici ma abtin sa-ti spun unde, ca faci spume la cioc si-ti plesneste vreo vena la timpla! ;)

Sictir, potaie :sweeping  

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

".bagati-ai pula-n ei "

Se scrie "baga-ti-ai", papagalule "educat" analfabet...

Iar pula, drogatule, mi-o bag in alte locuri, si aici ma abtin sa-ti spun unde, ca faci spume la cioc si-ti plesneste vreo vena la timpla! ;)

Sictir, potaie :sweeping  

Asa se scrie...recunosc,greseala mea,sper ca pe viitor sa nu mai fiu un papagal "educat" analfabet...dar in rest,ai inteles mesajul? :)

Nu stiu daca ai observat,dar mai mereu,cand esti facut de cacat,te legi(cauti) greseli gramaticale(cu toate ca tu intelegi perfect ce se zice)...pur si simplu,fiindca nu ai ce sa zici,esti depasit de situatie,de tot ce te inconjoara!

Baga-ti pula unde vrea creierul ala al tau atrofiat,cum crezi ca as putea sa fac spume vreodata la cioc si sa imi plesnesca venele(fiindca nu imi spui tu unde iti bagi pula???)...bai omule,trezeste-te la realitate,citeste o carte,invata scoala vietii,fute mai mult...nu stiu,fa ceva,dar nu mai considera ca ATACI,cu genul de replici pe care le folosesti tu...unii sunteti atat de prosti incat ar trebui sa platiti impozit,statului,pentru a inspira aer(pacat cacreierul :) nu se aeriseste,ramane cu miros clocit)!!!

Nu am verificat sa vad daca am fost analfabet,din nou! :)...verifica tu! :)

Link spre comentariu

PISIC , de ce ai modificat greșeală prostului din titlul topicului ?

NiNfomane a scris pampalaul.

Nu cumva topicul este făcut la misto ?

Sa ne induci in eroare si sa nu mai scriem recenzii?

Daca da,sa știi ca te prefaci bine:))) dar trebuia sa fii mai informat,te ai prezentat nepregatit.:)))

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...