Sari la conținut

0723749138

idk69

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în 0723749138
  • Oras:Craiova
Postat

Buna seara! Am fost si eu la aceasta domnisoare si nu am lucruri chiar rele de spus! Fiind fata de pe publi si nefiind deloc fac la astfel de fete, am decis totusi sa fac o incercare si uite ca s a nimerit intr o zi buna!

Am vorbit cu ea la telefon, tin sa mentionez ca lucreaza pe timp de noapte, este o fata de 20 de ani, draguta la fata, destul de buna la corp, slaba , arata chiar bine! 

ON : Foarte basic , fara nimic fancy, ceva doar din gura fara atentie la fratiori... plm ceva de inceput ok-ish pentru ce asteptari aveam eu. 

NP: Aici nu a comentat nimic, s a pus fata in LOT, a dat ceva ceva, dupaia am dat eu la misionar si am finalziat. Foloseste lubrifiant, nu e foarte pretentioasa dar nici nu geme sau sa isi dea super interesu...

Overall e o fata care e de o descarcare, e destul de draguta si corpolenta insa se vede lipsa de experienta, daca ar vedea recenzia asta si ar incerca sa faca mai bine data viitoare are potential! 

preturile au fost de 150 300 si nu face fk sau alte chestii, e strict de o descarcare, sper sa se imbunatateasca pe viitor, eu o sa ii mai dau o sansa zilele astea in speranta ca e mai bine! 

Zile bune tuturor!

Postat

Noroc!Colegul Tehhh stai linistit si nu mai incerca la aceste fete,am intâlnit si eu multe de genul fară nici un pic de implicare,cu toate care am stat de vorbă sânt consumatoare de iarbă si de aici lipsa de implicare,iarba in timp la taie absolut de tot pofta de sex,motivatia lor este că dacă nu ar consuma nu rezistă in domeniu!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.