casillas17 Reputație: -1 Postat Noiembrie 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 1 Cave fete in ceyrat sau prima universitatii? 1
Mihai390 Reputație: 128 Postat Noiembrie 2 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Noiembrie 2 Acum 21 ore, casillas17 a spus: Cave fete in ceyrat sau prima universitatii? Cuta pe forum ca sunt multe si in Cyrat si Universitatii.Doar trebuie sa citesti pe forum. Doar trebuie sa depui un efort minim. Bafta la fetite. 2
Franciifr Reputație: 1801 Postat Noiembrie 2 Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 2 Buna ! Eu am locatia in complex West Residence ( str Ceyrat ) 🙂😘 1
rechinii77 Reputație: 53696 Postat Noiembrie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 2 Acum 6 minute, Franciifr a spus: Buna ! Eu am locatia in complex West Residence ( str Ceyrat ) 🙂😘 E grele cu unii Francesca😂🙈 Te pwp💋 6 2
Franciifr Reputație: 1801 Postat Noiembrie 2 Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Telefon: +41 77 987 96 45 Oras:Brasov / Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 2 Acum 3 minute, rechinii77 a spus: E grele cu unii Francesca😂🙈 Te pwp💋 Hey ! Poate domnul nu se descurca cu forumul … am zis sa l ajut putin 🙂😇🤍 Puuup 😘❤️ 1
rechinii77 Reputație: 53696 Postat Noiembrie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 2 Acum 11 minute, Franciifr a spus: Hey ! Poate domnul nu se descurca cu forumul … am zis sa l ajut putin 🙂😇🤍 Puuup 😘❤️ Saracul de el😋😅sa deschida un topic si sa posteze se pare ca stie baiatul🤣dar sa citeasca unde ai locatia....se pare ca nu se descurca😋😅🤣 Ps:frumos din parte ta,ai intentii bune❣da aici nu ii cazul,nu merita👿😅 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum