Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 Sfantule...invata-l ma sa scrie cuvantul "stii" , spunee-i cand sa puna un "i" si cand sa puna doi de "i". Vorba lui xoxo )))`te dreaq de nebun :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Si vorba lui Xoxo: ai di pula noastra
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 @picpoc, Dar este evident ca gasca s-a spart in bisericute, unde s-au primit si noi enoriasi... te pup Amada asa este.,dar nu recunosc 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Oli-ta am uitat ca ai facut facultatea in parcul IOR.......Scuze Nu am ma facultate, dar stiu unde sa pun punctul pe "i".Ca tot ai mentionat de I.O.R. , stii ce inseamna ? Sau cand ai venit tu in Bucuresti deja se numea IOR ? ))))PS- poti cauta pe google si sa-mi raspunzi )) PS-2 ...acum o dai la intors cu Amada ?)) Vezi ca sunt mai multi cu care trebuie sa o dai la intors:)))
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 6, 2014 Desi cunosc cativa din lista asta, nu am participat in nicio zi de joi. Ba mint, chemat fiind de un amic s-a intamplat odata sa trec pentru 5 minute....
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 Desi cunosc cativa din lista asta, nu am participat in nicio zi de joi. Ba mint, chemat fiind de un amic s-a intamplat odata sa trec pentru 5 minute....Rau ai facut
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Desi cunosc cativa din lista asta, nu am participat in nicio zi de joi. Ba mint, chemat fiind de un amic s-a intamplat odata sa trec pentru 5 minute.... Ete pula...esti trecut pe lista lui picpoc ? Adica il faci mincinos ?))
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 Nu am ma facultate, dar stiu unde sa pun punctul pe "i".Ca tot ai mentionat de I.O.R. , stii ce inseamna ? Sau cand ai venit tu in Bucuresti deja se numea IOR ? ))))PS- poti cauta pe google si sa-mi raspunzi ))Oli-ta cand EU faceam baie pe insula cu trandafirii TU erai un..... coi cu crema sau pe teava 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Inseamna ca esti un bosorog acum daca este asa cum spui.Asa se explica de ce nu STII sa SCRII. Dar nu este nicodata prea tarziu.macar de acum inainte sa SCRII corect, cel putin sper ca ai invatat cand sa pui doi de "i".
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Ca daca mai SCRII acest cuvant tot cu un "i", atunci inseamna ca esti prost, nu ca gresesti.
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 Ete pula...esti trecut pe lista lui picpoc ? Adica il faci mincinos ? ))Zici ca esti nelipsit de la intalnirile joiste,l-ai cunoscut personal pe Euflo la intalnirile de genu`? Rau ai facut Aici nu ca vreau sa ma bag,dar cred ca Euflo face referire la o intalnire cu un user venit din alta localitate,un user drag, dealtfel,noua tuturor....daca n-am dreptate,accept sa fiu contrazis de Euflo
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 A, cu riscul de a ma lua sfantul iar la "....." picpoc, ai dee gand sa-ti " luminezi fatza "? sa stiu daca mai urmaresc acest topic sau nu .
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Zici ca esti nelipsit de la intalnirile joiste,l-ai cunoscut personal pe Euflo la intalnirile de genu`? Nu sunt nelipsit de la intalniri. Dupa cum am mai spus, nimeni nu a fost "nelipsit".Nu l-am intalnit, cu toate ca probabil mi-ar fi facut placere.Dar timpul nu-i pierdut.Poate vine joia viitoare( asta daca voi putea si eu sa vin) Aici nu ca vreau sa ma bag,dar cred ca Euflo face referire la o intalnire cu un user venit din alta localitate,un user drag, dealtfel,noua tuturor....daca n-am dreptate,accept sa fiu contrazis de Euflo Tocmai atunci florim nu a putut veni, din pacate pentru el. ( Na ca am "dat din casa"- mea culpa:( )
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 A, cu riscul de a ma lua sfantul iar laOlyca,eu n-am de ce sa te iau la....... ma mira faptul cum de TOCMAI TU nu stii cine este picpoc ?!? Tocmai tu care le stii pe toate??? offfffff........
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 Afriq (Brotacelul 90)Magic blueOlySangrePiconGiorge69SofisticatuAlexandru69VentrinoG T 007SkydiverPisicipecreierLegolasCrissDarknessDoixdoiKrangStefan_patima....Deci lista este valabila si nu mai incerca sa o dai la intors sau sa o scalzi.....la receMai sunt cativa NOI pe care nu i-am mentionat.... 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Desi cunosc cativa din lista asta, nu am participat in nicio zi de joi. Ba mint, chemat fiind de un amic s-a intamplat odata sa trec pentru 5 minute....E ca la NKVD: ai vorbit 5 minute cu culacii, ai devenit dusman al poporului 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Zici ca esti nelipsit de la intalnirile joiste,l-ai cunoscut personal pe Euflo la intalnirile de genu`? Aici nu ca vreau sa ma bag,dar cred ca Euflo face referire la o intalnire cu un user venit din alta localitate,un user drag, dealtfel,noua tuturor....daca n-am dreptate,accept sa fiu contrazis de Euflo Daca nu ma insel a vrut sa-l cunoasca pe george de la zimnicea
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 Tocmai atunci florim nu a putut veni, din pacate pentru el. ( Na ca am "dat din casa"- mea culpa:( )Cred ca `scufunzi intalnelile` Intentionat?
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Deci lista este valabila si nu mai incerca sa o dai la intors sau sa o scalzi.....la receMai sunt cativa NOI pe care nu i-am mentionat....Mai este un platinum pe care l-ai uitat si nu e nou, a fost si in primavara lui 2013 Iar GT007 n-a mai fost din toamna, din cate stiu eu...
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 Daca nu ma insel a vrut sa-l cunoasca pe george de la zimnicea Cofetare,e vorba de o alta `intalneala`
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Olyca,eu n-am de ce sa te iau la....... ma mira faptul cum de TOCMAI TU nu stii cine este picpoc ?!? Tocmai tu care le stii pe toate??? offfffff........ serios nu stiu.pare cineva care duce o lupta cu Afriq...asta este parera mea.In rest, nu am nicio idee.. PICPOC... lasa-ma sa fac cateva modificari la lista aia a ta"actualizata":)) sofisticatu'- are cateva luni bune de cand nu a mai venitalexandru- sporadic- o data la 3 luniGT007- imi e dor de el nu l-am mai vazut de cateva luni krang - a fost de vreo 3 ori...cred...asa stiu eustefan patima- niciodata, nu stiu din ce palarie l-ai scos... mai asteptam "actualizarea listei...si sa nu uiti de lista fetelor ) 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 Cofetare,e vorba de o alta `intalneala` Da? Eu parca stiam ca n-a ajuns nici la cea cu george...
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 6, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 6, 2014 Cred ca `scufunzi intalnelile` Intentionat? Cofetare,e vorba de o alta `intalneala` sfantule, daca este vorba despre o alta intalneala, eu nu am cunostinta, asa ca nu ma pronunt
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 6, 2014 serios nu stiu.pare cineva care duce o lupta cu Afriq...asta este parera mea.Asta e clar,si din punctul meu de vedere este un mare pacat asta este si parerea mea sfantule, daca este vorba despre o alta intalneala, eu nu am cunostinta, asa ca nu ma pronunt
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2014 George f a venit cand a fost utilizatorul lunii.... HAI LA REVEDERE 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2014 George f a venit cand a fost utilizatorul lunii.... HAI LA REVEDEREStiu ca a venit, eu ziceam ca n-a ajuns euflo la acea intalnire
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum