Mateiss Reputație: 2 Postat Ianuarie 16 Oras:Timis Oras:Timis Postat Ianuarie 16 Acum 17 ore, derUntergang a spus: Defineste mai bine 'totul'. Activa si Hard... Hmm. As merge pe mana Ginei Stie sa faca totul hard?
Mateiss Reputație: 2 Postat Ianuarie 16 Oras:Timis Oras:Timis Postat Ianuarie 16 La 29.11.2025 la 14:27, zabielo a spus: Fiind in concediu am ajuns in Ardeal, mai exact la Cluj, iar acolo am dat de Gina, la care merg destul de des si am inteles ca va sta cateva zile acolo. Ca de obicei am ales sa fiu pasiv si m-am simtit foarte bine pentru ca are cu ce sa ma satisfaca! 🥰 Stie sa faca totul hard? 1
Mateiss Reputație: 2 Postat Ianuarie 16 Oras:Timis Oras:Timis Postat Ianuarie 16 Acum 17 ore, derUntergang a spus: Defineste mai bine 'totul'. Activa si Hard... Hmm. As merge pe mana Ginei Are si colega?
derUntergang Reputație: 71 Postat Ianuarie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 16 1 hour ago, Mateiss said: Stie sa faca totul hard? Daca doresti eu zic ca da... Mare viol ce-ti da
derUntergang Reputație: 71 Postat Ianuarie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 16 Da. Despre ea nu stiu cum presteaza
derUntergang Reputație: 71 Postat Ianuarie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 16 @zabielo A ajuns febletea ta in capitala 1
Mateiss Reputație: 2 Postat Ianuarie 16 Oras:Timis Oras:Timis Postat Ianuarie 16 Acum 4 ore, derUntergang a spus: Daca doresti eu zic ca da... Mare viol ce-ti da Suna misto aj cumva nr ei?
derUntergang Reputație: 71 Postat Ianuarie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 16 54 minutes ago, Mateiss said: Suna misto aj cumva nr ei?
Membru Premium povesti Reputație: 239 Postat Ianuarie 17 Oras:Constanța Oras:Constanța Membru Premium Postat Ianuarie 17 Iar e "explozie" de trans la Constanța. Presupun că e o "gașcă" / "cuib" care se tot mută prin orașe. Majoritatea pozelor pare furate/fake, și apar aceleași numere la diferite poze. 1 1
Darkkkk Reputație: 245 Postat Ianuarie 19 Oras:World Oras:World Postat Ianuarie 19 On 1/17/2026 at 5:55 PM, povesti said: Iar e "explozie" de trans la Constanța. Presupun că e o "gașcă" / "cuib" care se tot mută prin orașe. Majoritatea pozelor pare furate/fake, și apar aceleași numere la diferite poze. Nu mai este cuibul
DirtyDog Reputație: 22 Postat Februarie 12 Oras:Unde vor mușchii mei. Oras:Unde vor mușchii mei. Postat Februarie 12 Sunt rezidente TS frumoase și reale în Cluj? Fac curând o vizită și vreau să îmi fac niște planuri. Hai noroc și cucu tare!
derUntergang Reputație: 71 Postat Februarie 12 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 12 5 minutes ago, DirtyDog said: Sunt rezidente TS frumoase și reale în Cluj? Fac curând o vizită și vreau să îmi fac niște planuri. Hai noroc și cucu tare! Jessica e mai mereu acolo. La fel si Rubi, Ruxi. Nu ti fa griji. La Cj si Buc ai ce alege mereu
DirtyDog Reputație: 22 Postat Februarie 12 Oras:Unde vor mușchii mei. Oras:Unde vor mușchii mei. Postat Februarie 12 14 minutes ago, derUntergang said: Jessica e mai mereu acolo. La fel si Rubi, Ruxi. Nu ti fa griji. La Cj si Buc ai ce alege mereu Mulțumesc mult de info.
hellboy069 Reputație: 3 Postat Februarie 13 Postat Februarie 13 Acum 22 ore, derUntergang a spus: Jessica e mai mereu acolo. La fel si Rubi, Ruxi. Nu ti fa griji. La Cj si Buc ai ce alege mereu Salut colegu , ai eu trec pe la cluj . Nu stii cumva care ii cea m ai dotata ?
derUntergang Reputație: 71 Postat Februarie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 13 9 minutes ago, hellboy069 said: Salut colegu , ai eu trec pe la cluj . Nu stii cumva care ii cea m ai dotata ? Din cate stiu eu… toate de acum din Cluj sunt average. Probabil Selin daca mai e pe zona. Jessica a plecat la Sibiu. Rubi si Ruxi cred ca au aceeasi inaltime
submisxxx Reputație: 165 Postat Februarie 18 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Februarie 18 Ce trans plănuiește sa viziteze ploiesti in martie sa îmi scrie în privat doresc initiere
mihai2024bv Reputație: 0 Postat Februarie 19 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 19 Buna seara, Caut o shemale din Timiș ( mai se plimba și prin țară dar greu). Dar nu mai am datele de contact. Că detalii : avea silicoane, cardanul mărișor, făcea masaj și avea cont și pe nimfomane. Numai că pe Publi24 folosea alt nickname. PS de 2 zile mă chinui și tot o caut și nu o mai găsesc. Și aș vrea să mă programez la ea....: Ajutați un frate la răscruce. Pace tuturor.
Mateiss Reputație: 2 Postat Februarie 21 Oras:Timis Oras:Timis Postat Februarie 21 Stir cineva o ts care face hardcore si care face fin orala si uro?Si daca da cum vi s a parut sperma si uroul?
hellboy069 Reputație: 3 Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 La 19.02.2026 la 20:30, mihai2024bv a spus: Buna seara, Caut o shemale din Timiș ( mai se plimba și prin țară dar greu). Dar nu mai am datele de contact. Că detalii : avea silicoane, cardanul mărișor, făcea masaj și avea cont și pe nimfomane. Numai că pe Publi24 folosea alt nickname. PS de 2 zile mă chinui și tot o caut și nu o mai găsesc. Și aș vrea să mă programez la ea....: Ajutați un frate la răscruce. Pace tuturor. Ce nickname avea ? Ii prea vaga descrierea
mihai2024bv Reputație: 0 Postat Duminică la 00:02 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Duminică la 00:02 Acum 9 ore, hellboy069 a spus: Ce nickname avea ? Ii prea vaga descrierea Nu știu. Știu că pe nimfomane avea un topic mai vechi dar nu folosea. Ea folosea doar Publi24. Nickname urile nu era identice..... Slaba, înaltă, silicoane, cardanul peste medie ( cel puțin 18) , a stat mult timp în Timiș, puține deplasări și făcea masaj erotic. Altceva nu știu ce să mai zic.
catalin2015 Reputație: 1743 Postat Luni la 03:47 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Luni la 03:47 La 21.02.2026 la 11:43, Mateiss a spus: Stir cineva o ts care face hardcore si care face fin orala si uro?Si daca da cum vi s a parut sperma si uroul? Nu e clar ce vrei.
Mateiss Reputație: 2 Postat Luni la 11:33 Oras:Timis Oras:Timis Postat Luni la 11:33 Acum 7 ore, catalin2015 a spus: Nu e clar ce vrei. Vreau o transexuala care face finalizarea orala ,uro si hardcore
baise69 Reputație: 0 Postat Luni la 18:49 Postat Luni la 18:49 7 hours ago, Mateiss said: I want a shemale who does oral, uro and hardcore finishing. I just desire a Shemale that gives a great oiled/gel massage and is active with me, implants/natural breasts, and is above 8 or so inches.. that is alll..
catalin2015 Reputație: 1743 Postat Luni la 20:15 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Luni la 20:15 Acum 8 ore, Mateiss a spus: Vreau o transexuala care face finalizarea orala ,uro si hardcore La prima vedere se intelege ca vrei una care sa accepte finalizare orala... desi inteleg ca invers ... este vreo TS care sa refuze sa finalizeze oral ?
maciucambos Reputație: 10 Postat Marți la 06:21 Postat Marți la 06:21 A fost cineva ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/salut-ma-numesc-marius-am-26-de-ani/6471fie9h8df7701e1559if1ei53gg4e.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum