Sari la conținut

Creata ta - 0721967044

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Creata ta - 0721967044
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acum am iesit eu de la titulara topicului. O domnisoara cum nici pe la femei nu prea vezi. Posibil sa fiu subiectiv fiind neinitiat pana azi, si fiind fix pe idealul meu, dar a fost mai mult decat ok. Toate cele de mai jos scrise dpdv a unui activ fara nici o incercare de pasivitate pana azi.

Sa incepem.

Locatie: undeva pe Nerva, curatenie lucie, aparent mai exista o colega, nevazut, ne interactionat, totul bine.

Domnisoara: absolut cute. Undeva la 1.65 as zice (am 1.7 se parea mai mica) slim, cu niste sani micuti si misto (din tratament, a zis) si un fubd absolut bomba. Mic, rotund, bombat, fix ce trebuie (si straaaaamt). Sincer

Fost invitat la dus dar nu am avut nevoie, ea a fost sa se pregateasca inainte de actiune. Curata si frumos mirositoare, absolut nimic aiurea de detectat.

Actiune: foarte mare grija sa nu timoreze incepatorul, venit in pat, mangaiat, atins jucatorul, montat caciulita cu gingasie. Un oral ok cu grija pana i-am spus ca la mine merge mai strans, mai "ne-domol" sa zic asa. Dupa deep, schimbari de ritm, etc 

Trecut deasupra si incercat a ma infige in ea, insa fara reusita. Revin aici. Schimbat caciula iar niste oral, pus capra intrat dat de 3-4 ori si decedat iar....incepatorul vietii mele....anulat primul numar.

Stat de vb, foarte foarte misto tipa, timp in care mangaieri, intrebari de expriente, m-am simtit ca si cum as vrea sa dau banii doar sa o scot la cafea sa stam de vb :))))

Nu a tinut cont de timp, cred ca a incercat sa imi ofere o experienta cat mai ok, ceea ce a si reusit.

Nr2, rugat sa vedem daca merge cu oralul, foarte misto, deep si cu presiune pe jucator. A continuat nedandu-si seama ca eu terminasem de cred ca mai aveam nitel si mai finalizam o data (vina mea aci, nu imi dau drumul mereu). De la cat m-am incordat la cat de bun a fost oralul, cand am coborat din bloc zici ca eram un ied care.invata sa mearga :))))

Note.....cibe sunt eu sa dau note.....voi incerca, dar fiind total subiectiv cam greu....

Baie: nu am incercat, dar dupa cum s-a prezentat domnita as zice ca e de bine

Oral: spune ce iti place si e un protejat de 9 (fara atentie la sateliti, cu aia ar iesi de 11).

69: frumos, delicat, ce trebuie. Daca va doriti sa fie activa trebuie anuntat dinainte.

NP: (eu activ) 10, mai ales in mama iedului, o priveliste minunata, restul vina mea.

Singurul sfat: daca va stiti mari, aduceti caciulite de acasa. Fata foloseste numai extra safeuri care pentru unii pot fi mici (am realizat amandoi asta discutand).

Decartat 400 per ora desi cred ca au fost vreo 80 de min. Fata a zis 300fin 400ora.

Eu cu siguranta voi mai reveni pentru ca trebuie sa imi iau revansa si mi se pare si super tipa.

Postat

numarul din titlu topic nu pare sa aiba whatsapp, numarul din anunt este altul . tu la ce numar ai vb cu ea? 

Postat
On 12/6/2025 at 4:21 PM, faxalu said:

numarul din titlu topic nu pare sa aiba whatsapp, numarul din anunt este altul . tu la ce numar ai vb cu ea? 

avea whatsapp pe 044 pe vremea aia, chiar nu inteleg de ce si-ar schimba toate cele in loc sa isi creasca firma :))) am incercat si eu sa ma intorc si nu mai dau de ea, acum vad ca i-a disparut si colega, aveau un anunt impreuna de zici ca erau gemene.....as fi incercat cu ambele :((

Postat
Acum 3 ore, simmy3687 a spus:

avea whatsapp pe 044 pe vremea aia, chiar nu inteleg de ce si-ar schimba toate cele in loc sa isi creasca firma :))) am incercat si eu sa ma intorc si nu mai dau de ea, acum vad ca i-a disparut si colega, aveau un anunt impreuna de zici ca erau gemene.....as fi incercat cu ambele :((

Voiai să le fuți pe ambele deodată?

Postat
La 09.12.2025 la 15:16, simmy3687 a spus:

imi trecea o idee prin cap :))))

Eu însă o prefer mai mult pe Diana, am fost pe la ea, e ce trebuie tipa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.