â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2014 Te f...sexosule.... Greu de ucisAi fantezii cu actorii... Acum ai trecut la fotbalistii actorii, fotbalistii , ca e mai multi ) e peste doi ) Rasule:))))) Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2014 PicPorc, culca-te ca esti obosit! Ahahahahahaha "Nu mai bine sugi tu pula?" Raspuns: Depinde, eu vreau sa o sug doar pe a ta, zise Picpoc si mai lua o gura de fan 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Ahahahahahaha "Nu mai bine sugi tu pula?" Raspuns: Depinde, eu vreau sa o sug doar pe a ta, zise Picpoc si mai lua o gura de fan Iar te bagi gura-n -pula cu mine aurolaco Stai draq in banca ta boschetaro 1 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2014 Buna! L-am cunoscut personal pe Magic Blue, este o persoana f buna, nu trebuie sa ascultati vorbele rele care le spune cineva despre el! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum