Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 23 Salutare , pentru a nu ajunge la discutii de genul "ati transformat un forum de curvasareala in pariuri sportive" m-am gandit sa deschid acest topic , daca sunem inspirati, cu putin noroc, poate poate ca iese un bilet , ca sa avem banuti ......pentru mandre 😅😅, stiu cativa chiar pasionati pe aici de sportul cu balonul rotund , Venom, TT, Pove si cred ca mai sunt si altii . Eu joc mai mult fotbal , cateodata si tenis insa orice sport e bine venit , astazi postasem pe Dg si aduc aici discutia , faceam o intrebare despre meciul de azi Fcsb - Bologna , as incerca sa pun o suma mai mare pe cota de 9 Fcsb - Bologna , Fcsb castiga minim o repriza Nottingham Forest - Porto , Porto castiga minim o repriza Lille - PAOK Salonic , Lille castiga Asa le vad eu acum , pana deseara poate ca mai schimb ceva 🤷♂️ nmb , spor !😇 1
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Am facut inca o varianta , cote ceva mai "cuminti " , 4 meciuri cota 10,8 Fcsb - Bologna , ambele marcheaza Nottingham Forest - Porto , Porto castiga minim o repriza Lille - PAOK Salonic , Lille castiga Malmo FF - Dinamo Zagreb , Dinamo Zagreb castiga oricare repriza 1
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Și varianta finală, https://imgur.com/a/HMuDF5x 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 chiar meritam si noi o sectiune ca asta 🥰
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Acum 21 minute, VenomX2 a spus: chiar meritam si noi o sectiune ca asta 🥰 Nici aseară nu am fost departe de win, mai trebuia Real să dea un gol și meciul meciurilor pe care cred că majoritatea au pierdut , Monaco -Tottenham 0-0 , am avut GG. 🤷🏻🤷🏻 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 Acum 46 minute, Pullon7 a spus: Nici aseară nu am fost departe de win, mai trebuia Real să dea un gol și meciul meciurilor pe care cred că majoritatea au pierdut , Monaco -Tottenham 0-0 , am avut GG. 🤷🏻🤷🏻 ce crezi eu am avut 1-3 goluri la meciul asta si tot mi-a dat motales , ca eu le joc mai legat si tot degeaba
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Acum 1 minut, VenomX2 a spus: ce crezi eu am avut 1-3 goluri la meciul asta si tot mi-a dat motales , ca eu le joc mai legat si tot degeaba Astea sunt cele mai periculoase meciuri , rezultat egal , 0-0 te rup pe orice variantă la goluri , solist , etc ....să le poți prinde doar la șansă dublă , cornere , habar nu am , sau dacă îl " simți " să îl eviți 😉😉 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 1 oră în urmă, Pullon7 a spus: Astea sunt cele mai periculoase meciuri , rezultat egal , 0-0 te rup pe orice variantă la goluri , solist , etc ....să le poți prinde doar la șansă dublă , cornere , habar nu am , sau dacă îl " simți " să îl eviți 😉😉 da n-ai cum asa ceva zi de zi sa sa faca manevra cate un meci
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 inteleg ca e hazard da nici chiar asa zi de zi tot mereu tot mereu
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1360 Postat Octombrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 23 @Pullon7 începutul nu e bun... Mai vedem pe parcurs. 🥲 1
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Acum 3 minute, TTStreetLife a spus: @Pullon7 începutul nu e bun... Mai vedem pe parcurs. 🥲 Lemne de foc...🤔🤔🤔 1
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1360 Postat Octombrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 23 1 minute ago, Pullon7 said: Lemne de foc...🤔🤔🤔 Prima repriză e gata .. sa piardă cu 5-0. Și să câștige cu 1-0 repriza a doua. 😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 eu va zisei ca nu are sanse FCSB ca is praf
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Chiar acum, VenomX2 a spus: eu va zisei ca nu are sanse FCSB ca is praf Măcar să marcheze am Gg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 Acum 7 minute, Pullon7 a spus: Măcar să marcheze am Gg i-am luat 2 final e deja verde dar stau cu morcovul in cur la salzbut - ferencvaros , am sub 1,5 goluri in prima repriza si deja e 1.-0 bag pla cand ii iau la pauza 1+ se termina 0-0 acum am zis sa iau invers
Membru Premium TTStreetLife Reputație: 1360 Postat Octombrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 23 1 hour ago, Pullon7 said: Măcar să marcheze am Gg Realizat Și șanse să câștige repriza a doua
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Acum 7 minute, TTStreetLife a spus: Realizat Și șanse să câștige repriza a doua Aia e pe biletul "forțat" pe ăla mare GG mi-e absout ok 😅😇 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 ia uite ce face Aston Villa 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 Acum 37 minute, Pullon7 a spus: Aia e pe biletul "forțat" pe ăla mare GG mi-e absout ok 😅😇 mai ai biletul in picioare?
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Acum 2 minute, VenomX2 a spus: mai ai biletul in picioare? Se joacă de la 22 , până acum da
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 Acum 5 minute, Pullon7 a spus: Se joacă de la 22 , până acum da pe mn ma arsa Aston Villa pe toate biletele sa bag pola in mormantu lor
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 23 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 23 Chiar acum, VenomX2 a spus: pe mn ma arsa Aston Villa pe toate biletele sa bag pola in mormantu lor Man ....calm te rog , nu i prima data când iese careva strâmbă , calm te roagă fratele tău 👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 Acum 31 minute, Pullon7 a spus: Man ....calm te rog , nu i prima data când iese careva strâmbă , calm te roagă fratele tău 👍 si stii ca e cea mai mica cota clasic
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 Acum 13 ore, Pullon7 a spus: Am facut inca o varianta , cote ceva mai "cuminti " , 4 meciuri cota 10,8 Fcsb - Bologna , ambele marcheaza Nottingham Forest - Porto , Porto castiga minim o repriza Lille - PAOK Salonic , Lille castiga Malmo FF - Dinamo Zagreb , Dinamo Zagreb castiga oricare repriza se pare ca si meciuri putine nu binevoiesc sa iasa
Pullon7 Reputație: 551 Postat Octombrie 24 Oras:Aici Oras:Aici Autor Postat Octombrie 24 Acum 7 ore, VenomX2 a spus: se pare ca si meciuri putine nu binevoiesc sa iasa Lille ia acasă de la Paok 3 goluri în prima repriză....🤔😂, Porto nu marchează , Roma ia bătaie acasă de la Plzen (parcă l-am simțit și evitat) 😂😂😂, csf ...ncsf 🤷🤷🤷 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum