Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 15 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 15 Bună dragilor🥰 Sunt în vizită la voi pentru prima dată în acest oraș! Mă numesc Monica, am 26 de ani, înălțime :1,75m. Greutate: 63 kg. Blondă❤️Vă atașez mai jos câteva poze cu mine și serviciile oferite. 🥰 🔴 Sex OP/ON în funcție de igienă. 🔴Sex Normal Doar Protejat(diferite poziții) 🔴Sex între sâni. 🔴Masaj de relaxare. 🔴69. ‼️Finalizare orala extra 100 lei. ‼️French Kiss extra 50 lei. 💗Cadou : 200 lei finalizarea / 400 lei ora. 🥰 Posibilitate de duș, prosoape curate, gel de duș, lenjerie curată. ❤️Dețin locație în zona Complex Iris. Program 08.00-22.00 Vă pup și va doresc o zi minunată! 1 1 3
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 6888 Postat Octombrie 15 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Octombrie 15 Acum 29 minute, Monicca a spus: ❤️Dețin locație în zona Complex Iris. Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🥰 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Osiris0 Reputație: 285 Postat Octombrie 15 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 15 Topic Constanta Topic Sibiu 2
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 16 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 16 💗Bună dimineața dragilor 😘 Sunt disponibilă pentru programări pe WhatsApp, între orele 08-22. Pupici 😘🫶 2 4
alexeibei Reputație: 31 Postat Octombrie 16 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 16 Acum 5 ore, Monicca a spus: 💗Bună dimineața dragilor 😘 Sunt disponibilă pentru programări pe WhatsApp, între orele 08-22. Pupici 😘🫶 Imi plac sânii tai👌🤗 2
bombon3l Reputație: 20 Postat Octombrie 16 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 16 Salutare, Ieri am vizitat o și eu pe Monica unde nu aveam nici o așteptare și a ieșit ceva frumos spre surprinderea mea Modalitatea de contact a fost prin whatsapp cu o zi înainte și ne-am înțeles pentru o finalizare cu CIM fiind prima data la ea Locația este în complex iris ,un apartament bunicel și frumos cu baie maricica bun pentru astfel de activitate Aspectul fizic,este unul bun ,înaltă și Skinny , frumoasa și cu corp din la atingere ,se simte frumos când o atingi GFE,nu a existat la mine că nu am discutat nimic dar nici nu am simțit de data asta Igiena,impecabila nu a fost impecabila ,nimic de reproșat Oralul a fost neprotejat,un oral bun umed cu tente de Deep iar per total a fost un oral bun și susținut până când am decis sa trecem la normal,fara atenție la sateliți Normalul a fost protejat ,pe la spate in pozitia capra unde a fost o priveliște frumoasă ,sa ii vezi corpul și să îi poți atinge pielea catifelata,acțiunea a durat câteva minute unde s-a simțit foarte plăcut pentru mine iar ca după câteva minute sa trecem la finalizarea orala unde a continuat până la ultima picătură fara sa fugă repede la baie și asta doar când i-am spus eu că este in regula și că ajunge,mi-a plăcut cum sa încheiat partida și o sa mai revin cu acordul ei Ca durata cu tot cu dusuri a durat undeva la 20-25 de minute Creca cam atât pentru aceasta întâlnire 3 1
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 16 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 16 💗 4
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 17 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 17 Acum 15 ore, Monicca a spus: 💗 Bună dimineața dragilor, sunt dispo astăzi de la 10-21. Vă pup și va doresc o zi superbă 💗🫶😘
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 17 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 17 🔴❤️ 3
bombon3l Reputație: 20 Postat Octombrie 17 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 17 Acum 5 ore, Monicca a spus: 🔴❤️ Cat timp mai stai prin oraș poate mai am ocazia sa mai trec odată pe la tine ?
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 17 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 17 Acum 19 minute, bombon3l a spus: Cat timp mai stai prin oraș poate mai am ocazia sa mai trec odată pe la tine ? Bună. Pana marți. Mulțumesc și te mai aștept cu drag 😘😘
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 18 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 18 ‼️Bună dimineața dragilor 🥰 Sunt disponibilă astăzi până la ora 22 ❤️ vă aștept pe WhatsApp pentru programări. 😇‼️ 1 2
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 19 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 19 🔴Bună dimineața dragii mei! Ultimele 2 zile la voi în oraș! Programări pe WhatsApp pana la ora 22.00 ❤️ Duminica plăcută tuturor 💗 1 1
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 20 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 20 La 16.10.2025 la 7:34, Monicca a spus: 💗Bună dimineața dragilor 😘 Sunt disponibilă pentru programări pe WhatsApp, între orele 08-22. Pupici 😘🫶 ‼️Hello‼️ Ultima zi în oraș 🔴 Voi fii disponibila pana la ora 21😘 O săptămână minunată vă doresc 🥰❤️ 1
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 20 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 20 ❤️ 1 2
Vladguest Reputație: 133 Postat Octombrie 21 Oras:TIMISOARA Oras:TIMISOARA Postat Octombrie 21 Bună tuturor, Săptămâna aceasta am vizitat-o pe Monica. Nu s-a legat chimia între noi, nu o să intru în detalii. Monica este frumoasă, curată, atentă.A încercat tot timpul să se facă plăcută, este de apreciat. ON: bun NP: se simte bine, am schimbat 4 poziții Am finalizat între sânii ei superbi. Locație: ok Igiena: ok Durată: 30 de minute, nu m-am simțit grăbit. Atitudine 10, și-a mai cerut și scuze, nu a greșit cu nimic 😔 De recomandat, pot spune că da, o recomand,dar nu pentru mine, uneori nu se leagă chimia, oricât de bine ar arăta persoana de lângă tine. Vă doresc să aveți parte doar de întâlniri frumoase! 1 1 1
Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 22 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Octombrie 22 Acum 9 ore, Vladguest a spus: Bună tuturor, Săptămâna aceasta am vizitat-o pe Monica. Nu s-a legat chimia între noi, nu o să intru în detalii. Monica este frumoasă, curată, atentă.A încercat tot timpul să se facă plăcută, este de apreciat. ON: bun NP: se simte bine, am schimbat 4 poziții Am finalizat între sânii ei superbi. Locație: ok Igiena: ok Durată: 30 de minute, nu m-am simțit grăbit. Atitudine 10, și-a mai cerut și scuze, nu a greșit cu nimic 😔 De recomandat, pot spune că da, o recomand,dar nu pentru mine, uneori nu se leagă chimia, oricât de bine ar arăta persoana de lângă tine. Vă doresc să aveți parte doar de întâlniri frumoase! Mulțumesc pentru vizita și pentru cuvintele frumoase 😘❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum