hereida Reputație: 96 Postat Noiembrie 19 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 19 La 16.11.2025 la 1:34, raz_razvan a spus: Știți vreo ucraineancă ? La LIDL in mamaia nord, am vazut o gramada! 😄😃 Nu este nimic pe piata in Constanta, nici chiar in Bucuresti. 😁
Membru Premium emiliy Reputație: 86 Postat Noiembrie 19 Oras:Herculane Oras:Herculane Membru Premium Postat Noiembrie 19 Se cuplează și cu Români,dar pe interese substanțiale. De exemplu,un amic de-al meu,care construiește blocuri, venea la plaja și la o terasa, cu o bunaciune și frumoasa, în Mamaia Nord. Fata era foarte atenta cu el, dar și el cotiza. Haine, vacante, stătea intr-un apartament de-al lui. L-am întrebat dacă ea are prietene, dacă le cunoaște și ce părere are despre ele, dacă se cuplează cu Români? Ucrainenii ne considera țigani, sunt figuranți și se cred superiori. Și mai au o vorba care circula între ei : După ce se va termina războiul,cele care si-au înșelat bărbații, iubiții, vor fi pedepsite. Ani in urma am cunoscut ucraineni, ucrainene, prin intermediul serviciului, as putea confirma cam 80/100 din ce spunea amicul meu, restul e cancan. In una din tarile UE, am cunoscut o civila ucraineanca, cu care m-am intalnit in pat, de cateva ori, era frumoasa,blonda si avea corp 8/10, nu m-a dat pe spate. Și credeți că ele o au pusa invers ? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum