Sari la conținut

Indisponibilă

Postări Recomandate

Postat

Numele meu este Alice ,sunt o brunetă rafinată,manierată .Am 23 ani ,aproximativ 1,76  si 62 kg .🫦Sunt o fire soft ,tandră .Am decis să îmi incep activitatea la voi în oraș pentru prima oară!
Nu sunt nouă în acest domeniu ,am experiență,ceea ce veți observa după ce mă veți vizita!Am mai muncit în România (nu pe forum),dar predominant în străinătate în ultima perioadă.
Nu sunt pusă pe fast-fuck ,sunt atentă la cerințele voastre și încerc să fac în așa fel încât întâlnirea noastră să decurgă perfect!😍🩷

Aș prefera să vă programați din timp dacă vă cunoașteți programul,dar dacă sunt liberă vă pot primi și spontan dacă sunt liberă.🩷💋
Pentru o mai bună organizare prefer comunicarea pe whatsapp,vă rog să îmi comunicați ora la care ați prefera să veniți,timpul pe care doriți să-l petreceți cu mine !🥰

Lista mea de servicii:
▪️ oral protejat (neprotejat doar dacă igienă voastră corespunde)
▪️sex normal în diferite poziții 
▪️69
▪️handjob
▪️footfetish(footjob)
▪️facesitting
▪️accept cunnilingus
▪️masaj de relaxare 

▪️URO (extra 50 lei ,doresc să fiu anunțată dinainte pentru acest serviciu)
EXCLUS
ANALCIMCOF

Tarifele mele :
💸 200 lei finalizarea (30 min)
💸400 lei ora 
Deplasări DOAR LA HOTEL /PENSIUNE 700/h .

📍Locația mea va fi aproape de Coresi Mall ,str. Zaharia Stancu 
Apartamentul este curat și baia dotată cu prosoape mereu fresh și cu tot ce e nevoie pentru a vă igieniza!

Voi fi disponibilă pentru programări de marți ,14 octombrie ,după ora 19 până la ora 23!
În restul zilelor voi anunța programul după ce mă instalez !Voi fi disponibilă aproximativ 3-4 zile pentru început,dar este posibil să mai prelungesc.😇🩷

• Alicee2 a schimbat titlul în Indisponibilă
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat
Acum 10 ore, Alicee2 a spus:

Numele meu este Alice ,sunt o brunetă rafinată,manierată .Am 23 ani ,aproximativ 1,76  si 62 kg .🫦Sunt o fire soft ,tandră .Am decis să îmi incep activitatea la voi în oraș pentru prima oară!
Nu sunt nouă în acest domeniu ,am experiență,ceea ce veți observa după ce mă veți vizita!Am mai muncit în România (nu pe forum),dar predominant în străinătate în ultima perioadă.
Nu sunt pusă pe fast-fuck ,sunt atentă la cerințele voastre și încerc să fac în așa fel încât întâlnirea noastră să decurgă perfect!😍🩷

Aș prefera să vă programați din timp dacă vă cunoașteți programul,dar dacă sunt liberă vă pot primi și spontan dacă sunt liberă.🩷💋
Pentru o mai bună organizare prefer comunicarea pe whatsapp,vă rog să îmi comunicați ora la care ați prefera să veniți,timpul pe care doriți să-l petreceți cu mine !🥰

Lista mea de servicii:
▪️ oral protejat (neprotejat doar dacă igienă voastră corespunde)
▪️sex normal în diferite poziții 
▪️69
▪️handjob
▪️footfetish(footjob)
▪️facesitting
▪️accept anningus/cunnilingus
▪️masaj de relaxare 

▪️URO (extra 50 lei ,doresc să fiu anunțată dinainte pentru acest serviciu)
EXCLUS
ANALCIMCOF

Tarifele mele :
💸 200 lei finalizarea (30 min)
💸400 lei ora 
Deplasări DOAR LA HOTEL /PENSIUNE 700/h .

📍Locația mea va fi aproape de Coresi Mall ,str. Zaharia Stancu 
Apartamentul este curat și baia dotată cu prosoape mereu fresh și cu tot ce e nevoie pentru a vă igieniza!

Voi fi disponibilă pentru programări de marți ,14 octombrie ,după ora 19 până la ora 23!
În restul zilelor voi anunța programul după ce mă instalez !Voi fi disponibilă aproximativ 3-4 zile pentru început,dar este posibil să mai prelungesc.😇🩷

dbfd1ede-6df0-4a3d-b196-3c6cddac89d2.jpeg.25721680bebca8c38f2c30aaf9ac68ec.jpega52d20b6-0458-4a2c-995b-6298be4398e6.jpeg.68279544dbbac33fb469c2335ebf6e69.jpeg09b5da03-f3b2-435d-b327-c9f9a5fac1af.jpeg.3c10f4bba147b02199691e4861ddc2b6.jpegc6b6e05b-ebc5-4e4c-a615-d915f41b3c0d.jpeg.0c20036fc36594cdcf2e2e43187fa002.jpegd3cc2cb7-f23d-4534-8b1a-61b9cbedd316.jpeg.bae3ab197f32210d0da7fefdd78ad659.jpeg

FK?

Un link cu anuntul tau de afara? Pe unde ai lucrat..

In Romania unde ai prestat?

Postat

🩷Locația lângă Coresi🩷
Azi programul meu este de la 19-23!🩷

Miercuri 9-23

Joi 9-23

programari pe whatsapp💋

• Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat

Salutare,

Revin pe forum cu o recenzie pt acesta tipa după ceva timp în care nu am comentat.....Alice este o fata de nota 10 merita vizitata....mai înainte am ieșit de la ea...

Tipa: nota 9 cam la 1.76-1.77 înaltă cu niște picioare faine (dădeam 10 dacă accepta french kiss)

Per total o experienta bună merita toți banii 

Spor 

• Inimioara 1
Postat
Acum 21 minute, roberto89 a spus:

Salutare,

Revin pe forum cu o recenzie pt acesta tipa după ceva timp în care nu am comentat.....Alice este o fata de nota 10 merita vizitata....mai înainte am ieșit de la ea...

Tipa: nota 9 cam la 1.76-1.77 înaltă cu niște picioare faine (dădeam 10 dacă accepta french kiss)

Per total o experienta bună merita toți banii 

Spor 

Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie!🩷Să ne revedem cu bine 🤗

Postat

Dragii mei din pacate azi va fi ultima zi la voi .Nu am reușit să prelungesc șederea în apartamentul in care sunt si nici nu am gasit nici un apartament ok in zona ok disponibil!

Imi pare rau!

azi mai sunt disponibila pana la 23.🩷

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...