Sari la conținut

Doamna matura! 0793274617

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Doamna matura! 0793274617
  • Oras:Brasov
Postat

Poate te ajuta colegii dar de ce te-ai risca la asa ceva? Sa ma plateasca ea pe mine si POATE as merge, dar sa fiu si nefutut de mult.

Sunt atatea fete frumoase in oras, aici pe forum.

• Oras:Selimbar
  • Oras:Selimbar
Postat

Am cerut eu detalii odata si a inceput sa ma injure la telefon. Concluzia o tragi singur

Postat

Salut, 

Am vizitat doamna cu ceva luni în urma în blocul turn de la gara, servicii decente la 150 finalizarea.

Nu pot sa-ti detaliez actul în sine ca nu mai țin minte ce și cum, dar nici nu știu sa-mi fi displăcut ceva, era fara figuri, fără graba, arata exact ca în poze.

Vezi cât cere acum, cere ceva detalii, vb cu ea pe whatsapp, intreb-o cât timp ai la o finalizare, dacă i-ti răspunde și la finalizare ai 20-25 min atunci e ok.

Spor sa aveți.

Postat
La 25.11.2025 la 19:34, Iepurila84 a spus:

Salut, 

Am vizitat doamna cu ceva luni în urma în blocul turn de la gara, servicii decente la 150 finalizarea.

Nu pot sa-ti detaliez actul în sine ca nu mai țin minte ce și cum, dar nici nu știu sa-mi fi displăcut ceva, era fara figuri, fără graba, arata exact ca în poze.

Vezi cât cere acum, cere ceva detalii, vb cu ea pe whatsapp, intreb-o cât timp ai la o finalizare, dacă i-ti răspunde și la finalizare ai 20-25 min atunci e ok.

Spor sa aveți.

Este 150 finalizarea ora 300 sex oral normal diferite poziții 69 mângâieri sânt in bulevardul gări 20

Asta e raspunsul ei 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.