Monicca Reputație: 144 Postat Octombrie 28 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 28 Bună dragilor! De astăzi mă puteți găsi în orașul vostru 🥰 va las mai jos serviciile oferite. 🔴Oral Protejat/ Neprotejat în funcție de igiena. 🔴Normal Doar Protejat diferite poziții (nu fac neprotejat nici contra cost)!!! 🔴Masaj de relaxare 🔴Sex între sâni 🔴69 ‼️Fin orala extra 100 lei. ‼️Fk extra 50 lei. ❤️Cadou : 200 lei finalizarea 400 lei ora. Mă găsiți pe WhatsApp pentru programări. Program 12-20. 🥰❤️ 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 2375 Postat Octombrie 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Octombrie 28 Bine ai revenit !! O adresa daca se poate , dar aveai topik deschis deja 1
Proffmod Reputație: 588 Postat Octombrie 28 Postat Octombrie 28 Acum 51 minute, Monicca a spus: Bună dragilor! De astăzi mă puteți găsi în orașul vostru 🥰 va las mai jos serviciile oferite. 🔴Oral Protejat/ Neprotejat în funcție de igiena. 🔴Normal Doar Protejat diferite poziții (nu fac neprotejat nici contra cost)!!! 🔴Masaj de relaxare 🔴Sex între sâni 🔴69 ‼️Fin orala extra 100 lei. ‼️Fk extra 50 lei. ❤️Cadou : 200 lei finalizarea 400 lei ora. Mă găsiți pe WhatsApp pentru programări. Program 12-20. 🥰❤️ Hello @Monicca ! Ai deja topic deschis. Te rugam sa iti postezi disponibilitatea aici: 👇 https://nimfomane.com/forum/topic/225230-miruna-faleză-nord-0721109830/ 1
Postări Recomandate