Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 18 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 18 Bună scumpilor! 🫶🏻❤️ Numele meu este Karina ❤️🫶🏻 Sunt o bruneta cu forme apetisante și tonifiate🍑,tatuată, cu mult bun șimt și spirit de glumă , 1.72 fară toculețe 🤭 și 58 de kg🥰 Știu ce vreau de la întalnirile noastre, sper că si voi! 😘 Vă aștept să mă descoperiți și țin să vă anunț că ceea ce vedeți în poze veți găsi și la mine în locație! ❤️🫶🏻 Programările se fac pe whatsapp sau apel telefonic 📱 -Rog să-mi confirmați programarea cu o oră înainte altfel vă fi anulată în automat! -Să îmi comunicați în ce interval de timp vă pot răspunde la mesaje ca să evitam orice eveniment neplăcut. -Dacă nu vă raspund din prima vă rog să reveniți cu un mesaj 😘 Mulțumesc anticipat🩷 Serviciile mele sunt :🥵 ❣️Oral Protejat sau neprotejat în funcție de igienă ( fără mirosuri, secreții, bubițe și etc..) Locație- Str. Nicolae Labiș nr 52 D , bloc 1 ❣️Normal doar protejat! în diferite poziții ❣️69 ❣️Sărutari doar corporale și atingeri ❣️Masaj de relaxare 💆 pe tot corpul ❣️Foot fetish ❣️Fantezii în limita bunului șimt Dacă doriți să vă aștept într-un anumit fel îmbrăcată vă rog să-mi comunicați dinainte de a ajunge la locație ! ❤️🥰 Prețuri -150 💵 de lei (30 de min, 1 fin) -300 💵 de lei (60 de min, o fin sau 2 + masaj de relaxare) 🆘 Nu accept persoane în stare de ebrietate, sau cu accesorii🆘 Vă mulțumesc pentru atenția acordată, abia aștept să ne cunoaștem! ❤️ 💋
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 18 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 18 Acum 3 ore, altadata a spus: Da, activez pana la 01,02❤️
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 19 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 19 Bună dimineața 💋🤤
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 19 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 19 Locuri dispo de la 15:00💋
Alexdas Reputație: 91 Postat Octombrie 20 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 20 La 18.10.2025 la 16:11, Karina33 a spus: Bună scumpilor! 🫶🏻❤️ Numele meu este Karina ❤️🫶🏻 Sunt o bruneta cu forme apetisante și tonifiate🍑,tatuată, cu mult bun șimt și spirit de glumă , 1.72 fară toculețe 🤭 și 58 de kg🥰 Știu ce vreau de la întalnirile noastre, sper că si voi! 😘 Vă aștept să mă descoperiți și țin să vă anunț că ceea ce vedeți în poze veți găsi și la mine în locație! ❤️🫶🏻 Programările se fac pe whatsapp sau apel telefonic 📱 -Rog să-mi confirmați programarea cu o oră înainte altfel vă fi anulată în automat! -Să îmi comunicați în ce interval de timp vă pot răspunde la mesaje ca să evitam orice eveniment neplăcut. -Dacă nu vă raspund din prima vă rog să reveniți cu un mesaj 😘 Mulțumesc anticipat🩷 Serviciile mele sunt :🥵 ❣️Oral Protejat sau neprotejat în funcție de igienă ( fără mirosuri, secreții, bubițe și etc..) Locație- Str. Nicolae Labiș nr 52 D , bloc 1 ❣️Normal doar protejat! în diferite poziții ❣️69 ❣️Sărutari doar corporale și atingeri ❣️Masaj de relaxare 💆 pe tot corpul ❣️Foot fetish ❣️Fantezii în limita bunului șimt Dacă doriți să vă aștept într-un anumit fel îmbrăcată vă rog să-mi comunicați dinainte de a ajunge la locație ! ❤️🥰 Prețuri -150 💵 de lei (30 de min, 1 fin) -300 💵 de lei (60 de min, o fin sau 2 + masaj de relaxare) 🆘 Nu accept persoane în stare de ebrietate, sau cu accesorii🆘 Vă mulțumesc pentru atenția acordată, abia aștept să ne cunoaștem! ❤️ 💋 Ce ai pățit pe fund x și 0? 1
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 21 La 20.10.2025 la 14:28, Alexdas a spus: Ce ai pățit pe fund x și 0? Dacă dorești te invit să jucăm x și 0 ❤️
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 22 Locuri dispo de la 20:00💋👅
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 23 Bună dimineața ❤️ 1
luchia Reputație: -1 Postat Octombrie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 23 Prin mai multe discuții cu titulara face și sex normal neprotejat deci nu recomand
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 23 Acum 1 oră, luchia a spus: Prin mai multe discuții cu titulara face și sex normal neprotejat deci nu recomand Se pare ca ce ai zis ai făcut nu vreau să te postez aici cu nr ca să vadă fetele cat de nesimțit poți fi ca ai fost refuzat , înainte de a lăsa recenzia asta trebuia să fi trecut la mine ca să poți spune adevărul dar din păcate ai fost un om nesimțit refuzat deoarece la mine în anunț nu scrie (Deplasări) când va scrie acest cuvânt te rog să comentezi mai mult de atât nu am ce să comentez îmi pare rău ca sunteți și oamenii de genu care vă supărați când sunteți refuzați .
luchia Reputație: -1 Postat Octombrie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 23 Acum 3 ore, Karina33 a spus: Se pare ca ce ai zis ai făcut nu vreau să te postez aici cu nr ca să vadă fetele cat de nesimțit poți fi ca ai fost refuzat , înainte de a lăsa recenzia asta trebuia să fi trecut la mine ca să poți spune adevărul dar din păcate ai fost un om nesimțit refuzat deoarece la mine în anunț nu scrie (Deplasări) când va scrie acest cuvânt te rog să comentezi mai mult de atât nu am ce să comentez îmi pare rău ca sunteți și oamenii de genu care vă supărați când sunteți refuzați .
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 24 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 24 Bună dimineața ❤️🥰 1
altadata Reputație: 4788 Postat Octombrie 24 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 24 Acum 27 minute, Karina33 a spus: Bună dimineața ❤️🥰 Am o curiozitate!?🤔 Cand te-a luat unul pe la spate, nu i s-a inmuiat cand a vazut craniul ala de pe buci?😁 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum