Membru Premium jeimsHant Reputație: 312 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Noiembrie 1 Acum 16 minute, EmmaXx a spus: Dragul meu s au cerut poze din locație le am facut asa cum am considerat eu pentru cine este interesat am specificat ca fac confirmări cu apel video 😉 Daca tu consideri că unui bărbat i se scoală pula și vrea să te futa văzând pozele alea, eu mă las de sportul ăsta. Zii lu iuby că e cel mai prost manager din câți au fost până acum 2
Eltorero Reputație: 14 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 1 Mai multe detalii pe whatsapp, poze din locatie, confirmi cu podeaua. 🤣
meganers1 Reputație: -55 Postat Noiembrie 1 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Postat Noiembrie 1 Acum 3 ore, EmmaXx a spus: Destinatia nu este Coresi . Si sunt venita de la Craiova ! 😘 Ziceam asa in proportie de 90% ce se intampla in oras, nu de tine in mod special 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1 Postat Noiembrie 1 Acum 53 minute, Eltorero a spus: Mai multe detalii pe whatsapp, poze din locatie, confirmi cu podeaua. 🤣 Ai sunat tu pe whats app si ti am confirmat cu podeaua?😂😂😂
altadata Reputație: 4783 Postat Noiembrie 1 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 1 @EmmaXx tu nu ai nici o treaba cu acest forum!😁 Nu intelegi sau nu vrei sa intelegi care sunt cerintele aici. Eu unul, ma las pagubas.😁 Asteapta tu mult si bine sa vina futacii la tine cu astfel de prezentare. Din partea mea ai un mare NU !!!!
meganers1 Reputație: -55 Postat Noiembrie 1 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Postat Noiembrie 1 1 oră în urmă, EmmaXx a spus: Am inteles! Scuze 😗 Eu inteleg perfect de ce nu pui pozele tale, nu esti ca restul pt care asta e meseria lor si nu se feresc. Poate nu vrei sa fii recunoscuta de prieteni, familie. Inteleg perfect. Atata timp cat la locatie este totul ok nu as avea probleme ca nu sunt poze reale. Am nimerit la fete cu poze false si ele erau top. La fel cum am patit ieri, o blonda superba cu circuit inchis, poze false pe publi insa servicii cum multe de aici nu au si mai ales la pret de bun simt 1
Membru Premium jeimsHant Reputație: 312 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Noiembrie 1 Eu cred că ești așa de nefutabila încât umbli cu poze orientative. 1
altadata Reputație: 4783 Postat Noiembrie 1 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 1 Acum 2 ore, meganers1 a spus: Eu inteleg perfect de ce nu pui pozele tale, nu esti ca restul pt care asta e meseria lor si nu se feresc. Poate nu vrei sa fii recunoscuta de prieteni, familie. Inteleg perfect. Atata timp cat la locatie este totul ok nu as avea probleme ca nu sunt poze reale. Am nimerit la fete cu poze false si ele erau top. La fel cum am patit ieri, o blonda superba cu circuit inchis, poze false pe publi insa servicii cum multe de aici nu au si mai ales la pret de bun simt Nu pot fi de acord cu tine! Fetele care activeaza pe aceasta platforma si-au asumat aceasta activitate. In marea lor majoritate folosesc pozele lor. Acoperind partile esentiale, fata, semne distinctive, anumite tatuaje etc. Domnisoara nu doreste sa se expuna, bravo ei. Poate face asta, dar nu aici.😁
meganers1 Reputație: -55 Postat Noiembrie 1 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Postat Noiembrie 1 Chiar acum, altadata a spus: Nu pot fi de acord cu tine! Fetele care activeaza pe aceasta platforma si-au asumat aceasta activitate. In marea lor majoritate folosesc pozele lor. Acoperind partile esentiale, fata, semne distinctive, anumite tatuaje etc. Domnisoara nu doreste sa se expuna, bravo ei. Poate face asta, dar nu aici.😁 Din pacate tepe sunt si aici, poze facute sa avantajeze sau vechi de 10 ani chiar daca sunt reale si care nu prea mai corespund cu realitatea. Sa nu mai zic de servicii din oferta si care nu se fac la fata locului 1
Membru Premium jeimsHant Reputație: 312 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Noiembrie 1 Acum 2 ore, meganers1 a spus: Eu inteleg perfect de ce nu pui pozele tale, nu esti ca restul pt care asta e meseria lor si nu se feresc. Poate nu vrei sa fii recunoscuta de prieteni, familie. Inteleg perfect. Atata timp cat la locatie este totul ok nu as avea probleme ca nu sunt poze reale. Am nimerit la fete cu poze false si ele erau top. La fel cum am patit ieri, o blonda superba cu circuit inchis, poze false pe publi insa servicii cum multe de aici nu au si mai ales la pret de bun simt Daca nu vrei sa te expui, mergi pe publi sau te angajezi la Lidl. Aici e cu poze reale și să se vadă un cur, o țâță, te încalți cu tocuri, îți pui dresuri.... 1
altadata Reputație: 4783 Postat Noiembrie 1 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 1 Acum 13 minute, meganers1 a spus: Din pacate tepe sunt si aici, poze facute sa avantajeze sau vechi de 10 ani chiar daca sunt reale si care nu prea mai corespund cu realitatea. Sa nu mai zic de servicii din oferta si care nu se fac la fata locului Evident...dar de la a folosi poze false pe motiv de discretie este cale lunga. Domnita a plecat cu stangul din prima. Adica a avut intentia clara sa ne pacaleasca! Cum imi garanteaza ea ca serviciile ei sunt bune? Daca ea a inceput de la poze prost!?😁
Membru Premium jeimsHant Reputație: 312 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Noiembrie 1 Acum 25 minute, meganers1 a spus: Din pacate tepe sunt si aici, poze facute sa avantajeze sau vechi de 10 ani chiar daca sunt reale si care nu prea mai corespund cu realitatea. Sa nu mai zic de servicii din oferta si care nu se fac la fata locului Dar macar nu sunt poze informative. Ea din start ne-a culcat pulile. Că de sculat, nu mai are nici o șansă. 1
raddu29 Reputație: 171 Postat Noiembrie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1 Daca punea poze reale nu facea traficul asta. Ati innebunit si voi un pic. 1
Membru Premium jeimsHant Reputație: 312 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Noiembrie 1 Acum 2 minute, raddu29 a spus: Daca punea poze reale nu facea traficul asta. Ati innebunit si voi un pic. Ținem la valori 1
Proffmod Reputație: 628 Postat Noiembrie 1 Postat Noiembrie 1 Așteptăm recenziile. Puteți continua comentariile pe topicele de la Discuții Brașov. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19 Postat Noiembrie 19 ❤️ Va astept cu drag sa ne cunoaștem și sa ne simțim bine impreuna! 📞 Pentru programari, ma puteti contacta atat telefonic, cat si pe WhatsApp la numarul de telefon: 0784493073 👑 Am si Colega 👑 Fac confirmari cu apel wideo pe whatsapp ! Pupici
Antiticu Reputație: -3 Postat Noiembrie 23 Oras:Oas Oras:Oas Postat Noiembrie 23 On 11/1/2025 at 10:35 AM, Guest said: Destinatia nu este Coresi . Si sunt venita de la Craiova ! 😘 Mai rau🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum