Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

RoxanaAnd

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

❣️Bună băieții ❣️

Numele meu este Roxana și de mâine mă găsiți disponibilă la voi în oraș 💋

• Prețurile mele sunt : 

200 jumătate de h ( o finalizare ) 

400h 

Servicii :

• Sex oral 
  • Sex normal 
  • Mângâieri corporale 
  • Sărutări corporale 
  • Masaj de relaxare 
  • Masaj erotic 
  • Diferite poziții 
  • 69 
  • Handjob 
  • foot fetish
  • Role play 
  • Masturbare 
  • Programările se pot face  pe whatsapp la numărul de telefon : 0757742252
  • (v-aș ruga să-mi specificați intervalul de timp în care vă pot răspunde înapoi ) 
  • ‼️Nu primesc persoane cu bile sau alte accesorii ‼️
  • Like 1
  • Inimioara 1
  • RoxanaAnd a schimbat titlul în INDISPONIBILĂ
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Topic Sibiu

Timisoara

Cluj

Oradea

• Inimioara 1
Postat

Disponibilă până la 22:00 😘

Programările se pot face pe Whatsapp/SMS 📲🤳 

➡️ Rog confirmarea programări cu o h înainte ⬅️❣️

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 6 ore, RoxanaAnd a spus:

Disponibilă pana la 21:00 😘😘

IMG_7145.jpeg.955b0bc80348fc0337ad75a1b0321f61.jpeg

E de munca aici. Te sărut și te vizitez. 

• Inimioara 1
Postat

Salutare. Este cea mai de top tipă pe care am vizitat-o în Pitești. Are tot ce vrei,corp atitudine respect față de cel care îi intră în camera de lucru, e wow 🤤. Am fost la ea de dimineață și m-a primit exact în echipamentul de lucru din ultima poză. A fost demențial ce s-a întâmplat. Banii pe care îi cere se merită. Am fost tratat ca un iubit, ce e al ei este al ei. Ce să mai merită să investiți într-o asemenea experiență. Data viitoare o să îmi pregătesc un buget mai mare și timp să stau cu ea. Vă salut, ciocane tari🫡

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut, 

Am vizitat o și eu pe Roxana.

Locația 8.5 ușor de ajuns , parcare lejera la Lidl, singura in locație, destul de curat... 

Aspect 8 frumoasa la fata, sâni mișto , mai înaltă decât mă așteptam, fund ok , daca era mai tonifiata era de 9.

On: 7 nu e punctul ei forte. Fără atenție la biluțe. Nu face Deep 

Np 7 am simțit un miros specific prezervativelor alea ieftine de la Lidl...cel puțin așa mi s a părut....sper că nu venea de la ea:)). ....asta mi a cam tăiat cheful....

Medie recomandare: 7.62.....200 Ron....e o nota care sigur poate fi îmbunătățită...ii rotunjesc la 8 că e foarte drăguță și la comportament. Poate mai revin

Postat
Acum 1 oră, dobrix a spus:

Salut, 

Am vizitat o și eu pe Roxana.

Locația 8.5 ușor de ajuns , parcare lejera la Lidl, singura in locație, destul de curat... 

Aspect 8 frumoasa la fata, sâni mișto , mai înaltă decât mă așteptam, fund ok , daca era mai tonifiata era de 9.

On: 7 nu e punctul ei forte. Fără atenție la biluțe. Nu face Deep 

Np 7 am simțit un miros specific prezervativelor alea ieftine de la Lidl...cel puțin așa mi s a părut....sper că nu venea de la ea:)). ....asta mi a cam tăiat cheful....

Medie recomandare: 7.62.....200 Ron....e o nota care sigur poate fi îmbunătățită...ii rotunjesc la 8 că e foarte drăguță și la comportament. Poate mai revin

Legat de igiena , igiena mea este una impecabilă , nu știu ce miros ai simți tu. 
Dacă igiena mea nu era una impecabilă presupun ca se scria asta pe celalalte topinguri , dar in schimb este mereu lăudată , așa ca nu știu  ce mirosuri presupui tu ca ai simțit . 

Postat
1 oră în urmă, RoxanaAnd a spus:

Legat de igiena , igiena mea este una impecabilă , nu știu ce miros ai simți tu. 
Dacă igiena mea nu era una impecabilă presupun ca se scria asta pe celalalte topinguri , dar in schimb este mereu lăudată , așa ca nu știu  ce mirosuri presupui tu ca ai simțit . 

Salutare, am vizitat Roxana marti, fata este top din orice punct de vedere,pot spune că mi-a depasit așteptarile atunci cind mi-a deschis ușa.

O brunetă înaltă cu sîni frumoși și un cur demențial, foarte amabilă , drăguță și jucăușă

Legat de mirosuri, nu am simțit nimic, o igienă impecabilă și o păsărică care nu ai cum să nu bagi botul la ea.

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.