Sari la conținut

Sexy girl 0720820290

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cred că-i anunț cu poze false .Pozele astea apar in multe orașe cine știe unde o fi titulara .

• Oras:Selimbar
Postat
Acum 14 minute, Loveanal a spus:

Cred că-i anunț cu poze false .Pozele astea apar in multe orașe cine știe unde o fi titulara .

Multe sunt cu poze false din diverse motive dar au fost cazuri sa fie peste asteptari la fata locului, servicii superbe

• Oras:oriunde
Postat
Acum 36 minute, meganers1 a spus:

Multe sunt cu poze false din diverse motive dar au fost cazuri sa fie peste asteptari la fata locului, servicii superbe

Cand dai de una capabila, atunci sa mai deschizi topic aici. Altfel, muti publi aici, si chiar nu este cazul.

Daca, dadeai o cautare dupa poze, vedeai ca apar in jumatate de tara, plus UK si Germania.

Postat
Acum 1 oră, altadata a spus:

Cand dai de una capabila, atunci sa mai deschizi topic aici. Altfel, muti publi aici, si chiar nu este cazul.

Daca, dadeai o cautare dupa poze, vedeai ca apar in jumatate de tara, plus UK si Germania.

Pt mine ca pune poze false si in realitate este o bunaciune, nu este de evitat. Am patit asa. De aia am intrebat, poate a fost cineva si are mai multe detalii

Postat
Chiar acum, meganers1 a spus:

Pt mine ca pune poze false si in realitate este o bunaciune, nu este de evitat. Am patit asa. De aia am intrebat, poate a fost cineva si are mai multe detalii

Cand dai de una valabila, scrie aici. 

Asa, umplem forumul cu anunturi de pe publi. 

Dar daca vrei neaparat sa afli info, deschide topic la DG.

• Like 1

Postat
Acum 2 minute, altadata a spus:

Cand dai de una valabila, scrie aici. 

Asa, umplem forumul cu anunturi de pe publi. 

Dar daca vrei neaparat sa afli info, deschide topic la DG.

Ok ms

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.