Albertinno Reputație: 49 Postat Octombrie 21 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 21 1 hour ago, hunterwhore said: Coleguu Albertinoo-------m-as uita in curtea mea , inainte sa ma uit la vecini..........curtea ta fiind Deva ....unde serviciile cu si fara merg struna............ Colegul să știi că în Deva nu mai este nimic bun. La voi mai este ceva și peste drum de brunetă Mai aveți o blondă bună în blocul de deasupra de Panini.
Albertinno Reputație: 49 Postat Octombrie 21 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 21 Nu mă apuc să scriu comentarii am pulea ca să mă aflu în treabă de obicei postez când fata are ceva de oferit sau când este un eșec total pentru a putea ajuta și pe alții. S a dus pe pulă și forumul ăsta. Ar trebui ei să găsim informații concrete de genul bă frate merge dă i o pedală sau bă frate du te dracul găsește altceva.
Alex94Alex Reputație: 2 Postat Octombrie 24 Oras:Alba Oras:Alba Postat Octombrie 24 Bună Cat mai stai în Alba ?
Annaslim Reputație: 8 Postat Octombrie 25 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Autor Postat Octombrie 25 Acum 22 ore, Alex94Alex a spus: Bună Cat mai stai în Alba ? Buna! Nu știu exact
Annaslim Reputație: 8 Postat Octombrie 25 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Autor Postat Octombrie 25 Bunaa! Sunt disponibila pentru programări! Nu ezita să mă suni!😘🥰
Annaslim Reputație: 8 Postat Octombrie 29 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Autor Postat Octombrie 29 Bunaa!! Preiau programări până la ora 20:00! Aștept mesaje de la voi! Pupici🥰😘😘
Annaslim Reputație: 8 Postat Octombrie 30 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Autor Postat Octombrie 30 Disponibilă pentru programări până la ora 20:00 😘
Annaslim Reputație: 8 Postat Octombrie 31 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Autor Postat Octombrie 31 Daca vrei sa ne întâlnim, sunt disponibilă până la ora 20:00! Aștept mesajul tau😘👀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum