JentilOm Reputație: 3 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Familia regala Oras:Familia regala Postat Aprilie 7, 2014 Toata lumea este invitata. Va fi o conferinta pe skype musai in pula/pizda goala. Va puteti pune ciorap in cap daca tineti la confidentialitate dar vom fi intre gentlemani si doamne distinse. Adaugati pe skype: B0$$u_69_Patron Ne vedem curand. Tarfele vor trebui sa platesca o taxa de 5 euro pt participare.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 Eu ma bag, vreau sa vad o "doamna distinsa" cu "ciorapul in cap"!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 "Un ciorap in cap"...pare destul de greu,necesita interventie chirurgicala si sincer sa fiu,nu stiu cine s-ar baga la asa ceva,oricat de obsedat sexual ar fi acesta! Eu unul as putea sa imi pun "un ciorap pe capul pulii",sa o las pe ea sa apara in prim plan...este destul de desteapta si cu siguranta ar face fata intr-o discutie cu anumiti membri ai forumului. Ne vedem pe Skype!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 7, 2014 M-am bagat...
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 7, 2014 http://youtu.be/s6u5VbLtTW0
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum