Sari la conținut

0724994100 Miss Daria

Mergi la soluție Rezolvat de Jhonnydeep9,

Postări Recomandate

• Oras:ulm
  • Oras:ulm
Postat

Miss Daria

Valabil din 11/12/2025 1:36:39 PM
Repostat automat

1 / 2 https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20251109/0949/2a3bf8a84dfc9d601fcf112153b226de.webp
  •  
  •  
Specificații

Descriere
Dacă vrei să fii la picioarele stăpânei pe care o vezi deja în poze să te supui cu umilință și să execuți tot ce-ți ordonă ea, n-ai decât să mă contactezi. Pozele sunt 100% reale. Nu deranja inutil dacă nu ești hotărât. Nu întrețin relații sexuale, fac doar dominare!

• Like 1
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Am observat că există anunțuri diferite dar scrise aproape identic, schimbând practic doar numele stăpânei, 

Dacă vrei să fii la picioarele stăpânei **** pe care o vezi deja în poze să te supui cu umilință și să execuți tot ce-ți ordonă ea, n-ai decât să mă contactezi. Pozele sunt 100% reale. Nu deranja inutil dacă nu ești hotărât. Nu întrețin relații , fac doar dominare!

E un pic ciudat, nu știu care e faza.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 11/24/2025 at 8:33 AM, scoiattolo09 said:

Am observat că există anunțuri diferite dar scrise aproape identic, schimbând practic doar numele stăpânei, 

Dacă vrei să fii la picioarele stăpânei **** pe care o vezi deja în poze să te supui cu umilință și să execuți tot ce-ți ordonă ea, n-ai decât să mă contactezi. Pozele sunt 100% reale. Nu deranja inutil dacă nu ești hotărât. Nu întrețin relații , fac doar dominare!

E un pic ciudat, nu știu care e faza.

isi copiaza textele unele de la altele

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.