AoA888 Reputație: 8 Postat Duminică la 00:31 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Duminică la 00:31 Vizitat fata in seara asta. Vazut anunt pe Publi24 si am zis ca hai sa incerc (anunt nu mai are pt ca dimineata pleaca din Alba la Brasov si probabil l-a dezactivat/sters, deci n-am ce sa va arat ☹️), discutat pe Whatsapp “200/finalizarea 400/ora🤗 ca servicii oral și normal în diferite poziții,masaj erotic,masaj de relaxare,sărutări corporale,69” (aici disclaimer, face doar P, deci poate pt unii e un minus ca nu face ON, deci nici CIM si nici FK). Locatia deasupra de Dacia pe bulevard, apartament curat (un pic de urcat pt ca etaj 4 si ciuciu lift), duș & prosop curate. Deschide usa domnisoara imbracata ca-n pozele ce le avea postate (o camasa roz si dpmdv la fata arata mai bine in realitate decat in poze) si cam atat textila. Tunsa scurt, inaltuta, nu e skinny, are un pic de burtica, dar e ok, sani marisori, putin lasati, dar numai buni sa te joci cu ei si un fund numai bun de vazut si prins in doggy. Invitat in dormitor, povestit in timp ce ma dezbracam, dus la duș, dupa care revenit in dormitor si inceput cu “manuela” ca sa-l dezmorteasca un pic pe “partener”, pus balon si inceput cu un OP bun (schimbari de ritm, limba activa, incearca un pic de DT, cu 🥚🥚 n-a avut treaba, dar pt mine nu-i asta o problema, deci pt un OP a fost bun). Venit ea deasupra si dat, se misca bine, miscari & ritmuri diferite…nu prea termin eu in LOT, dar mi-a prins o pozitie de n-am mai rezistat. Stat un pic la povesti dupa care s-a dus ea din propria initiativa la dus pt ca am vrut eu sa-i fac oral. Fina, dulce si cand i-ai prins punctul te tine ea acolo pana termina. “Partenereul” era deja in functiune deci pus din nou balon si iar OP, dupa care misionar si terminat in doggy (ca va ziceam inainte de fund, dadada pt priveliste…are si tatuaj pe tot spatele, dar nu-l vezi 😅). Are si o tenta de GFE pt ca te ia in brate si cand e peste tine si cand esti peste ea, te mangaie, doar la contactul vizual ar mai fi de lucrat. Am mai stat la povesti, la un pahar de suc, o tigara dupa care imbracat si plecat. Mie mi-a placut vibe-ul, are caterinca in ea, e deschisa la minte (si la pozitii, te intreaba cum vrei, daca iti place etc.). E in “breasla” de 3 saptamani doar, deci nici nu te poti astepta la ceva wow, dar pe parcurs are potential de crestere. Auzise ea de “un site cu recenzii”, dar nu stia exact, i-am zis cam ce si cum si parea incantata de ideea forumului, deci probabil o sa o vedem pe aici. 😁 Stat 1h, lasat 400. Daca sunteti in misiune, ciocane tari baieti, daca nu, noapte buna! 😅 Weekend fain sa aveti!
nonametoday Reputație: 52 Postat Duminică la 09:11 Postat Duminică la 09:11 Am luat si eu legatura cu ea si mi-a zis ca ON este 100 extra, am zis pass. Poate pe viitor o sa incerc si la ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum