Sari la conținut

Alexandra 0760090802

Postări Recomandate

Postat

Am vizitat acum aceste  fete  superbe   au mai fost   pe  aici   am fost  la amândouă  le știu serviciile  care sunt  foarte  bune  nu  sunt  pe graba   sunt   frumoase  Alexandra este bruneta    Adela  este satenă . Am întrat  de data aceasta  cu Adela    am optat pentru  o finalizare  op/ normal  protejat     se misca bine  geme ușor este   atașată de client    repet  nu am fost grăbit ,  achitat 250 ron    ca și  locatie  este pe  Veniamin Costache . un apartament foarte frumos  foarte  curata      pentru cei  care au  mai fost  cunosc locatia  . eu am sa revin  cu drag la ele . 

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 2 ore, bavarezul444 a spus:

Am vizitat acum aceste  fete  superbe   au mai fost   pe  aici   am fost  la amândouă  le știu serviciile  care sunt  foarte  bune  nu  sunt  pe graba   sunt   frumoase  Alexandra este bruneta    Adela  este satenă . Am întrat  de data aceasta  cu Adela    am optat pentru  o finalizare  op/ normal  protejat     se misca bine  geme ușor este   atașată de client    repet  nu am fost grăbit ,  achitat 250 ron    ca și  locatie  este pe  Veniamin Costache . un apartament foarte frumos  foarte  curata      pentru cei  care au  mai fost  cunosc locatia  . eu am sa revin  cu drag la ele . 

Te salut, frate bavarez cum dăm de ele? Un anunț pe undeva sau ne bazăm pe opinia ta? :)

Reputație: 371
  • Oras:Pussy land
Postat

250 ora sau finalizarea?

Postat
Acum 45 minute, bavarezul444 a spus:

250 am lasat pentru finalizare .

Și cat ți-a cerut dacă ai lăsat? Fi mai clar că așa ea poate sa ceară 150 și tu să lași 500 🤣

• Like 1
Reputație: 371
Postat
9 minutes ago, passatb6xxx said:

Și cat ți-a cerut dacă ai lăsat? Fi mai clar că așa ea poate sa ceară 150 și tu să lași 500 🤣

Io fi dat în rate ?

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 14 ore, passatb6xxx a spus:

250  ron  m cerut   pentru finalizare  .

Postat

Salutare ! 

Vizitat si eu pe colega Adelei , Alexandra . Spre deosebire de Adela care este satena , Alexandra este bruneta , o bruneta pana in 25 ani , super frumoasa la fata , sani maricei , cur bombat si un vibe pozitiv , discutat pe wapp si plecat spre ea , ajuns la locatie am dat de Alexandra care m-a hipnotizat cu zambetul si ochii ei albastrii , dupa socializare am mers in dormitor unde am avut parte de putin rasfat , oral nebun si sex salbatic unde am dat cum am vrut fara sa comenteze sau ceva , hard facut cu raspundere , putina socializare dupa , pupat si mers la Adela  dupa ca aveam programare si la ea . 
 Note 

Locatia : 10 , dischisita cu de toate

Servicii 

Aspect : 10 , sunt fan brunete 

OP : 9 nu ma dau in vant dupa oral dar e ok , simte bine

NP : 10 , geme , se excita , e acolo cu tine si te face sa te simti bine

De Revenit : DA , data viitoare o sa intru cu amandoua ,nu e de ratat . Ca preturi , 200 fin 400 ora

• Inimioara 1
Postat

Am fost și eu acum  la Alexandra  fata bruneta   , am optat pentru o finalizare    serviciile  fiind   super bune    oral bun  protejat , dar  la normal  este superbă priveliștea are un fundulet superb  , nu am rezistat foarte mult ,  am terminat  în prezervativ  dupa care am mers la duș   baia fiind dotată cu tot ce este necesar pentru duș  am mai stat puțin de vorba  cu  ea   ,(pe  colega ei  nu am văzut-o   ,)  pentru  o finalizare am achitat  200 ron    ,  este de revizitat   

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...