Sari la conținut

Indisponibilă

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Disponibilă ❤️

Până la ora 23:00

Locatia: Bulevardul Mamaia 463, bl miraj 2IMG_0155.jpeg.41e519e8326f3f371f19a24d3af9e60c.jpeg

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 8
  • Bianca611 a schimbat titlul în Indisponibilă
Postat

Disponibilă 🥰

Până la ora 23:00

Locatia: Bulevardul Mamaia 463, bl miraj 2

IMG_0175.jpeg

• Inimioara 8
Postat

Disponibilă până la 23:00 🌸

Locație: Bulevardul Mamaia 463, bl miraj 2IMG_0194.jpeg.a09434894fabdb6d1e37e4ba5cc1b832.jpeg

• Inimioara 5
  • Membru Premium
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 11 ore, Bianca611 a spus:

Disponibilă până la 23:00 🌸

Locație: Bulevardul Mamaia 463, bl miraj 2IMG_0194.jpeg.a09434894fabdb6d1e37e4ba5cc1b832.jpeg

Iubesc felul în care ți-ai aranjat parul, am cele mai frumoase amintiri cu tine.🔥💥😊

• Like 1
Postat

Disponibilă până la ora 23:00 🌸

Locatia: Bulevardul Mamaia 463, bl miraj 2

B168B327-CBE5-407D-90F1-3CF1FCB2BA22.jpeg

• Inimioara 11
Postat

Bună ❤️

Disponibila până la ora 23:00

IMG_0297.jpeg

• Mersi 2
  • Inimioara 3
Postat

Buna ziua! Am vazut toate aceste recenzii bune si am zis sa incerc si eu o vizita la aceasta domnisoara. Foarte buna alegere am facut si chiar multumesc acestui forum!! :)

Programarea a fost de o ora, pe whatsapp, 4 mesaje si gata. Respectata de amandoi, fara intarzieri sau alte neplaceri.

Locatia este usor de gasit la Miraj 2 si sunt locuri de parcare acum in afara sezonului.

Aspect 9,5 Bianca este frumoasa cu sani medii, naturali si frumosi. Dar piese de rezistenta este fundul ei foarte bombat, zici ca e operat. Are chip frumos, cu ochi luminati si caprui.

ON 10 foarte umed si senzual. Deeptroath pasional si o tine cateva secunde in gat si te face sa te simti demential. Atentie sporita la sateliti. E chiar misto sa o lasi pe ea sa l faca fara sa fortezi tu lucrurile in nici un fel. 

NP 10 am incercat toate pozitiile de mi au trecut prin cap findca finalizez mai greu de fel. Geme, se umezeste, are orgasm, stie sa se futa, nu gluma. Top

Singurul aspect naspa a fost ca n am cunoscut o mai devreme ca sa ma pot bucura mai mult inainte sa plece de la noi. 

• Like 2
  • Inimioara 2

• Membru Premium
Postat
Acum 36 minute, sss1998 a spus:

Buna ziua! Am vazut toate aceste recenzii bune si am zis sa incerc si eu o vizita la aceasta domnisoara. Foarte buna alegere am facut si chiar multumesc acestui forum!! :)

Programarea a fost de o ora, pe whatsapp, 4 mesaje si gata. Respectata de amandoi, fara intarzieri sau alte neplaceri.

Locatia este usor de gasit la Miraj 2 si sunt locuri de parcare acum in afara sezonului.

Aspect 9,5 Bianca este frumoasa cu sani medii, naturali si frumosi. Dar piese de rezistenta este fundul ei foarte bombat, zici ca e operat. Are chip frumos, cu ochi luminati si caprui.

ON 10 foarte umed si senzual. Deeptroath pasional si o tine cateva secunde in gat si te face sa te simti demential. Atentie sporita la sateliti. E chiar misto sa o lasi pe ea sa l faca fara sa fortezi tu lucrurile in nici un fel. 

NP 10 am incercat toate pozitiile de mi au trecut prin cap findca finalizez mai greu de fel. Geme, se umezeste, are orgasm, stie sa se futa, nu gluma. Top

Singurul aspect naspa a fost ca n am cunoscut o mai devreme ca sa ma pot bucura mai mult inainte sa plece de la noi. 

Pentru inceput de drum, Bianca are serviciile destul de bune, și chiar le face bine de tot, greu cu programările are agenda full. Succes celor care au șansa să o viziteze este top.😎

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.