Sari la conținut

INDISPONIBILĂ !!!

Postări Recomandate

• denisa_denny a schimbat titlul în Denisa - 0759882245
Postat

Vizitat domnisoara zilele trecute.

Programare facuta pe whatsapp respectata de ambele parti.

Ajuns la locatie ii scriu ca am ajuns, imi trimite un video de ghidare inspre apart... cum spuneau alti colegi se intra printr.o gradina in lateralul blocului. 

Ca si aspect fata e misto... doi ochi superbi. Am stat putin de vb apoi am mers la baie.

Intors in dormitor a inceput cu un ON f fain. Mai mai sa ma dea gata. Am oprit.o dupa cateva min ca voiam sa incerc si NP.

Continuat cu NP mama iedului cateva min apoi un CIM de zile mari. A stors pana la ultima picatura.

Am multumit, m.am imbracat si dus am fost. 

Eu o recomand. Raport servicii/pret excelent. CIM inclus in pret

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bacau
Postat

Bună dimineața!

Disponibila în oraș pentru câteva zile       😘    

⚠️   Programări  doar pe whatsapp⚠️
Serviciile fiind următoarele:
>>Sex normal doar protejat 
>>Sex oral protejat /neprotejat doar in functie de igiena
>>Sex in diferite pozitii
>>Finalizare orala/corporala/faciala
>>Sarutari corporale
>>Masaj de relaxare
>>69
>>Lins la 🥚🥚 (epilat total)
~~Cadoul pentru o finalizare(30 min) -150 lei
~~Cadoul pentru 2 finalizari ( 1 h) - 300 lei

!!!!!!!Nu fac anal si nici deplasari !!!!!!!

• Oras:Brasov
Postat

Am vizitat și eu azi pe domnișoara Denisa.

Ce să spun, are niște ochi superbi și un zâmbet de milioane iar prezența ei te bine dispune. Eu sunt scurt și la obiect, prin această recenzie vreau doar să-i mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit azi. Sper ca în viitorul apropiat să mai pot trece pe la tine.

• Inimioara 1
Postat
Acum 8 ore, John61 a spus:

Am vizitat și eu azi pe domnișoara Denisa.

Ce să spun, are niște ochi superbi și un zâmbet de milioane iar prezența ei te bine dispune. Eu sunt scurt și la obiect, prin această recenzie vreau doar să-i mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit azi. Sper ca în viitorul apropiat să mai pot trece pe la tine.

Mulțumesc! Te pup !😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună seara futaciosi!

Tocmai ce am făcut o vizita lui Denisa si a fost tare bine ca am ajuns și eu la ea.

Este foarte amabila și sociabila mereu cu zâmbetul pe buze si cu un râs foarte frumos .

Am contacta-o pe whats up , a răspuns repede si am făcut și programare, rapid si eficient.

Locatia curata si usor de gasit.

Are un corp foarte atragator cu o piele fina si miros placut. Este atenta la soldatel si la oo , face un oral foarte bun , m-a pedepsit in picioare si ea jos in fata mea...dupa care am pedepsit-o si eu pe ea, are o pasarica numai buna de lins, apoi ne-am pedepsit reciproc si la urma m-a pedepsit iar cu un oral unde am și terminat .

Note doar de la 10 in sus la toate aspectele, nu te grabeste, prosop curat pentru dus.

De revenit , pentru mine da.

Ciocane tari si futaiuri cat mai reusite.

Te pup Denisa si mulțumesc frumos.

• Inimioara 1
  • Oras:Brașov
Postat
Acum 7 ore, denisa_denny a spus:

😘20260327_094828.jpg.0d86607d1eb00c44100d572cf0eef3d2.jpg

Super gagica m-am simțit foarte bine,are o prezență care te face să te simți maccio.Pacat că nu stă pe termen mai lung.De revenit?Data viitoare o întreb dacă pot să-mi fac abonament.Te pup Denisa și ne revedem după ce-mi trag sufletul.

• Inimioara 1
Postat
Acum 13 ore, coaielate a spus:

Bună seara futaciosi!

Tocmai ce am făcut o vizita lui Denisa si a fost tare bine ca am ajuns și eu la ea.

Este foarte amabila și sociabila mereu cu zâmbetul pe buze si cu un râs foarte frumos .

Am contacta-o pe whats up , a răspuns repede si am făcut și programare, rapid si eficient.

Locatia curata si usor de gasit.

Are un corp foarte atragator cu o piele fina si miros placut. Este atenta la soldatel si la oo , face un oral foarte bun , m-a pedepsit in picioare si ea jos in fata mea...dupa care am pedepsit-o si eu pe ea, are o pasarica numai buna de lins, apoi ne-am pedepsit reciproc si la urma m-a pedepsit iar cu un oral unde am și terminat .

Note doar de la 10 in sus la toate aspectele, nu te grabeste, prosop curat pentru dus.

De revenit , pentru mine da.

Ciocane tari si futaiuri cat mai reusite.

Te pup Denisa si mulțumesc frumos.

Mulțumesc! Te pup 😘

Postat
Acum 11 ore, Allinin a spus:

Super gagica m-am simțit foarte bine,are o prezență care te face să te simți maccio.Pacat că nu stă pe termen mai lung.De revenit?Data viitoare o întreb dacă pot să-mi fac abonament.Te pup Denisa și ne revedem după ce-mi trag sufletul.

Mulțumesc! Te pup 😘

Postat

Futacilor acum am ieșit de la Denisa.Numai de bine pot s-o vorbesc ,e a doua oară când o vizitez și cred că-mi fac abonament la ea.E o fată caldă, frumoasă,cu niște ochi ce te bagă în păcat,are simțul umorului super dezvoltat lucru care pe mine mă relaxează și mă aprinde.N-are rost să intru în detalii intime că acolo totul e la superlativ(cel puțin pentru mine).E pro client și face totul așa încât să pleci de la ea mulțumit.Merci Deny, ne revedem curând.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, Allinin a spus:

Futacilor acum am ieșit de la Denisa.Numai de bine pot s-o vorbesc ,e a doua oară când o vizitez și cred că-mi fac abonament la ea.E o fată caldă, frumoasă,cu niște ochi ce te bagă în păcat,are simțul umorului super dezvoltat lucru care pe mine mă relaxează și mă aprinde.N-are rost să intru în detalii intime că acolo totul e la superlativ(cel puțin pentru mine).E pro client și face totul așa încât să pleci de la ea mulțumit.Merci Deny, ne revedem curând.

Mulțumesc! Te pup😘

Postat

De 1 aprilie sunt "cuminte…”
…dar doar până ajungi la mine !😈

Bună dimineața!😘

Postat

Programări  doar pe whatsapp⚠️
Serviciile fiind următoarele:
>>Sex normal doar protejat 
>>Sex oral protejat /neprotejat doar in functie de igiena
>>Sex in diferite pozitii
>>Finalizare orala/corporala/faciala
>>Sarutari corporale
>>Masaj de relaxare
>>69
>>Lins la 🥚🥚 (epilat total)
~~Cadoul pentru o finalizare(30 min) -150 lei
~~Cadoul pentru 2 finalizari ( 1 h) - 300 lei

!!!!!!!Nu fac anal si nici deplasari !!!!!!!

Postat

Vizitat ieri asa mai din scurt la 18:30, programare făcută la 18:00, inițial am vrut pt 1h dar era singurul loc și doar pt1/2 h am acceptat și asa pt ca eram nerăbdător sa o cunosc și nici nu mai aveam când sa trec pe la ea, locația pe Ioan popasu la M-uri o garsoniera dotata cu toate cele și curata, Denisa foarte destinsa și cu simțul umorului mi-a plăcut tare mult de ea și mai ales de ochii ei albastrii😍 ca acțiune am început cu un ON din picioare 🥵 am oprit-o la un moment dat ca ieșeau copii de la creșă după care am schimbat în LOT unde se mișcă bine după care un pic de misionar și la final pe la spate din picioare unde am și terminat fiind poziția mea preferata, achitat 150 RON pupat îmbrățișat cu promisiunea de o noua vizita dar de data asta mai lunga ca a fost prea scurta pt mine și nu am reușit sa o descopăr asa bine, mulțumesc pt tot Denisa m-am simțit f bine și pe data viitoare. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, dorin40 a spus:

Vizitat ieri asa mai din scurt la 18:30, programare făcută la 18:00, inițial am vrut pt 1h dar era singurul loc și doar pt1/2 h am acceptat și asa pt ca eram nerăbdător sa o cunosc și nici nu mai aveam când sa trec pe la ea, locația pe Ioan popasu la M-uri o garsoniera dotata cu toate cele și curata, Denisa foarte destinsa și cu simțul umorului mi-a plăcut tare mult de ea și mai ales de ochii ei albastrii😍 ca acțiune am început cu un ON din picioare 🥵 am oprit-o la un moment dat ca ieșeau copii de la creșă după care am schimbat în LOT unde se mișcă bine după care un pic de misionar și la final pe la spate din picioare unde am și terminat fiind poziția mea preferata, achitat 150 RON pupat îmbrățișat cu promisiunea de o noua vizita dar de data asta mai lunga ca a fost prea scurta pt mine și nu am reușit sa o descopăr asa bine, mulțumesc pt tot Denisa m-am simțit f bine și pe data viitoare. 

Multumesc!😘 Te pup 

Postat

Salutare,

Am revizitat o pe Denisa de când a revenit la Brașov (înainte era în alta locație).Raport preț-calitate-servicii excelent....este foarte joviala și deschisa la tot....locația ok cu tot ce trebe la baie....merita 

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.