Sari la conținut

0725630816

Postări Recomandate

Postat

Este OK fata in privinta prestatiei.Se prezinta imbracata foarte elegant.Fizicul insa nu este extraordinar: foarte scunda,sani mici. Nu are celulita:)Cam scumpa,totusi pentru fizicul ei..

Postat
Este OK fata in privinta prestatiei.Se prezinta imbracata foarte elegant.Fizicul insa nu este extraordinar: foarte scunda' date='[/b']sani mici. Nu are celulita:)
Scunda? 1.70 ? Pai cat ai vrea tu? :D Lol.. si nici sanii nu`s chiar asa de mici
Postat
Este OK fata in privinta prestatiei.Se prezinta imbracata foarte elegant.Fizicul insa nu este extraordinar: foarte scunda' date='[/b']sani mici. Nu are celulita:)
Scunda? 1.70 ? Pai cat ai vrea tu? :D Lol.. si nici sanii nu`s chiar asa de mici
Profilul este fals.Eu personal am vizitat-o si nu are deloc 1,70 si nici sanii mari.Faza e ca tarfele care isi fac profile modificate si false o fac cu un motiv anume si ca sa duca in eroare lumea.Sunt femei gresite si cred ca daca fura pozele de pe net si si le atribuie la contul lor or sa aibe succes.GRESIT.DE ASTA EXISTA UN FORUM CA ASTA CA SA DEMASCAM CURVELE IEFTINE care nu merita sa fie platite.Si as mai adauga si alte defecte : FK inexistent,atitudine sictirita si aroganta care isi inmoaie pula definitiv , grabita si sta cu ochii pe ceas,BJ infect si zgarie cu dintii ca iepurele cand papa morcov , nu face CIF,CIM nici COB si doar tine pula sa termini in servetel !!!!!!!!!!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Din pacate asta nu va repara nimic.Tarfa isi va schimba numarul de telefon si va posta iar anunturi pe toate siturile :D

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.