Nicolae643 Reputație: 3 Postat Octombrie 30 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 30 Salut ,o recomandare de o doamnă frumoasă și care să nu se uite la ceas ca să strecurat timpul
AlexPCH11 Reputație: 136 Postat Octombrie 30 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 30 Acum 2 ore, Nicolae643 a spus: Salut ,o recomandare de o doamnă frumoasă și care să nu se uite la ceas ca să strecurat timpul Cum să fie Doamna? blondă , brunetă, roșcată 😁🤭, ce vârstă să fie 40-55 😁? Eu cred că ai greșit rubrica 😂😂
Planck Reputație: 188 Postat Octombrie 31 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 31 La 30.10.2025 la 13:45, Nicolae643 a spus: Salut ,o recomandare de o doamnă frumoasă și care să nu se uite la ceas ca să strecurat timpul Dacă plătești peste prețul cerut niciuna nu se uită la ceas. 🫣 1
Nicolae643 Reputație: 3 Postat Noiembrie 2 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Noiembrie 2 Nu contează culoarea părului să fie peste 50 dar să fie ce trebuie și cu plată nu este problemă dar am spus mai sus să se merite
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum