Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara si Arad
  • Oras:Timisoara si Arad
Postat

Bine ai venit in comunitate aveam asa o presimtire ca saptamana aceasta forumul va atrage multi oameni noi. 

• Inimioara 1
  • Ioanad a schimbat titlul în INDISPONIBILĂ
Reputație: 3701
  • Telefon: ‪+40 755 398 484‬
  • Oras:Is
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
16 hours ago, Ioanad said:

07170947-F38D-4187-8EE0-AE141A9B6582.jpeg

Bună dimineața😘 

Mâine va fi ultima zi la voi 🥲

Intervalul disponibil de mâine:

🌸13:45-17:45 🌸

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Interval disponibil astăzi: 

️17:15-18:30

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 6 ore, Ioanad a spus:

Bună dimineața😘 

Mâine va fi ultima zi la voi 🥲

Intervalul disponibil de mâine:

🌸13:45-17:45 🌸

😢😢

Postat

Salutare vă spun sincer nici nu știu ce să scriu despre @Ioanad  pe mine ma lăsat fără cuvinte dacă până acuma am avut parte doar de întâlniri super ok la toate fetele la care am fost  , întâlnirea cu @Ioanad a fost ceva  de neimaginat vă spun sincer topul de pe lume păcat ca numai stă la Tm . 
Mersi pt clipele minunate petrecute împreună 

• Inimioara 1
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 14 ore, atm94 a spus:

Salutare vă spun sincer nici nu știu ce să scriu despre @Ioanad  pe mine ma lăsat fără cuvinte dacă până acuma am avut parte doar de întâlniri super ok la toate fetele la care am fost  , întâlnirea cu @Ioanad a fost ceva  de neimaginat vă spun sincer topul de pe lume păcat ca numai stă la Tm . 
Mersi pt clipele minunate petrecute împreună 

Ai dreptate păcat că nu ia mers în TM, probabil nu a găsit câini care aveau covrigi în coadă, două recenzii despre fata ambele dubioase, un cont făcut cu 2 zile înainte și celalalt (adică tu) din București deci așa trag o concluzie că nu prea să îngrămădit timișorenii la ea și aici sunt câțiva care au fost la fete cu servicii de masaj erotic cu prețuri mai mari decât @Ioanad, asta denotă că fata nu cred că a fost o alegere inspirată când a ales să facă selecție bazată pe aspectul fizic dar e alegerea ei iar noi am respectat! 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
19 minutes ago, nicuso said:

Ai dreptate păcat că nu ia mers în TM, probabil nu a găsit câini care aveau covrigi în coadă, două recenzii despre fata ambele dubioase, un cont făcut cu 2 zile înainte și celalalt (adică tu) din București deci așa trag o concluzie că nu prea să îngrămădit timișorenii la ea și aici sunt câțiva care au fost la fete cu servicii de masaj erotic cu prețuri mai mari decât @Ioanad, asta denotă că fata nu cred că a fost o alegere inspirată când a ales să facă selecție bazată pe aspectul fizic dar e alegerea ei iar noi am respectat! 

Eu cred că nu ai mai prins un loc liber și te oftici  😆 

Gică Contra 😆 sau Nicu Contra, depinde cum preferi 

Postat
Acum 3 ore, nicuso a spus:

Nu vreau să intru în polemici cu tine și îți respect decizia de a spune ca sunt dubios doar ca diferență între mine și tine este ca eu am fost la @Ioanad 😂 tu văd ca esti lipit de topicul @Ioanad 

Ps : îmi pare rău ca nu am prins loc astăzi ca as fi mers și azi 😍

• Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, Ioanad a spus:

Eu cred că nu ai mai prins un loc liber și te oftici  😆 

Gică Contra 😆 sau Nicu Contra, depinde cum preferi 

Nu mă oftic că nu am prins loc la tine, probabil că dacă voiam să prind loc cu siguranță și era.... Așa pentru cultura ta generală te-am sunat și aveai disponibilitate exact pentru ora la care aș fi putut să te vizitez (deci înseamnă că nu era coadă cum spui tu) criteriul tău de selecție și atitudinea ta ma făcut să spun pass 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mă bucur că te-ai răzgândit

• Haha 3
Postat
Acum 30 minute, Ioanad a spus:

Mă bucur că te-ai răzgândit

Hai să facem un pariu.... atât de bine ți-a mers încât prea curând nu o să te mai vedem prea curând la Timișoara!! dacă greșesc îmi asum și promit că o să trec să îți aduc cea mai mare cutie de ciocolata cu scuzele de rigoare!! seară frumoasă și toate cele bune!!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
26 minutes ago, nicuso said:

Hai să facem un pariu.... atât de bine ți-a mers încât prea curând nu o să te mai vedem prea curând la Timișoara!! dacă greșesc îmi asum și promit că o să trec să îți aduc cea mai mare cutie de ciocolata cu scuzele de rigoare!! seară frumoasă și toate cele bune!!

Nu mănânc ciocolată 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor, vizita la voi s-a încheiat.

Mi-a făcut plăcere ❤️ 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.