Sari la conținut

Cartelul ~NIMFOMANE~!!!!

Postări Recomandate

• Oras:Aici

Nu e Shaworma...cu 1-2 exceptii tind sa ma recomand inainte de-a posta de pe un user nou.

Oly, iti reintaresti statutul de gluma cu fiecare postare de tip butthurt.

Trozneste coloana si incearca pozitia upright ;)

Berarule, stima.

Picpoc pare a fi inca un proiect oarecum esuat...face mai mult rau decat bine "cauzei". Fiecare cu timpul lui :)

Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

:))))

berarule, saluta-ti prietenul shaworma si sa nu uiti sa-l  respecti.

PS pentru Beraru ( si pentru ceilalti prieteni ai lui

Te-ai/v-ati gandit vreodata sa iti/va faci/eti un user ( de ex. Oly_mare, x-ulescu ) si sa  te dai drept persoana respectiva ?

Asta ce iti spune? 

Mie nici macar in gluma nu mi-ar trece prin cap asa ceva.

Ar fi sub demnitatea mea de om, in primul rand.

Pe mine ar trebui sa ma flateze ca un baiat asa destept imi urmareste activitatea pe forum.

Shaworma pulii, iti urez inca o data  SUCCES!

Link spre comentariu

Bueeeyyy..sunt cam ametit..prietenul meu JD este de vina! Am si eu o intrebare! Care este legatura de rudenie intre oly ala mic si oly ala mare?

ps: In caz ca inca mai predomina misterul asupra user-ului meu...sunt tot Shaworma, 

Fanii ma urmaresc. Cu Shaworma nu-l baga nimeni in seama sau il bana pisicuts in primele 30 de minute.

Asa, cu Oly_mare  se simte protejat :)))))

PS- SUCCES shaworma pulli :))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

oןʎ, on 15 Apr 2014 - 19:41, said:

:))))

berarule, saluta-ti prietenul shaworma si sa nu uiti sa-l respecti.

PS pentru Beraru ( si pentru ceilalti prieteni ai lui)

Te-ai/v-ati gandit vreodata sa iti/va faci/eti un user ( de ex. Oly_mare, x-ulescu ) si sa te dai drept persoana respectiva ?

Asta ce iti spune?

Mie nici macar in gluma nu mi-ar trece prin cap asa ceva.

Ar fi sub demnitatea mea de om, in primul rand.

Pe mine ar trebui sa ma flateze ca un baiat asa destept imi urmareste activitatea pe forum.

Shaworma pulii, iti urez inca o data SUCCES!

...Stii foarte bine ca si tu esti pe lista mea de prieteni. Vreau chiar sa ciocnim o halba, cand ai timp.

Nu tin cont de conflictele dintre voi, cu mici exceptii.

Consider ca Sky Diver a sarit calu' cand a trecut la amenintari (fata de Sorina) dar nu sunt in masura sa-i dau sfaturi. ...Nici nu trec fluierand, chiar daca e posibil sa fi lasat impresia asta.

Pe grumazul lui picpoc ma urc, il sugrum cu muschii fesieri si-i ciocanesc cu sfincteru' in marul lui Adam, dintr-un motiv simplu: jigneste absolut gratuit persoane care au bunul simt sa nu-i raspunda cu aceeasi moneda. Nu face nimic, am eu chef de panarama :).

Nu impartasesc cu Shaworma multe principii dar asta nu ma impiedica sa-l simpatizez. Suntem la poli opusi dar, atata timp cat isi justifica comentariile, nu ma deranjeaza. Ca nu sunt de acord cu el... irelevant.

Ca sa-ti raspund direct: "virtual", nimic nu este sub demnitatea mea.

Link spre comentariu

Bre, daca reuniti gastile, va fac un discount de 10 la suta. Asta ca e foame de clienti. :P

Plm, ma gandeam sa anunt ca ma retrag, dar nu cred ca aveam succes.... Daca nu am pasarica, ce sa fac...

Treaba cu discount-ul e pi bune. :)

Link spre comentariu

Nu impartasesc cu Shaworma multe principii dar asta nu ma impiedica sa-l simpatizez. Suntem la poli opusi dar, atata timp cat isi justifica comentariile, nu ma deranjeaza. Ca nu sunt de acord cu el... irelevant.

Isi justifica comntariile ?

Ia sa-l vad cum isi justifica comentariul de mai jos.

Sau ajuta-l tu.

Incearca tu sa imi explici mie si daca reusesti, iesim si la berea aia.

Daca nu poti, lasa berea sa o bea altii.

Vreau sa anunt ca participarea mea la intalniri a luat sfarsit.

Va multumesc!

Post/comentariu/gandire de handicapat.

Daca poti sa simpatizezi asa ceva,iti urez succes.

Link spre comentariu

Isi justifica comntariile ?

Ia sa-l vad cum isi justifica comentariul de mai jos.

Sau ajuta-l tu.

Incearca tu sa imi explici mie si daca reusesti, iesim si la berea aia.

Daca nu poti, lasa berea sa o bea altii.

Post/comentariu/gandire de handicapat.

Daca poti sa simpatizezi asa ceva,iti urez succes.

1) Butthurt much? Tii mai mult la persoana ta virtuala decat ai vrea sa lasi impresia.

2) Te-a facut sa te loghezi si sa iesi din "retragere".

3) Acelasi post te-a facut sa reconfirmi ca esti o mare gluma.

4) Daca tu nu vezi penibilul situatiei, eu cu siguranta l-am gustat.

5) Insisti sa spui ca tu nu iei nimic in serios si te doare-n pula de toti si de toate. Nu mi se pare...Dimpotriva, chiar.6

6) Nu realizezi ca esti (si ai fost de la inceput)la fel (ba chiar mai mult) de iritant ca si restul trollilor. Cu toate astea prezenta nu ti-a fost contestata si ai fost "acceptat".

7) Ai un simt al umorului foarte german...Oricat ai vrea sa insisti, nu e de tine. Insisti sa faci glume de badaran (de multe ori cu fete pe care nu le cunosti) si te astepti ca toti sa guste ceea ce spui.

8) Militai impotriva MM-urilor si altor tipuri de "adunari" iar acum esti parte din ele. Da-ti 2-3 palme si da-ti seama la bautura.

9) Ma asteptam sincer la o reactie la ceea ce am spus, dar tu intreci masura. Imi pare rau daca ti-am stricat ziua, dar esti de-a dreptul penibil cu imbufnarea ta. Un fin umorist ca tine, m-as fi asteptat sa topaie in sus de bucurie ca nu e doar bagat in seama, dar e si victima glumei.

10) Ramai in continuare un oly mic pe care mai toti au invatat sa-l evite. Marea ta realizare e "de pe forum adunate". 

Ma opresc aici in speranta ca poate-ti vei sterge lacrimile si-ti vei tampona gaozul oparit, reintorcandu-te la a face ceea ce stii tu mai bine=umbra.

Nici nu te mai stimez.

Link spre comentariu

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Observ că tu ai găozul mult mai opărit decât oly mic, doar tu ești mai mare, nu? :))))) De ce te-ai opărit așa rău? Vrei cu orice preț să îl depășești cu orice preț pe oly la orice, nu? :))))) Nu aștept răspuns de la "dan pulea", eventual după ce te "dezopărești"! :))))) Nici nu te stimam. :))))) Dacă îți spun că e un pamflet, te tratezi ca atare și îți revii mai repede? :))))) Asta a fost așa, din simpatie,.ro :))))) Stimă

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...