Sari la conținut

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în 0740961964
  • Oras:Pitesti
Postat

Am fost eu, pozele sunt reale bruneta înaltă, silicoane te aștepta pe tocuri este ce trebuie.Amabila te servește cu suc,apă nu comentează la poziții, se implică singurul minus este ca face oralul doar protejat. 200 finalizarea, nu cred ca face anal. Locația este in Tudor, apartamentul arata foarte bine, este pe aceiasi scară cu apartamentul unde mai activează Laura,fata blonda care arată foarte bine dar care are un comportament mai ciudat( nu face poziția aia, nu 69). De revenit sigur mie chiar mi-a plăcut.

• Oras:Targoviște
  • Oras:Targoviște
Postat
Acum 5 ore, daniel_dumitru81 a spus:

Am fost eu, pozele sunt reale bruneta înaltă, silicoane te aștepta pe tocuri este ce trebuie.Amabila te servește cu suc,apă nu comentează la poziții, se implică singurul minus este ca face oralul doar protejat. 200 finalizarea, nu cred ca face anal. Locația este in Tudor, apartamentul arata foarte bine, este pe aceiasi scară cu apartamentul unde mai activează Laura,fata blonda care arată foarte bine dar care are un comportament mai ciudat( nu face poziția aia, nu 69). De revenit sigur mie chiar mi-a plăcut.

Să înțeleg ca ea acceptă și unele fantezii?

Postat
Acum 2 ore, the hunter in the shadow a spus:

Să înțeleg ca ea acceptă și unele fantezii?

Ti-am zis doar ca e foarte sexi , părerea mea si ca nu comentează ca altele la pozitii, acum nu știu dacă accepta fantezii suna si întreabă.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.