Sari la conținut

Recuperare cont

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat

Cleopatra te rog ajută-mă să-mi recuperez contul "iuliuscezare", mi s-a stricat telefonul si nu pot recupera contul,  e facut cu o adresa de mail si nu pot recupera adresa de mail.

• Minus 1
Postat

Contul gigiberlogea42 e facut primul apoi l-am făcut pe iuliuscezare deoarece pierdusem contul cu gigiberlogea42,  acum l-am eecuperat, dar as dori să mă ajuti să-l recuperez pe cel cu iuliuscezare si să-l inchid pe cel cu gigiberlogea42,  nu pot să-l recuperez deoarece ma trimite la adresa de mail si eu nu pot accesa adresa de mail după care e făcut contul. 

Cu stimă!

• Oras:Unde vreau eu
Postat
Acum 28 minute, gigiberlogea42 a spus:

Contul gigiberlogea42 e facut primul apoi l-am făcut pe iuliuscezare deoarece pierdusem contul cu gigiberlogea42,  acum l-am eecuperat, dar as dori să mă ajuti să-l recuperez pe cel cu iuliuscezare si să-l inchid pe cel cu gigiberlogea42,  nu pot să-l recuperez deoarece ma trimite la adresa de mail si eu nu pot accesa adresa de mail după care e făcut contul. 

Cu stimă!

Berlogeo ești mafiot 🤦‍♂️ști că nai voie să ai 2 conturi, tu înainte scriai și de pe ăsta și de pe cel galben, pe urmă lai făcut albastru ( @iuliuscezare) unu dinte ele ar trebui să ți-l baneze

Postat
Acum 6 minute, meganers1 a spus:

Gigi umple-i gura la tigan mai bine

Vb doctorul HPV, tu câte conturi mai ai făcute 😂😂cum te banează, iar apari. 

Postat
Acum 4 ore, Babuinu89 a spus:

Berlogeo ești mafiot 🤦‍♂️ști că nai voie să ai 2 conturi, tu înainte scriai și de pe ăsta și de pe cel galben, pe urmă lai făcut albastru ( @iuliuscezare) unu dinte ele ar trebui să ți-l baneze

Babuinu89, vorbești prostii, contul cu gigiberlogea42 nu l-am m-ai folosit din 2018, il pierdusem,  am facut altul cu iuliuscezare si l-am folosit pana acum 4 zile, de aceea era albastru, s-a stricat telefonul si nu am acces la mail cu care am facut contul, asa am recuperat contul vechi, am mailul cu care l-am făcut,  am schimbat parola si asa am putut accesa fostul cont.

Postat
Acum 7 minute, gigiberlogea42 a spus:

Babuinu89, vorbești prostii, contul cu gigiberlogea42 nu l-am m-ai folosit din 2018, il pierdusem,  am facut altul cu iuliuscezare si l-am folosit pana acum 4 zile, de aceea era albastru, s-a stricat telefonul si nu am acces la mail cu care am facut contul, asa am recuperat contul vechi, am mailul cu care l-am făcut,  am schimbat parola si asa am putut accesa fostul cont.

Și postările ăstea din 2022 ale cui sunt, dacă zici că nai mai folosit contul din 2018, 

La 02.05.2022 la 7:48, gigiberlogea42 a spus:

Bună dimineața Cristina!

La ce oră începi programul?

La 02.05.2022 la 15:51, gigiberlogea42 a spus:

Am fost astăzi la Cristina,  o super fată , nu exceleleaza ca frumusețe dar nici urâtă nu este, am stat o finalizare  ON cu finalizare orală, normal nu am m-ai apucat, am văzut  ca oralul e ok și are și finalizare orală am zis sa termin aici, cred că și NP e ok, se străduiește fata să te simți bine, oralul a fost super Ok, peste media din Brașov, cadoul 100 de lei.Eu zic că e de vizitat, acum depinde și de preferințele fiecăruia, dar la servicii eu zic că sunt foarte 

Postat
Acum 31 minute, Gunoiul a spus:

Sper sa nu ti-l deschidă. Oricum, ești un atarnator pe aici. 

Ți-aș zce eu mai multe gunoiule, dar mă abtin, tot gunoi rămâi.Eu oricum o să intru in posesia celuilalt mail si o să-l deschid contul eu dacă Cleopatra nu dorește. 

Postat
Acum 29 minute, Babuinu89 a spus:

Și postările ăstea din 2022 ale cui sunt, dacă zici că nai mai folosit contul din 2018, 

Te-ai uitat cate zile a funcționat?

A funcționat o zi sau două apoi nu l-am mai deschis.Daca mergeam in paralel cu ele era altceva dar asta nu s-a întâmplat, până la urmă se rezolva, bine, dacă nu, tot bine.La revedere domnule "Babuinu89" si domnule "Gunoiul"

• Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 5 minute, gigiberlogea42 a spus:

A funcționat o zi sau două apoi nu l-am mai deschis.Daca mergeam in paralel cu ele era altceva dar asta nu s-a întâmplat, până la urmă se rezolva, bine, dacă nu, tot bine.La revedere domnule "Babuinu89" si domnule "Gunoiul"

Daca nu aveti acces la adresa de email nu va putem ajuta.

Ramaneti cu acest cont si il blocam pe celalalt. 

Nu puteti avea 2 conturi. :wave:

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, gigiberlogea42 a spus:

Berlogeo, îți apar ce postări ai făcut pe profilul tău, ultimele au fost în 2022,oricum lai ținut cam mult la naftalină, pe urmă lai activat acuma iarăși. 

Și să ști că nu sunt de ieri sau de astăzi pe forum să mă prostești 

Mai faci și tu vreo 80 de postări și devii galben și aia e 

Postat
Acum 33 minute, Babuinu89 a spus:

Berlogeo, îți apar ce postări ai făcut pe profilul tău, ultimele au fost în 2022,oricum lai ținut cam mult la naftalină, pe urmă lai activat acuma iarăși. 

Și să ști că nu sunt de ieri sau de astăzi pe forum să mă prostești 

Mai faci și tu vreo 80 de postări și devii galben și aia e 

Ce te fute grija de mine stimate Babuinu89. 

Postat
Acum 46 minute, cleopatra01 a spus:

Daca nu aveti acces la adresa de email nu va putem ajuta.

Ramaneti cu acest cont si il blocam pe celalalt. 

Nu puteti avea 2 conturi. :wave:

Le poti inchide pe ambele, eu am cerut un sprijin si deja uite unde s-a ajuns,  de ce nu-l inchizi pe ăsta cu gigiberlogea42 si il deschizi pe celălalt?

Eu asta am cerut, nimic altceva, nu am folosit ambele conturi in paralel decat in 2022, aproximativ una sau două zile.Daca urmaream ceva anume nu-ți m-ai ceream sprijin si chiar nu am înțeles sensul cuvintelor,  poți inchide un cont, dar nu-l poți redeschide. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...